فت منظور تمام کنسول هاییه که اسلیم نیستن ، پس آرکید هم شامله...
فت منظور تمام کنسول هاییه که اسلیم نیستن ، پس آرکید هم شامله...
برادران عزیز بازی هایی که برای LT3 رایت میشن با روش های Burno.... و غیره اینارو میشه تو LT2 اجرا کرد ؟
برادران عزیز من می خوام Forza 4 بگیرم نمی دونم کنسولم LT2 هست یا LT3 .
ورژن معمولی برای LT2 رو بگریم که مشکلی نداره ؟!
از نظر بازی تو لایو نمی گم در کل ؟!
چون میگید Burnermax کامل هست و ... :دی
سلام
من یک Xbox Slim 250GB خریدم
دفعه اول یک بازی اورجینال خودش رو تو دستگاه گذاشتم و جواب داد،حالا بعد از چند دفعه که میذارم اصلا اجازه لود نمیده
حتی به جز بازی اورجینالی که بود من چند بازی دیگه مث Assassin's Creed 4 رو میذارم اصلا لود نمیکنه و چند تا بازی دیگه
لطفا راهنماییم کنیم مشکل از کجاست
سلام دوست عزيز، من يك اسليم 4 گيگ دارمنقل قول:
و يكي هم برادر زادم داره كه اركيد آيا واسه اينا lt3 اومده
اگر خودم بخوام اپديت كنم چكار كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله من Liteon هستش
آها
من دیشب بازی پرو ساکر 12 رو گذاشتم و 2 دقیقه بازی کردم و دی وی دی رو در اووردم و یه بازی دیگه گذاشتم،بعد از 10 دیگه از دوباره همون پرو ساکر رو گذاشتم و جواب نمیده،میگه اجازه داده نیمیشه
خب اینا یعنی چی!!؟؟بازی میذاری بعد از چند دقیقه از دوباره میذاری دیگه جواب نمیده،این دیگه چه وضعشه
یکی کمکم کنه؟؟
در ضمن ایکس باکس اسلیمم اوجیناله،طوریکه همون فروشندهه گفت تعویض به شرط اصل،نه کپی خوره و نه از اینا
منم بخاطر حرفش اصلش رو خریدم،کپی خورش بود 20-30 تومن ارزونتر بود
الان ساعت 12:37 روز دوشنبه .... LT+3 واسه اسلیم اومد:31::8:
Lite-On 9504/
0272, 0225,
0401, 1071 DG-16D4S LT+ v3.0 RELEASED
یه نفر از اساتید -- تایید کنند لطفا:31:
ساجد که نیستش تاپیک خوابیده:20:نقل قول:
من رفتم دیدم تایید میکنم:5:
دقیقانقل قول:
خب حالا به نظرتون تا کی صبر کنم برم LT3 رو بیرون واسم بریزن؟گفتم اگه کسی امتحان کرده و مشکلی نبوده بعدش من برم :31:راستی قیمتش چنده؟قبلا 10 بود الان چنده؟نقل قول:
استادان ارجمند
من بعضی بازیا رو میذارم یا میگه دیسک رو تمیز کن یا میگه کنسول رو رست کن یا میگه اصلا قابل خوندن نیست
همین 20 دقیقه پیش بازی تیکن رو گذاشتم جواب داد،حالا میذارم جواب نمیده و میگه قابل خوندن نیست
کنسول XBOX 360 Slim 250GB دارم
با درایور Liteon