نقل قول:آقا جون هر کی دوس دارید بی خیال شید بابا...:n02:نقل قول:
جای این بحثا اینجا نیست... الان اگه ادامه بدید، 6-7 صفحه همش در این مورد باید به هم بد و بیراه بگید... :n29:
پیشنهاد من: :n26:
نقل قول:
Printable View
نقل قول:آقا جون هر کی دوس دارید بی خیال شید بابا...:n02:نقل قول:
جای این بحثا اینجا نیست... الان اگه ادامه بدید، 6-7 صفحه همش در این مورد باید به هم بد و بیراه بگید... :n29:
پیشنهاد من: :n26:
نقل قول:
دوستان بیخیال لطفا
این تایپک در حالِ حاضر بازدید بالایی داره و جایِ این حرفا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقاً به منم میگن نویزه.. ولی نمیدونم چرا نویزم شبا 12 به بعد و صبحا کم میشه...:n09: مثله اینکه فقط وقتی شبکه اینا ترافیکش زیاد میشه خط منم یادش میفته نویز پیدا کنه!!! :n08:نقل قول:
بعدشم... چرا به سرویس من بی احترامی کردی؟ بی ادب!!!! :n24:
:n08::n06:
من دارم 29 تومن ماهی پول میدم.. تازه قبلاً 47 تومن میدادم!!!:n05: ولی اینقدر کیفیت پایین بود گفتم بیخود پول مفت نریزم تو شکم این ***ها!!!!! :n09:
در صورت ادامه ی این رفتار زشت مجبور به قفل کردن تاپیک و برخورد با کاربرانی که مقررات رو زیر پا میزارن میشم.
عزیز جان... ای کاش زمانی که داشتید یه سری از پست ها رو حذف میکردید، تمام پست هایی که در این ارتباط زده شده بود رو حذف میکردید که بعداً به جانب داری از یک طرف خاص متهم نشید.نقل قول:
حالا میترسم همین دوباره سوژه ی ادامه ی این اختلاف بشه...
:n02: آقا کسی در مورد mtu چیزی میدونه؟ کامل:n13: میگن تنظیم کنی پینگ بهتر میشه همممم؟
اینا همش سرابه,تو همین انجمن آموزشش هست.نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
نقل قول:ببین اون پینگی که تو cmd میگیری هیچ ربطی به MTU نداره چون پی لودش(pay load) فقط 32 بایته...نقل قول:
توی بازی ممکنه یه تاثیری داشته باشه... ولی اونم اولاً باید از توی بازی یا توی ویندوز تنظیم بشه تا تاثیری داشته باشه...(اینی که میرن از توی مودم دست میزنن تاثیر مثبتی نداره..احتمالاً فقط تاثیر منفی داشته باشه... حالشم ندارم توضیح بدم چرا :n02: )
ثانیاً این چیزا معمولاً خیلی خوب به صورت اتوماتیک تنظیم میشن دست زدنش زیاد کار جالبی نیست...
در کل بیخود خودت رو خسته نکن... زنگ بزن پارس بگو پروفایل گیم برات ببندن... آخر پینگ پارس دیگه همونه :n01:
در ضمن برای بازی پکت لاست از پینگ خیلی خیلی مهمتره....
دوستان برای کاهش پینگ اگه زنگ بزنم پروفایل رو، رو گیم ببندن بعد مشکلی پیش نمیاد ؟ مثلا سرعت پایین بیاد ؟
سلام دوستان.ان یک گیگ هدیه پیامش امد ولی چیزی اضافه نشد.برای شما هم همینجوری؟