با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مهلتش تموم شده واسه کاربرای قدیمی.نقل قول:
به همین یوزر پیام خصوصی دادم ولی جواب نداد.:n27:
Printable View
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن مهلتش تموم شده واسه کاربرای قدیمی.نقل قول:
به همین یوزر پیام خصوصی دادم ولی جواب نداد.:n27:
منم دقیقا همین وضعو دارم اصلا نمیتونم تشخیص بدم چجوری دارن حجمو محاسبه میکنن اصلا هماهنگ نیست با مصرف من مخصوصا الآن که فیلیمو و آچارات مسخره اومدن وسط :n35:نقل قول:
برای تنظیم مک فیلتر اول باید برین تو قسمت LAn و از تویه کلاینت لیستها آدرس مک سیستم خودتون رو بردارید بعدش برید تو قسمت wireless و در قسمت MAC وارد edit بشید و در اونجا یه لیستی وجود داره که میتونید مک ادرس رو وارد کنید و گزینه Allow رو فعال کنید و بعدش تیک MAC Filtr رو بزنید. در اینصورت فقط سیستم هایی که مک آدرسشون الو شده میتونند به وای فای شما وصل بشن حتی با در دست داشتن رمز دستگاه های دیگه نمیتونن وصل بشننقل قول:
برا من از 4 تا 10 صبح رایگانه. یعنی اگه مثلا 4و 5 دقیقه مودم رو خاموش روشن کنم دیگه این اتفاق نمی افته؟! :n13:خداکنه که اینجوری باشه مگرنه که واویلاست!!!!نقل قول:
احتمالش خیلی کم میشود،ساعت 9 و 55 دقیقه هم همه دانلودهایتان را ببندید و مودم را دوباره خاموش و روشن کنید.نقل قول:
شما یه راه خیلی ساده دارینقل قول:
تنظیمات مودم رو طوری تغییر بده تا اگه دستگاهی به مودم وصل نباشه آی پی رو ردش کنه و چراغ اینترنت خاموش بمونه همین که یه دستگاه به مودم وصل شد آی پی میگره و لاگ میندازه تو پنل
فقط باید قبل و بعد از شروع دانلود هیچ دستگاهی به مودم وصل نباشه یا تو حالت اسلیپ باشه اگه شرایطش براتون خوبه آموزشش رو میزارم
لطفا بزاريد جالبهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
آقا من الان تمدید کردم والا حساب نکردنقل قول:
حالا شماها قبل از اینکه سرویستون به پایان برسه یه تست کنید ببینید شاید واقعا رایگانه
مطابق عکس عمل کنید و زمان هم دست خودتونه اگه مثلا 5 دقیقه بدین بعد از اینکه 5 دقیقه دستگاهی به مودم وصل نباشه چراغ اینترنت خاموش میشه و سیستم شمارو آفلاین در نظر میگیره همین که دستگاه بهش وصل بشه بلافاصله آی پی میگیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حج روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟
- - - Updated - - -
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟
- - - Updated - - -
دوستان یک سوال آیا برای شما هم این اتفاق افتاده که حجم روزانتون رو هم جزو تایم رایگان محاسبه کنند؟