یه چیزی جستم،مودمم رو میتونم واسش تعریف کنم ولی باید آدرس ریبوت رو بهش بدم که بتونه اعمل کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرس رو دادم نشد و حتی بدون http هم وارد کردم نشد.شما بلدی ؟
Printable View
یه چیزی جستم،مودمم رو میتونم واسش تعریف کنم ولی باید آدرس ریبوت رو بهش بدم که بتونه اعمل کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرس رو دادم نشد و حتی بدون http هم وارد کردم نشد.شما بلدی ؟
چرا باید با این اوضاع اینترنت یک فایل یکسان رو همزمان چند نفر دانلود کنند؟!دوستانی که در محدوده شمال غرب تهران ساکن هستند و از سرویس آسیاتک استفاده میکنند اگر مایلند پیام خصوصی بدند براشون پیشنهاد همکاری دارم
(سرور ایران و مستقیم کردن لینکها با من - دانلود شبانه با اونها و تبادل فایلهای دانلود شده)
اتفاقا فکر خوبیه که یک سرور بگیرید تمامی لینکها رو که دوستان میخوان مستقیم کنید داخل سرور داخلی که از اونجا دانلود کنن که هم محدودیت دانلود نباشه بخاطر داخلی بودنش و سرعت دانلود بالا باشهنقل قول:
اما خب سرور داخلی هم هزینه ماهیانه داره دیگه و همچنین مستقیم کردنشم باز مشکلات خودشو داره.
هزینه سرور و زحمت مستقیم کردن فایلها با من زحمت دانلود و رسوندن فایلها به من با دوستان ساکن شمال غرب تهران
الان با پشتیبانی آسیاتک تماس گرفتم گفتم شما به من گفتید که از طرف isp تغییر ویا افت سرعتی روی سرویس اعمال نمیشه درصورتی که من این افت رو دیدم.خط من روی 6مگ بسته شده و با 650تا700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنم.به محض اینکه حجم دانلودی از یه حدی(حدودا300مگ) بیشتر میشه سرعت دانلودم افت میکنه و ثابت رو 60 کیلوبایت برثانیه میمونه!
پشتیبانی زیر بار نرفت و گفت از طرف ما هیچ محدودیتی اعمال نمیشه .5صبح که این مشکل واست پیش اومد تماس بگیر تا ببینیم پشتیبانی چی میگه!:n13:
الان سوال من از شما دوستان که از آسیاتک سرویس محدود حجمی گرفتید اینه که ایا این افت سرعتی که گفتم فقط واسه من اعمال شده یا واسه همه این مشکل هست و پشتیبانی دروغ میگه؟؟؟
برای ما هم همه سایتها همینجوریه الاننقل قول:
حقه بازا میگند از زیرساخته درصورتیکه ایرانسل عالی کار میکنه
تف تو گورشون
اسیاتک امروز سه بار قطع شده و الانم تمامی سایتها رو Service unavailable میزنه بجز سایتهایی که داخل ایران هستن در حقیقت اینترانت داریم فعلانقل قول:
در حال حاضر 1544 هم بصورت عمدی به حالت بیزی و مشغول گذاشتن که کسی تماس نگیره چون جوابی ندارن به کسی بدن!!