نقل قول:اون 1 گیگ استاتیک رو که همه گرفتید دیگه درسته ؟؟؟ تا اینجاش اوکی ؟نقل قول:
اون 1 گیگ هدیه عید نوروز هم الان اعلام کردن و مثل هر سال هفته اخر دم عید به کل کاربرا اضافه میکنن
Printable View
نقل قول:اون 1 گیگ استاتیک رو که همه گرفتید دیگه درسته ؟؟؟ تا اینجاش اوکی ؟نقل قول:
اون 1 گیگ هدیه عید نوروز هم الان اعلام کردن و مثل هر سال هفته اخر دم عید به کل کاربرا اضافه میکنن
نقل قول:نقل قول:بالاخره من گفتم یا نگفتم؟؟ :n13:نقل قول:
نفهمیدم آخرش چی شد..:34:
ببنید خیلی واضحه که !!نقل قول:
حالا شما هم گفتی نمیدونم ! ولی در کل الان 1 گیگ اضافه شده به اکثر کاربرا ه اسمش اینه : 1 گیگ استاتیک
تا هفته دیگه هم 1 گیگ هدیه عید نوروز میدن
وسلام
این پست رو ندیده بودم آخه:نقل قول:
حالا الان فمیدم.... پس همونی بود که من گفته بودم دیگه :n02:نقل قول:
پس من گفتم...:15:
کسی هست 256 محدود داشته باشه؟
سرعت شبانه 256 محدود چنده؟آیا با 512 محدود فرق داره؟
من فردا باید تمدید کنم
این 1گیگ استاتیک که دادن بعد تمدید میمونه یا میپره؟
بله دوست عزیزنقل قول:
1گیگ هدیه هست که در صورت تمدید به سرویس بعدی اضافه میشه
آقا من نمیفهمم جه گیری کردیم با این درد آنلاین دانلود شبانم جدیدا بزور به سه گیگ میرسه و عجیب تر اینکه هرچی حجم ترافیکم کمتر باشه سرعت هم کمتره !! ولی دقیقا تو همین منطقه یه آشنایی داریم که شبی 5 6 گیگو راحت دانلود میکنه سرویس هردومون هم دو مگه !! البته منم تا همین یکی دو ماه پیش هیچ مشکلی نداشتم. به نظر شما داستان چیه کرم از کجاست؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان. لطفا منو راهنمایی کنید:
من میخوام از وایمکس برم سمت Adsl، لطفا بگید کدوم شرکت تو اهواز بهتر جواب میده؟
شاتل؟ پارس آنلاین؟ و یا hiweb؟
راستی، محله ی ما پادادشهره. اگه از بچه های پادادشهر کسی اینجا هست لطف میکنه اگه جواب بده.
درضمن اگه درمورد خرید مودم Adsl هم بتونید راهنماییم کنید منت میذارید. چون احتمالا مودمهایی که خودشون میدن خوب نیستن!
با سپاس از همگی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
این همه داد و بیلبورد که اینترنت 9مگ داریک 9مگ داریم کجاست؟
من نت 2مگ گرفتم حتی توی روز همین 2مگ هم نیست بزور به یه مگ میرسه وای به حال شب پس
ولی خطمو روی 7مگ بستن که چی؟
شماره پشتبانی از شهرستان چنده؟به چه شماره ای باید تماس بگیرم؟