خوب قاهر جان منم برات یه توضیحاتی از حرفای مسخره ای که نمیدونم رو چه حسابی زده میشه رو میدم تا به اشتباه نندازنت:
نقل قول:
جدا از اون همه
bug های خنده دار در بخش های مختلف :
فکر کنم منظورش همون فریم گرفتن باشه که خوشش اومده اینجوری بنویسه که 2 تا گزینه جلوه کنه و بیشتر بشه و . . .
خوب. همونطور که میدونید بازی از 30 تا فریم که زد بال دیگه تیک قابل ملاحظه ای توی بازی دیده نمیشه و دیگه از 40 هم که رفت بالا میتونین به راحتی بازی کنین.
پس مطمئن باش با یه گرافیک مثلا 8800 یا 9800 به افت فریم فعلا نمیخوری. من الان 8800 gt دارم. توجه کن که این کارت گرافیک مال سال 2006 هست. من تا حالا هیچ بازی به جز کرایسیس و GTA نبوده که نتونم روی high end بازی کنم. این از این.
نقل قول:
Poor FPS Because of poor porting
این درسته. ولی خیلی خیلی کم پیش میاد. تنها بازی هم که مشکل ایجاد کرد همون GTA بود.
جالبه. خیلی هم جالبه. واقعا شما ها چه قدر باگ توی صدا میگیرین در حین 1 بازی؟؟
این که دیگه جک محضه!!!!!!!
آخه دیگه واقعا نمیدونم به کسی که به کنترل موس و کیبرد بخواد ایراد بگیره چی باید گفت.
در ضمن یه کم واضح تر توضیح میدی لطفا؟؟؟
باگ توی کنترلر چجوریه مثلا؟؟
موس رو میاری بالا ولی تفنگ میاد پایین؟؟!!! :دی
خودت یه کم توی کامپیوتر وارد باشی به هیچ مشکلی بر نمیخوری.اگه بفهمی هر اروری چه معنی میده و مشکل رو بهت نشون بده. به جز اینکه مشکل کرک باشه که از اینترنت میگیری و خلاص.
:27:
نقل قول:
pc جدا از این موارد فقط Case اش همونه و باید تو طول این دوره چندی بار تعویض قطعات بشه
یا کلی یا جزیی که over all price اون میشه 4 تا کنسول
( نگید اینطوری نیست که شک میکنم pc داشته باشید )
اینجوری که معلومه یا شما اصلا pc ندیدی یا نمیخوای واقعیت رو ببینی
همون مثال گرافیک رو که برات زدم رو در نظر بگیر. درسته که پولی که اولش برای کامپیوتر میدی بیشتره ولی به جاش باهاش زندگی میکنی.مثلا یه گرافیک GTX 295 بگیری دیگه چی میخوای !!
نقل قول:
نمیدونم چطور میگن pc رو بعدا up میکنی انگار 5 سال 1 بار up میشه
آره تقریبا.
نقل قول:
باز هم همین کنسول ها هستن که بازی هاشون با تاخیر های چند ماهه با ضعیف شدن و down شدن میاد واسه pc که بی بازی نمونه
وای خداااااااااااا :39::39::39:
بازی برای pc ضعیف میشه بعد میاد ؟؟؟!!!! :39::39:
میشه بپرسم چرا ضعیف بشه؟؟؟!!! یعنی pc قدرت سخت افزاریش رو نداره!!!
نقل قول:
به این تاپیک ربطی نداشت ولی خوب به سوال شما تا حدودی مربوط بود
کاملا درسته. قشنگ بلدین مسئله رو بپیچونین و 1 جوری ارائه بدین که بچه ها گیج بشن و حرفتون رو قبول کنن.
در ضمن دوست من. اگه به فکر پولی هستی که اون اول واسه pc میدی به فکر پولی که برای بازی های ps3 هم میدی باش.
در کل حداقل توی ایران کسی ps3 میخره که یا 360 داشته باشه یا یه pc که بتونه بقیه بازی رو جوابگو باشه و نخواد همهی بازی های ps3 رو بخره.
ولی در کل نمیگم کنسول نگیر. چیز بی دردسریه و . . .
ولی امیدوارم اطلاعات غلط بهت ندن.
نقل قول:
به نظر من عناوين كنسول بسيار بيشتر هستن و تنوع بيشتري هم دارن . كلا پشيمون نميشي از خريد يكي از كنسول هاي 360 و ps3
این حرفم کامل درسته. عناوین اختصاصیشون بیشتره.
خوشحالم که بعضی کنسول بازها حرف حق رو میزنن و . . .
موفق باشید.