دقیقا!نقل قول:
ربطی به لایو نداره مثل اچیومنت به خاطر عملکردی ازاد میشن همه بازی ها ندارن بازی هایی که من میشناسم و بازی کردم که دارای آواتار اوارد هستندنقل قول:
آلن ویک
رد دد ریدمپشن
جی تی ای 4
گیزر آف وار
چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم
دقیقا!نقل قول:
ربطی به لایو نداره مثل اچیومنت به خاطر عملکردی ازاد میشن همه بازی ها ندارن بازی هایی که من میشناسم و بازی کردم که دارای آواتار اوارد هستندنقل قول:
آلن ویک
رد دد ریدمپشن
جی تی ای 4
گیزر آف وار
چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم
خوب پس اون دسته که میشه از لایو گرفت رو حساب نکردید؟نقل قول:
منظورم اونایی که باmpمیگیریم
آره واسه بعضی هاش واس به لایو مراجعه کنیم و گر نه اگه بازش کنیم هم روش یه علامت تعجب قرار میگیره:18:نقل قول:
بازی fruit ninja میگن تو cd بازی The Gunstringer هست . اما من نتونستم پیدا و اجراش کنم !!! میشه بگید از کجا باید اجراش کرد !؟نقل قول:
مرسی
نه برای بعضی ها هست مثلا اگه نسخه تو مثل ماله من باشه فقط اون بازی هست و فروت نینجا نیست که ماله تو هم اونطوریه.نقل قول:
-------------------------------------------
خوب منظور من اون قسمت هایی هست که میتونیم ازmarketلایو باmpبگیریم و دوست بالاییمون گفتن از لایو نمیشه گرفتنقل قول:
منظور محسن آیتم های لایو نبود اون آیتم ها که به خاطر یه عملکرد خاص توی بازی ها آنلاک میشه رو پرسیدن و من هم گفتم اونها به لایو مربوط نمیشن...نقل قول:
13599 هستش و LT2 ...نقل قول:
داشبرد و فریمویر شما چیه؟
ببینید فعلا بازی که نیومده که داشبرد14699بخواد و اگه اومدLt+3بریزی حله.
اگر LT3 بریزم باید دوباره تمام بازی ها رو خریداری کنم درسته ؟؟؟ یا خودم میتونم ازشون توی PC ایمیج بگیرم و تبدیل کنم و دوباره رایتشون کنم؟؟؟
همه بازی ها نه بازی هایxgd3وxgd2شیش تاشون باید دوباره رایت بشه با روش بورنر مکس و پچ بشه.نقل قول:
اگه خودت بخوای بزنی باید بازی که ازش ایمیج میگیری هم با بورنر مکس رایت شده باشه و فریم ویر بورنر مکس روی درایو pcبریزی.
فعلا همچین بازی ای نیومده که داشبرد14699 بخواد
آپدیت کنید بدون هیچ هزینه ای هم میشه اجرا کرد ، کافیه کش رو پاک کنین...
برای روش برنر مکس باید از رایتر خاصی استفاده کرد؟نقل قول: