همش حرف مفته! برا منم همینجوریهنقل قول:
این همه داد و بیلبورد که اینترنت 9مگ داریک 9مگ داریم کجاست؟
من نت 2مگ گرفتم حتی توی روز همین 2مگ هم نیست بزور به یه مگ میرسه وای به حال شب پس
ولی خطمو روی 7مگ بستن که چی؟
Printable View
همش حرف مفته! برا منم همینجوریهنقل قول:
این همه داد و بیلبورد که اینترنت 9مگ داریک 9مگ داریم کجاست؟
من نت 2مگ گرفتم حتی توی روز همین 2مگ هم نیست بزور به یه مگ میرسه وای به حال شب پس
ولی خطمو روی 7مگ بستن که چی؟
دوستان برای گرفتن سرعت بالای 128 چه مدرکی نیازه؟ به یک نامه ساده میشه اکتفا کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت انقدر مزخرف شده خیلی پایییییینه :n27:
آقا چرا رو مخی میشه... froum جای این کاراست دیگه...
داره کمک میکنه بیچاره... عمرن کسی بدونه تک کانکشن چیه... خیلی بعضیا باحالن از اون آدمان که زنشون 2 تا حرف تکراری میزنه سریع میزنن تو زقه زنشون :n23:
نترسین با این چیزا تاپیک قفل نمیشه...
در ضمن اصنم این حرکت فرهنگی ایشون رو اعصاب نیست دوست ندارید نخونین خوب... والا:n27:
دوستان الان پارس انلاین قیمتاشو کمی تغییر نداده؟ 1 گیگ شده 3800 و 1 ماه هم شده 4 گیگ..درست نمیگم؟
بله عزیز به دلیل اینکه باید تمام شرکت ها قیمتشون رو کاهش میدادننقل قول:
پارس آنلاین هم قیمت هر گیگ رو به 3600 که با مالیات و ... حدود میشه 4 تومن کاهش داد
1 ماهه هم 1 گیگ اضافه کرد که دیگه ارزون نکنه !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا نشستی این همه نوشتی گناه داری چیزی بگم حیفه :n02:
من دخالت نکردم من فقط گفتم این جا تبلیغ تاپیکش نکنه پس کجا بکنه بعدش شما توهین کردی جوابتو دادم الانم این پست آخریتو اصن نخوندم
لطفا ادامه نده این شد 3 بار الان میبندن تاپیکو... کاری داری بیا پیام خصوصی بده...(پیام خصوصی واسه این چیزاس)
------------------
امروز راحت میشه Stream دید عجیبه
دوستان من تازه ثبت نام کردم چراغ ADSL روشنه حالا یوزر پسورد رو چطوری گیر بیارم؟خودشون SMS میکنن؟یا اینکه خودم تماس بگیرم؟
زنگ بزن هم یوزرنیم و پسورد رو بگیر هم اگه لازم بود کانفیگ مودم رو بپرس.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان اين mtu روي چه چيزي تاثيري داره و چقدر ؟ مي ارزه تنظيم كنيم ؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk