دوستان شاتل برای عید هدیه ای چیزی میده ؟
برای تابستون چی ؟
کلا از ÷یشکسوتایی که چند وقته شاتل دارن بگین که چه مواقعی (چه تاریخ هایی) شاتل هدیه میده و سخاوتمند میشه در طول سال ؟؟
ممنون...:8::13:
Printable View
دوستان شاتل برای عید هدیه ای چیزی میده ؟
برای تابستون چی ؟
کلا از ÷یشکسوتایی که چند وقته شاتل دارن بگین که چه مواقعی (چه تاریخ هایی) شاتل هدیه میده و سخاوتمند میشه در طول سال ؟؟
ممنون...:8::13:
قبلا همچین چیزی بود اما دیگه نیستنقل قول:
الان سر مناسبت ها یا اعیاد همون 3 گیگ بخر و 3 گیگ ببره
یک سالی هست که دیگه ترافیک هدیه نمی دن مگر وقتی که قطعی و اختلال زیاد باشه مثل خرداد امسال
سلام دوستان شاتل چه جوری هستش میخئام از این شرکت 512 بگیرم خوبه خدماتش؟
قبلامیداد، ولی دیگه خبری نیست. بیخودی امیدوار نباش،تمام هدیه هاش شده یکی بخر دوتا ببر.نقل قول:
یعنی شما چون بهشون فحش دادی سرویستو قطع کردن؟نقل قول:
یک وقت کوتاه نیایی ها، هر چقدر اینترنت بیدر و پیکر و بیسر صاحاب باشه شرکت حق نداره به یک همچین دلیلی سرویستو قطع کنه!!
برو حقتو ازشون بگیر.
نقل قول:
به خدا همینه بهشون فحش ایمیل کردم صبح زنگ زدن گفتن سرویست قطع شده رفت پی کارش
هیچ کاری هم نمیشه کرد برادر واسه 100 تومان بای کفش آهنی پا کنی بدویی دنبال اینکار
من که راضی نیستم چون هی بهشون گفتم آقا سرویستون داغونه شبانه ها رو دارین از قصد به صفر میرسونید
ولی هیچ ترتیب اثری ندادن
یاعلی
4-5 روزه که کیفیت ها اومده پایین درسته دوستان ؟؟ :8::27:
شاتلی های قدیمی یعنی شاتل برای نوروز پارسال هیچ طرحی نداشت ؟
یعنی از فروردین 88 تا حالا شاتل هدیه نداده ؟؟
نقل قول:
اگر ایشون بخواد حقشو بگیره، اونا هم میرن به خاطر فحاشی شکایت میکنن. تازه برای این دوستمون بدتر هم میشه.
عید 1 گیگ داد.تیر 2 گیگ داد.برای تولدم 3 گیگ داد(مرداد)خرداد هم 1 گیگ داد.دیگه تا حالا نداده.نقل قول:
برای من هم شب و هم روز خوب بوده.فعلا!:18:
اگر تونستن ثابت کنن که فحش داده که عمرا ثابت نمیشه مگر این که ضبط شده باشهنقل قول: