سلام ببخشید از کجا بفهمم درایورم چیه ؟نقل قول:
سلام ببخشید از کجا بفهمم درایورم چیه ؟نقل قول:
شما اول بگو کنسولت اسلیمه یا فت؟چون جفتشو پرسیده بودی.مدل و نوع درایو رو هم فقط باید کنسول رو باز کنی تا بتونی تشخیص درست و کامل بدی.یه روش هم اینه که در درایو رو باز کنی و با توجه به انحنای کشوی درایو مدل رو تشخیص بدی که خیلی هم دقیق نیست.مثل عکسی که پارسا یکی دو صفحه قبل گذاشته.نقل قول:
ورژن LT رو باید کنسول رو باز کنی و درایو رو به پی سی وصل کنی و با برنامه جانگل فلشر از تو پی سی درایو رو شناسایی کنی و نوع فریمور رو بفهمی.من حدس میزنم LT+2 داره.آخرین داشبورد رو هم داری.دیگه لایو وصل نشو به هیچ عنوان.حالا که کنسولت کپی شدس خطرناکه.تو این مدت هم که میرفتی لایو ممکنه فلگ شده باشی یعنی کنسولت شناسایی شده و تو اولین موج محروم کردن(Ban Wave) کنسولت بن میشه یعنی از اتصال به لایو محروم میشی.پس فعلا لایو نرو تا بن شی.نقل قول:
چه بازی گرفتی؟فیفا که با lt1.9 هم اجرا میشد.3 تا بازی اول هم با lt+2 اجرا میشه اون دو تا دیگه رو شک دارم(nfsو بازی kinect) رو میگم.lt+3 چون واسه اسلیم نیومده به کارت نمیاد.
به به تو هم زدی تو کار کپی خور:31: فک کنم جزو معدود افرادی بودی که با توجه به وضعیت فعلی کشور داشتی اوریج بازی میکردی که سرانجام اومدی جبهه این وری:31:نقل قول:
وقتی با بازی کپی خور وارد لایو بشی و موج شناسایی ها بیاد و مایکروسافت بفهمه اون وقت تو فلگ میشی یعنی شناسایی شدی که داری غیرقانونی و با بازی کپی بازی میکنی. هر 6 ماه یک بار افرادی که فلگ شدن همه با هم بن میشن.کسی هم که بن بشه دیگه هیچوقت نمی تونه آنلاین بازی کنه
بله شما وقتی کنسولت رو کپی خور کردی دیگه فرقی نمی کنه اوریج بازی کنی یا کپی در هر دو صورت بن میشی.نقل قول:
من اگر بازی های اورجینال رو اینطوری بازی کنم امکان بن شدنم هست ؟
با رعایت نکات ایمنی و ریختن LT و استفاده از بازیهایی که واسه لایو امنیت دارند ( برنر مکس و ... ) خیر احتمال بن شدنت بسیار بسیار پایین میاد اما باز هم درصدی احتمال هست.نقل قول:
اگه بازی های کپی رو تو لایو بازی کنم بن میشم ؟!!
LT+3 رو بریز و دیسکهای بازیت رو اوکی کن و بعد برو لایو حالشو ببر:46: (سایتهایی هستند که بازی رو با امنیت لایو می فروشند پس حتما از این سایتها بازیهات رو تهیه کن)نقل قول:
چیکار کنم که بن نشم ؟!
اگه اشتباه نکنمنقل قول:
بعدش کدوم یکی از این بازی ها LT3 می خوان :
BF3
MW3
Forza 4
والا من روحم هم خبر نداشت کنسولم -- شدس چون بهم گفته بودن کنسولت -- نمیشه :31:نقل قول:
واسه همین 2 هفتس دنبال بازی اورجینال بودم !!!
خوب الان اون سایت رو معرفی می کنی تا بازی ها رو بخرم ؟!
بعد تو چند تا سایت دیدم که یه بازی رو به 2 صورت می فرونش .
یکیش 5 هزار تومان برای LT2 یکی هم 7 هزار تومان برای LT3 .
اینا چه فرقی دارن ؟
وا ویلا خبر نداشتی!! لایو که نرفتی که وضعت قمر تو عقرب میشه:31: به هیچ وجه تا وقتی LT3 نریختی لایو نری که ناجورنقل قول:
از این سایت بخر من ازش چند بار گرفتم و کارش بیسته :46:
اول سایتشون هم بری اینو نوشتند:
کلیه بازیهای BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن میباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بازیهایی که واسه LT3 هستند با توجه به ترفند جدید مایکروسافت واسه شناسایی کپی خورا اون بازیهایی که قیمتشون بالاست به روش برنر مکس رایت شدند و به عبارت دیگر هر بازی که هم میخوای باهاش آفلاین بازی کنی و هم آنلاین باید حتما برنر مکس بخر که قیمتش بالاتره و اون بازیهایی که فقط میخوای آفلاین بازی کنی از فرمت معمولی بگیر:31:
من کنسول رو روشن می کردم اتوماتیک میرفت تو لایو :دینقل قول:
کلا تو لایو بدوم یعنی :دی
crysis 2 , kinect sport , pes 12 بازی کردم تو لایو :19:
بدبخت شدیم رفت ؟!!! :18::41::13:
احتمال فلگ شدنت هست به هر حال عیبی نداره از این بعد با رعایت نکات امنیتی که گفته شد برو لایو ... دیگه فوقش اگه بعدا بن شدی کنسولت رو بفروش یکی دیگر بگیر :46: زیاد خودتو نگران بن شدن نکن موارد امنیتی لایو رو رعایت کن و اگر احیانا بن شدی از روش فروش و خرید استفاده کن:31:نقل قول:
سلام به همه
داستان اینه که من ایکس باز را در ایران خریدم و کپی خور بود تا یک ماه پیش که دخترم یک بازی جدید خرید و برای بازی کردن پیغام داد که باید آپدیت کنی . دردسرتون ندم آپدیت کردن همانا و کار نکردن حدود 100 تا از سی دی ها هم .... حالا دیگه گندش درآمد .
من یک سری مقالات و پست های قبلی را خوندم تا چطور باید دوباره برشگردونم به قبل ولی متوجه نشدم . خواهشا" یکی از اساتید میتونه لطف کنه و مرحله به مرحله خلاصه برای من بی سواد در این ضمینه توضیح بده؟
در ضمن با این سیستم فقط همون بار وصل شدیم به اینترنت و بس.
با تشکر
من خودم اسلیم 4 گیگ دارم
و برادرزادم هم ارکید داره
ایا lt3 اومده اگر اومده چجور آپدیت کنم ؟
سلام دوستان
واسه ریختن lt+3 روی کنسول آرکید باید مثل فت عمل کنم؟ با آموزشش فرق داره
در کنسول رو باز کردم الان فایل ها رو هم گرفتم
میشه کمکم کنید؟
راهی به جز روش سوزنی واسه dvd key هست؟