خيلي خوبه ماكه اصلا نتونستيم 1 بايت هم دانلود كنيمنقل قول:
Printable View
خيلي خوبه ماكه اصلا نتونستيم 1 بايت هم دانلود كنيمنقل قول:
کانکشن من قاط زده ! بعضي فايل هاي رو با 60 ميگيره از همون هاست يه فايل ديگه رو 25 ميگيره ! ART1
مثل اينکه بهضي موقع ها تشخيص نميده دارم دانلود مي کنم و سرعت مثل سرعت سرچ هست !
هنوز کامل راهش رو نفهميدم که همه چيز رو بتونم 60 بگيرم (بدون استفاده از چيز پي ان)
سلام دوستان
دوره ی من تا چند روز دیگه تموم میشه اگه بخوام تمدید کنم که 3 یا 6 ماه دیگه با همین سرعت رو داشته باشم
بصورت غیر حضوری (انلاین) میشه تمدید کرد ؟؟
چطوری باید کجا برم ؟:13::20:
بابا من ADSL از کجا بگیرم ؟
مخابرات رفتم پیچوند حالا میخوام از شرکت بگیرم تو رو خدا راهنماییم کنید
یا حق
سلام آره می شهنقل قول:
البته اگه از اون 3 تا بانکی که گذاشته عابربانک داشته باشی و رمز اینترنتیت فعال باشه
تو سایت شاتل و پنل کاربری
از 20 روز به اتمام دوره مونده واست صورت حساب می فرستن که همونجا می تونی پرداختش کنی
قبل از اینکه بخوای بیای شاتل معیارها و نیازهاتو اینجا بگو که بعدا پشیمون نشینقل قول:
مثلا واسه بازی آنلاین شاتل مناسب نیست
قبل از اینکه بخوای بیای شاتل معیارها و نیازهاتو اینجا بگو که بعدا پشیمون نشی
مثلا واسه بازی آنلاین شاتل مناسب نیست[/QUOTE]
من بیشتر باسه دانلود میخوام بگیرم یکم در مورد تعرفه های شاتل (ماهیانه و حجم دانلود و ... میشه توضیح بدین من هیچی نمیدونم یه تازه کارم
ممنون
عزت زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارو باش گفتیم ضرر کردیم از شاتل خداحافظی کردم نگو همه شاکین
من دو ماه پیش تقاضای فسخ دادم نامردا روزا سرعت میدادن در حد 2 مگ شب که میشد دقیقا ساعت 1 سرعت از 128 هم کمتر میشد که معلوم بود سیاست چاپیدنشون منم قطعش کردم تا همین امروز هم اینترنت نداشتم
همون بهتر که نداشتم با این شکایتهایی که دوستان کردن احتمالا کار من هم به فحش میکشید
به امید اینترنت پرسرعت (نه از این کیلو بایتی ها)
یا حق
[/QUOTE]
من بیشتر باسه دانلود میخوام بگیرم یکم در مورد تعرفه های شاتل (ماهیانه و حجم دانلود و ... میشه توضیح بدین من هیچی نمیدونم یه تازه کارم
ممنون
عزت زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
جدا از سرعتی که بسته به منطقه ی زندگی بهت می دن (فرض سرعتت بالا باشه) اگه هر شب دانلود کنی کاملا بی حساب کتاب محدودت می کنن
قیمت آرت که تو سایتش هست قیمت اکو من فقط 128 رو می دونم که ماهی 9500 با 3 گیگ ترافیک
در مورد سرعت یه وقت ممکنه همون 128 رو با سرعت 2 مگ بهت بدن یه وقت ممکنه همون 128 واقعی و سرعت 16 کیلو بایت در ثانیه که البته اینا تو روزه و تو شب یه بار 4 یه بار تا 100 هم می ره
اما اگه 128 باشی و تو شب سرعتت تا 13 کیلو بیت هم کم بشه نمی تونی بهشون اعتراض کنی
سمت سرویس آرت نرو فقط . هم محدود کردند سرعت دانلود رو با نرم افزار الکیشون . پول اضافی هم میگیرن ازت شب هم با سرویس اکو یکی هست سرعت دانلود.نقل قول:
:41:
سلام دوستان
ببینید من یک 3 ماه اکو-128 گرفتم ( یعنی دفعه اول با پول رانژه و اینا...) در اومد 45 تومن که همون اول ÷رداخت کردم
حالا چند روز دیگه این دوره تموم میشه تو قسمت پنلم هم تو قسمت آخرین فاکتور یه فاکتور هست که آخرش نوشته
29900- (منفی) در حالی که من همون اول کامل همشو پرداخت کردم . حالا اگه بخوام یه دوره دیگه تمدید کنم باید چکار کنم ؟:13:
مرسی.
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز همونطور که دوستان گفتن ببین هدفت از اینترنت چیه ؟
1- وبگردی 2- دانلود 3- هردو
البته منظور اینکه بیشتر کارت چیه ؟:10:
به قول دوستان اگه سرعت دانلود زیاد برات مهم نیست برو از مزاجرات بگیر....