فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.
فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.
آفرین:دینقل قول:
+
باید بخری دیگه، از Wallmart,gamestop,... یا خود اکس باکس لایو! البته یه سری سایت فارسی هم هستن که میتونی ولی گرون تر حساب میکنن!
یه راه دیگه هم هست که در سیستم سرچ bing مایکرو عضو بشی و با فعالیت هایی که میگه بعد از ۱ماه میتونی ۴۰۰ پوینت بگیری:دی
+
آخه باید خودمون برای خودمون فرهنگ قائل بشیم! یعنی چی ایرانیهایی که اینهمه فرهنگ داشتن حالا در دنیا با این کارها به عنوان دزد شناخته میشن؟ از نظر اسلام هم همه کسانی که اینکارو کنن گناه میکنن+ از نظر اجتماعی هم که کلا اشتباه هست!نقل قول:
فیق میای اینجا میگی جی تگ و اینا نکنید غیر فانونیه مردم میزنن میکشنت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم گفتم کپی رایت تو ایران=پشگل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین سادگی
جی تگ هم اگه دست کاربلد هاش باشه چیزی نمیشه
+
درسته، من خودم هم جی تگ دارم :دی چون لازمه، ولی فقط برای یک سری کار خاص زیر نظر مایکروسافت، در ایران خیلی ها هستن میتونن مطمئن جی تگ کنن!
شما بیا بازی های اورجینال و کنسول رو با قیمت جهانی اینجا بفروش+تحریم نکن +قیمت دلار رو فضاییی نکن ببین کسی میاد سراغ ه.ک کردن کنسول یا نه.نقل قول:
مطمین باش نمیاد.
+اینجا شرایط مالی خیلی مزخرف تر از این حرفاست و تحریم ها هم که...
همه اینا باعث میشه به این کار ها روی بیاریم
یه سوال دیگه
الان شبکه Sky و zone قابل روئیت هست از ایکس باکس لایو تو ایران یا خیر؟ آخه شنیدم واسه انگلیس و ایرلند فقط میشه!!! یه تایپکم زدم که متاسفانه استقبال نداشت!!!
gap جان شما هم که ایران نیستید و یه دستی تو مایکروسافت دارید میشه در مورد این دو کانال و امکان تماشاشون ازXbox live یه توضیح بدید. مرسی
بازی اوجینال که قیمتش مثلا ۶۰$ هست اینجا، در ایران نهایتا ۹۰ هزارتومان هست که با احتساب قیمت دلار و شیپینگ همین میشه دقیقا!(حدود ۵ هزارتومان هم اگر فروشنده سود کنه)نقل قول:
حرف شما در مورد شرایط مالی رو قبول ندارم، من الان خودم با کار نیمه وقتم ماهی ۵۰۰ دلار میگیرم حدودا، خب وقتی باید قیمت یه نوشابه رو ۳ دلار بدم (کم کم) بدم! شما در ایران همین نوشابه رو به قیمت ۱ هزار تومان اگر بخورید که خرج میاد پایین تر! با ۵۰۰ دلار من باید بازی بخرم، یکمی هم خرج خواسته های خودم و بقیه پدر و مادرم میدن! در ایران نوجوان ها که تمام خرج رو پدرمادر میدن حتی پول کیف و حال بچه ها رو! و علاوه بر این با ۳۰۰۰ دلار در ماه حقوق در ایران، دیگه قرار نیست حدود ۲۰۰۰ تاش برای نیاز های روزانه بره! خیلی کمتر میره!
