نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا دوستمان "ahriman323" از این قابلیت برخوردار است
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا دوستمان "ahriman323" از این قابلیت برخوردار است
یک ربات جعلی تلگرامی تحت عنوان ربات آسیاتک در شبکه اجتماعی تلگرام فعال شده که مدعي است در ازای عضویت در آن 20 گیگابايت ترافیک اینترنتی رایگان به اعضاء ارائه می دهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این ربات کاملا جعلی بوده و هیچ ارتباطی با شرکت آسیاتک و زیرمجموعه های آن نداشته و این شرکت هیچ مسئولیتی در قبال کسانی که در این ربات جعلی عضو می شوند، ندارد.
همچنين واحد حقوقی این شرکت در حال پیگیری این موضوع از طریق مبادی ذیربط و مراجع قضایی کشور می باشد.
لازم به ذکر است که ربات اصلی و كاربردي شرکت آسیاتک در حال راه اندازی است که خبرهای تکمیلی آن در آینده نزدیک برای علاقمندان اطلاع رسانی خواهد شد.
سلام آسیاتک حجم دزدی هم داره؟؟؟ تا حالا نزدیک 2 گیگ ساعت رایگان خورده! بعد 6:5 دقیقه تا 9:55 دقیقه ساعت دانلود رو گذاشتم دیگه نخورد! ولی امروز که شاهکار کرد 900 مگ در ساعت رایگان حساب کرده! زنگ بزنم حجم برمیگردونن؟ سرعت محدودم نمیکنن؟ نکنه باید باج بدی به خاطر سرعت زیاد ایترانتشون؟؟؟حرفی ساعت رایگانه در عمل نیم چاشت هست! لامصب همه از سایت های ایران از سرور آسیاتک هست راحت سالای 5 میلیارد تومان سود داره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مخابرات داشتم هم اسیاتک گاهی از این اتفاقا میفته.نقل قول:
حتما حتما بعد از شروع تایم رایگان اینترنت و قطع و وصل کنید. قبل از تموم شدن تایم رایگان هم این کارو انجام بدید.
من موندم این فیلیمو چی داره فقط کافیه یک نگاهی به لیست فیلم هاش بندازید تا متوجه بشین که چه گنجینه عظیمی داره:n31:نقل قول:
- - - Updated - - -
من موندم این فیلیمو چی داره فقط کافیه یک نگاهی به لیست فیلم هاش بندازید تا متوجه بشین که چه گنجینه عظیمی داره:n31:نقل قول:
دوستان با هر کدوم از این سرویس های زیر تو بازه رایگانش حداکثر و حداقل چقدر میشه دانلود کرد ؟
اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 256 333,000 ريال
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) 512 355,000 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 1024 398,000 ريال
و سوال آخر اینکه سرعت روزانه همه این سرویس ها با هم برابر هستش ؟ هیچ فرقی تو باز کردن صحفات و ... ندارن با هم ؟
ممنون میشم کسانی که این سرویس ها رو دارند به سوالاتم جواب بدن
مثلا اگر به شخصه بدونم تو ساعات رایگان میشه حداقل 5 تا 6 گیگ با سرویس 256 بدون دردرسر دانلود داشته باشم همین سرویس رو انتخاب میکنم
دوست عزیز پست دادن اینجا هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
همون لحظه باهاشون تماس بگیر و 4تا بارشون کن هرچی بهت گفتن هم زیر بار نرو
چندبار اگه فایده نداشت تو 195 شکایت طرح کن وگرنه آب از آب تکون نمیخوره و دزدیشون ادامه داره...
جواب اینا زنگ زدن و شکایت و اینا نیست زنگ میزنی اونا خوشحال میشن شکایت هم میکنی چون داره با دولت برای ایترنت ملی آشغال همکاری میکنه کاری به کارش ندارن فقط راهش یه چیزه اونم کمپین غیرت دارین مثل من سرویستون تموم شد برین یه شرکت دیگه خودتونو نجات بدین من خودم از الآن تو فکر ایرانسلم 100 گیگ سالانه 175 تومن شبا هم 900 تومن میدی هر وقت لازم باشه تا 5 گیگ میتونم دانلود کنم فقط باید یه 200 بزارم برای مودم که اونم در برابر این همه اعصابخوردی ارزش داره یدونه عکس ندیدم راحت تو تلگرام بیاره...نقل قول:
تا چند ساعت قبل از اینکه سرویستون تموم بشه
اینترنت رایگانه؟؟؟
آره دیگه اونقد دزدی کردن الآن وجدان درد گرفتن هدیه دادن به من و تو گفتن مفته برین لذت ببرین :n02:نقل قول:
چی چی میگی واسه خودت؟؟ :39: