نقل قول:
ببخشید.
یعنی اگه من غیبت خورده باشم کنکور امسالم الکیه؟یعنی قبول هم بشم باز فایده نداره؟ تو رو خدا بیشتر توضیح بدید....
نقل قول:
ببخشید.
یعنی اگه من غیبت خورده باشم کنکور امسالم الکیه؟یعنی قبول هم بشم باز فایده نداره؟ تو رو خدا بیشتر توضیح بدید....
اره عزیز مطمئن باش، ارتش کم نکرده، تا قانون نشه کم نمیکنهنقل قول:
سلام
میشه یکی اینجا رو که برجسته کردم توضیح بده.
یعنی کسایی که با کنکور بار دوم قبول شدن و ثبت نام کردن(غیر روزانه) نمیتونن حین تحصیل برای سومین بار شرکت کنن؟نقل قول:
دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون ميباشند.
الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان تا هنگام ثبت نام در رشته جديد سپري نشده باشد.
ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
اگه انصراف نداده باشیم چطور؟
نظر من اینه که سازمان سنجش در مسائل مربوط به نظام وظیفه هیچ اطلاعی نداره .نقل قول:
توی این لینک خود سازمان نظام وظیفه صاف و پوست کنده توضیح داده:
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=c7616878-3b95-4f22-82c1-3e2282b4d0d9&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296
من که دارم برای بار چهارم آزمون می دم با همین قانوننقل قول:
خودش گفته از زمان ثبت نام بیش از چهار ترم نگذشته باشه
و در معافیعت تحصیلی باشه
و هر کسی می تونه در هر مقطع یک بار از معافیت تحصیلی استفاده کنه
اینا یعنی چی ؟؟
پس تا حالا کارت به نظام وظیفه نیفتاده.هر اتاقی که رفتم هر کس یه برداشت متفاوت از یک جمله میکرد.:41:نقل قول:
نقل قول:
دمت گرم
واقعا خوشحالم کردی
کارت درسته :11:
دوستان درسته که درجه ها بر حسب مدرک تحصیلی کمتر شده مثلا لیسانس شده گروهبان؟
چرا رفتم نظام وظیفهنقل قول:
البته از همون قسمت مشاورش ( خانوما ) پرسیدم گفتن اگر غیبت نداشته باشی می تونی
در ضمن نظام وظیفه اگر ببینه می خوای درس بخونی باحات راه می یاد اونجور که من فهمیدم
برو بخون ایشالله دانشگاه بهتر قبولی
نقل قول:
به اینسوال بالا جواب بدین.
دفعه دومه کنکور میدم.امسال پیش رو تموم کردم.و متولد 19/9/1370 هستم. و هنوز دفترچه رو نفرستادم