خوب یعنی چه جور؟نقل قول:
از همه کابل هایhdmiمیشه برای ایکس باکس هم استفاده کرد.فرقی نداره.
قیمت هاشم خیلی مختلفه.
باید همون کابلhdmiمعمولی بخری.
خوب یعنی چه جور؟نقل قول:
از همه کابل هایhdmiمیشه برای ایکس باکس هم استفاده کرد.فرقی نداره.
قیمت هاشم خیلی مختلفه.
باید همون کابلhdmiمعمولی بخری.
خسته نباشید,یه خورده سوال داشتم:
برای دانلود بازی xbox از اینترنت فرقی با بازی کامپیوتر وجود دارد؟(کلا چه جوری باید بازی از اینترنت دانلود کرد؟چون 6-7تا قسمت هست؟)
برای کپی کردن cd های xbox برنامه مخصوصی هست؟
با تشکر
بازی های معمولی که نه فرقی نداره ولی اگه آموزش دقیق بخوای توی همین انجمن هست.نقل قول:
بازی هایxgd3و یه سریxgd2رایتشون فرق داره که یه سرچ بکن توی همین انجمن همه چیز دستت میاد
ساجد جان همینطوری خواستم ازت یه تشکر بکنم خداییش خوب راهنمایی میکنی بچه ها رو . ما هم از اطلاعات شما استفاده میکنیم.مرسی عزیز:11:
لطفا یکی منم راهنمایی کنهنقل قول:
چی تو اون بازی هست؟خواهشا نقل قول میکنید کامل کنید من بحث قبلی رو نمیدونم چی بوده.نقل قول:
اینجا معمولا مخاطبت ساجد خان هست:27:
چون به همه کمک میکنه:11:
میخواستم بدونم این avatar award ها چجوری باز میشن؟
باید بری لایو ؟
مثل اچیومنت هستن؟
چجوری باز میشن؟
چجوری استفادشون کنیم؟
ساجد جان یه سوال . من الان lt 2.0 دارم با داشبورد 13599 . بعد اگه داشبورد به 14699 آپدیت کنم بازی های Xg3d دیگه رو هارد نصب و اجرا نمیشن ؟!! حتما باید بازی رو با روش burner max بخرم ؟!! بعد اگه بعدا بازی بیاد که حتما داشبورد 14699 بخواد دیگه حتما باید lt 3.0 ریخت درسته ؟
اگر کنسول رو آپدیت کرد و بازی های دیگه اجرا نشد چی ؟نقل قول:
بله دیگه بازی ها درست و حسابی اجرا نمیشه و بایدtuو...نقل قول:
توصیه میکنم تا همچین بازی نیومده که داشبرد14699بخواد اصلا آبدیت نکن و واسه خودت دردسر درست نکن همه بازی هاتو تموم کن بعد اگه بازی ای اومد که داشبرد14699بخواد بهترین روش اینه کهLt+3بریزی و بازی xgd3و اون6بازیxgd2رو باروش بورنر مکس رایت کنی و متناسب باlt+3پچ کنی.
--------------------------------------------
داشبرد و فریمویر شما چیه؟نقل قول:
ببینید فعلا بازی که نیومده که داشبرد14699بخواد و اگه اومدLt+3بریزی حله.
--------------------------------------------
لطف دارید دوستان خواهش میکنم.نقل قول:
ببین بعضی بازی ها این هارو دارن مثلا بازی هایی مثل red deadیاalan wakeاین هارو مثل همون اچپوینت ها آزاد میکنن.ولی عموما باید از لایو خریده بشه.