ببینید، Sky,Zone,espn و کلی دیگه به مایکرو ربطی نداره!این تحریمات جهانی هست ضد ایران! شما وقتی که وارد zone بشید از ایران (من تا حالا نشدم و نمیدونم) حتما با خطای اینکه برای کشور شما این امکان نیست روبرو میشید که بر میگرده به سیاست کشوری که اون سرویس رو ارائه میده! مطمئنا میتونید تماشا کنید ولی از طریق وی پی ان شیر کردن+ گاهی این مشکل (در بازی های مارکت پلیس) مربوط هست به اینکه شما مثلا در موقع ثبت نام کشور آمریکا زدید با آدرس آمریکا، ریجن دستگاه pal هست و شما با آیپی ایران کانکت میشید که در اینصورت شما نمیتونید برخی از چیزها مثل مپ پک هایBlack ops , رو دانلود کنید (fruit ninja هم همینطوره) و باید استارت دانلود رو با وی پی ان شیر بزنید. یا با کاکنت کردن وی پی ان و سپس سفارش از سایت خود اکس باکس لایو که با روشن کردن دستگاه خود بخود دانلود رو شروع کنه (باید سن اکانت شما adult باشه) میتونید این مشکل رو هم حل کنید.نقل قول:
شما اون بازی که اولاش میاد بخری تا120تومن هم هست خیالت راحت باشه...نقل قول:
دلار هم که فضایی گرونه که نحریم باعثشون شده.
گیمر های ایرانی هم همگی پدر و مادرشون تامین شون نمیکنه.ما گیمر هایی داریم که خانواده دارن توی ایران.
بازی با سیستم lt3 اومده؟؟؟؟؟؟ و اینکه gap جان شما اونجا واسه کار نیمه وقت 500تا میگیری اما اینجا حقوق ی بازنشسته انقده...من با حرفات هم موافقم هم مخالف!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه فعلا بازی ای نیومده داشبرد14699 بخواد.نقل قول:
آره درسته حرف های ایشون هم درسته هم یه جورایی غلط
دوست عزیز اونجا متوسط در امد ماهیانه حدود 2000 دلاره که اونوقت میشه بازی 50 دلاری خرید اگه منم حقوقم 3000000 تومن در ماه بود اون وقت بازی 70 تومنی نه 100 تومنی میخریدم. اما چون الان 600000 تومن میگیرم باری هم 5000 تومنی میگیرم.
یه تناسب سادست که با احتساب اون کاملا حرکت ما منطقی میشه و فکر نکنم از لحاظ شرعی هم مشکل داشته باشه.
به نظرتون این الان یک سری دلایل نیست که ما میاریم؟نقل قول:
از نظر شرع اصلا اینطور نیست، مثلا میگم یه دزد بگه چون من حقوق اصلا ندارم، پس عیب نداره برم یه خونه و گاوصندوق رو خالی کنم و ۱ میلیون تومان مثلا بدست بیارم! باید قبول کردن سازنده های بازی وقت گذاشتن روی این و اگر راضی نباشن که نیستن اون دنیایی اگر باشه باید جلوی اونها جواب بدیم و تمام کپی هایی که بازی کردیم رو با خوبی های خودمون جبران کنیم (از خوبی ها به اونا بدیم و گناه هامون آخرش بمونه واسمون:دی)!
شخصی که مثلا ۶۰۰ هزارتومان حقوق میگیره مثل شما، ببخشید ولی دلیلی نداره هر ماه ۵-۶ تا بازی بگیره! هر ۵-۶ ماه هم ۱ بازی یا هر ۲-۳ ماه یک بازی بگیره کافیه! ما هم در اینجا وقتی کسی حقوقش مثلا ۲۰۰۰ دلار در ماه هم هست، هر ۲ ماه یک بازی شاید بگیره! من خودم ماهی حداکثر ۲ بازی میگیرم ( ماه هایی که بازی های خوب پشت سر هم میان)چون یک دانش آموز هستم که ۵۰۰ دلار حقوق نیمه وقتم هست، یعنی حدود ۲۰۰ دلار (با احتساب اینکه بازیهام رو همیشه لیمیتد میگیرم:دی) برای بازی میره:دی لباس و اینا و رفتن به کنسرت و فوتبال و .... هم کلی هزینه میزاره به علاوه خرید موزیک و.... که در ماه ۵۰۰ دلار میره! ولی من اغلب همون ۱ بازی رو هم در ماه نمیگیرم و فقط بازیهای ارزشمند رو میگیرم و پول نگه میدارم!در ایران دانش آموزان هم سن من هستند که در ماه هر بازی بیاد رو میگیرن که اگر اوریجینال میخواست باشه حدود ۴۰۰ هزارتومان میشد مثلا! اگر این ها هم هر ۲-۳ ماه با توجه به وضع مالیشون بازی بگیرن همه چی حله!