سلام دوستان عزیز lt3 واسه ارکید و اسلیم اومده ؟
سلام دوستان عزیز lt3 واسه ارکید و اسلیم اومده ؟
از اونجایی که اکثر کنسول های بازار داخل کپی خور شده هستن و معمولاً کمتر کسی سراغ کنسول ارجینال میگرده ممکنه بعد از درخواست شما یکی از کنسول هاشونو دوباره ارج کرده باشن!یعنی فریمور استوک ریختن روش و داشبورد رو آپدیت کردن،همین.
البته گناه کسی رو نمیشورم ولی این مسئله محتمله.بهر حال برای تشخیص نوع درایو تنها راه مطمئن باز کردن کنسوله.
پلمب روی جعبه کنسول چطور بود؟سرجاش بود؟دست نخورده بود؟
از این سایت میتونید پیگیر بشیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خیلی از درایو ها ریبلیز شده.
پلمپ رو جعبه که نه باز شده بود .نقل قول:
حالا از اون بگذریم روی کنسول به جای پلمپ xbox یه هولوگرام زدن روش زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاهی هم که من گرفتم slim kinect bundle هست .
خودشون تماس گرفتن گفتن این مدل -- نمیشه اگر می خواید معمولی 4GB بفرستیم براتون گفتم نه .
250GB بفرستین . بعدش گفتم پلمپ هست ؟ گفته بله .
احتمالا خودشون به جای مایکروسافت پلمپ می کنن !!!
از ساعت 1 دارم زنگ میزنم کسی برنمیداره بزار از ناهار برگردن حالشون رو میگیرم !!! :13:
بهرحال خودتو ناراحت نکن.از حیث سلامت و صحت قطعات داخل کنسولت چیز نگران کننده ای نیست.اینکه به حقوق مشتری احترام نمیذارن یه بحثه دیگست.(به چی تو ایران احترام گذاشته میشه؟؟)بهرحال پلمب مهم برای کنسول همون پلمب روی جعبه هست.هولوگرام موید چیز خاصی نیست.
موفق باشی.
پلمپ رو کنسول مهمتره که :دینقل قول:
وقتی مال خود مایکروسافت نیست یعنی بازش کردن !!!
کنسولی که -- نمیشه برا چی بازش کردن ؟!!!!
عجب !!!!!!!!!
اون روز که من خریدم زنگ زدن به من میگن این مدل کپی خور نمیشه !!!!
الان زنگ زدم فنی میگم این که کپی خور نمیشه چرا بازش کردین ؟!!! میگه همه کنسول ها کپی خور شدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
واقعا در تعجبم !!!!
میگم با چی کپی خور شده lt2 یا lt3 ؟؟؟!!!! میگه من حفظ نیستم بچه های فنی کپی خور کردن LOL !!!!
الان من کنسول رو موقع شروع به کار وصل کردم به نت آپدیت خواست آپدیت کردم . ( آپدیت یدونه مال خود kinect بود یدونه هم نمی دونم چی ، در کل 20 دقیقه طول نکشید )
الان این کپیش پرید ؟ :دی
روزی هم 10 بار میرم live بازی می کنم خبری هم از بن نیست !!!!!!!!!!
چیکار کنم الان ؟! کنسول من چی هست ؟ چه مدلی هست ؟ چه مدلی کپی شده ؟!! ( مدلش bundle kinect 250GB )
اسلیم مگه -- شده ؟! LT2 ؟ یا درایوشو عوض کردن ؟!
تمام درایوهای اسلیم هـک شده با LT 2 .................
تعویض درایو هم واسه خیلی وقت پیش بود که درایوهای اسلیم هنوز هـک نشده بود................
ممنون .نقل قول:
الان من موقع شروع به کار xbox رو وصل کردم به نت فکر کنم آپدیت شد .
بعدش کنسول من bundle هست که بعضی درایو ها باندل -- نشده .
الان کنسول من از -- در اومده یا نه ؟!
منکه عرض کردم چون شما سپردین کنسول ارجینال میخوام اونا فریمور کپی رو پاک کردن و فریمور ارجینال رو ریختن رو درایو.واسه همین شما راحت میتونید برید لایو و بازی های ارجینال رو هم اجرا کنید.یعنی کنسولتون ارجیناله.(این چیزیه که خودتون فرمودین)پس بن نمیشید.
در مورد پلمب هم چون هولوگرام یه تیکه کاغذه و نمیتونه ثابت کننده چیزی باشه بهتره که پلمب روی جعبه رو ملاک قرار بدین.همون تسمه پلاستیکی که نمیشه بازش کرد مگر اینکه پاره بشه.وگرنه ایران متخصص چاپ و چسبوندن انواع هولوگرامه.جنس های ایرانی هم تقلبیشون تو بازار زیاده چه برسه به جنس خارجی.