سلام ،شما تا حالا چقد مثلا با یک بسته یکماهه همراه اول نامحدود گرفتید،مثلا خودش میگه مصرف منصفانش ۴۵۰گیگه،ولی من خودم ماه پیش اینقد چی گرفتم که هاردم پر شد،بازم میتونستم دوباره بگیرم،اصلن حدو مرزی هم داره یا علکیه؟نقل قول:
Printable View
سلام ،شما تا حالا چقد مثلا با یک بسته یکماهه همراه اول نامحدود گرفتید،مثلا خودش میگه مصرف منصفانش ۴۵۰گیگه،ولی من خودم ماه پیش اینقد چی گرفتم که هاردم پر شد،بازم میتونستم دوباره بگیرم،اصلن حدو مرزی هم داره یا علکیه؟نقل قول:
به نظر من سر کاریه اون 450تا چون چیزی که مودم برای من کنتور انداخته توی 20 روز 600گیگ رد کرده اینترنت هم وصله مشکلی ندارهنقل قول:
البته با دائمی از این شوخی ها نکنین که خطرناک
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
نه اصلا سیم اینترنت باید جدا باشه یه بسته براش بخری اعتبارش هم صفر باشهنقل قول:
پولی چیزی نتونه کم کنه
دوست عزیز با این توضیحات شمابعید نیست مشکل از همون سیم باشهببری مخابرات رایگان عوض میکنن اگه خراب باشهیا اگه بری دفاتر به عنوان تعویض سیم... در کل روش دوم منطقی تر هست چون کار مخابراتش طول میکشه و هزینه هم فکر کنم ۵ یا ۸ تومنهنقل قول:
سلامنقل قول:
منم همچین مشکلی دارم دقیقا نمیدونم چیکار کنم
عاصی شدم:n34:
میخوام ببرم سیم کارتمو تعویض کنم اگه درست شد که هیچی ، اگه نشد دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم :V13:
سلام
اگه بخوام بسته ای بخرم که 30 روزه باشه ولی حجم خیلی کم و پائین ترین قیمت باشه مثلا حجم 100 مگ و یا 200 مگ باشه ولی 30 روزه باشه...کدوم بسته رو باید بگیرم؟؟؟
آیا بسته ای داره با این ویژگی همراه اول؟؟؟ بسته های آلفا که 30 روزش کمترینش 1 گیگ هست...
مرسی...
چجوری به فورجی پلاس وصل بشیم؟ گوشیم cat6 هست انتن فورجی هم پره چیکار کنم که فورجی پلاس بگیره و ایا در اندروید ۹ علامت چیزی داره وقتی فورحی پلاس میشه؟
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
اینجور که مدل گوشیتون تهش امضاتون خورده! شیاومی هست شیاومی ی سری مدلاش هماهنگی نداره!نقل قول:
پست های قبل رو هم نگاه بکنید!
نمیدونم چرا الان چند وقته میخام با شبانه رایگان دانلود کنم.ولی دقیقا حجم دانلود که به 2.5 گیگ میرسه دیگه هیچی دانلود نمیکنه علامت فور جی گوشی هم میره.صبح که بیدار میشم میبینم هیچی دانلود نشده.یه بار دیتا گوشی رو که روشن خاموش کنم همه چیز درست میشه.گوشی رو یه بار ریست فکتوری هم کردم .ولی بازم روی 2.5 گیگ گیر میکنه.
دوستان برای دانلود شبانه از چه روشی استفاده میکنید؟ منظورم اینه که گوشی رو متصل میکنید به کامپیوتر و IDM رو تنظیم میکنید برای یه ساعت خاص؟
یا رو خود گوشی دانلود منیجر خاصی نصب میکنید؟
سپاس
من از روش اول استفاده میکنمنقل قول:
تو اون تاپیک دوستان عکس از سرعتشون گذاشتن همه 100 مگابیت به بالا !!
من شیراز هستم و تقریبا مرکز شهر تو اتاقم که کلا بالای 5 مگابیت نمیاد سرور میرم تو بالکن نهایت به 20 مگابیت میرسه
کار خاصی باید انجام داد؟ یا کلا همینقدره
منم نهایت ۲ مگابایت هستنقل قول:
به ندرت ۲۰ مگابیت رو رد کردم، سرعت ۳ هم کلا ندیدم با همراه اول
البته اینا مربوط به خونست، بیرون که میرم گاها بیشتر هست، اما کلا بالای ۴-۵ از همراه اول ندیدم
مودم سیم کارت خور 4Gنقل قول:
دوستان ایا این مودم رومیزی به درد میخوره ؟
مودم 4G هوآوی مدل B310As-852
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Archer-MR200 خیلی گرون شده و دنبال مودم ارزونتر میگردم.
سلام بچه ها
من با اینکه هم مودمم LTE هست و هم سیمکارتم جدید هست ولی توی بخش اتصالات فقط 3G بهم انتن میده (اتنش هم فول هست) ولی وقتی 4G رو انتخاب میکنم برای اتصال ، سیگنال صفر هست.بسته شبانه نامحدود همراه اول رو میخرم فقط.برای 4G باید بسته ای هم در کنار این بسته بخرم یا اینها طوری قفل کردند که 4g برای شب وصل نشه.
مشکل از چی هست؟
مشکل از بسته نیست من همیشه استفاده میکنم رو 4G قفل میکنمنقل قول:
شاید مودمت مشکل پیدا کرده یا اونجایی که مودم میزاری سیکنال 4G نداره
؟نقل قول:
دوستان هیچ کس پیشنهادی نداره برای یک مودم رومیزی مناسب و ارزون تر
یعنی انتن 3g فول ولی 4g بدون هیچ سیگنالی تو یک نقطه ؟ مشکل از مودم نیست چون قبل ایرانسل میگرقتم 4g گاهی وص میشد ولی اونجا هم سیگنال چون ضعیف بود سرعت 4g به اندازه 3g بود.نقل قول:
من سیم رو رو مودم دارم وفقط بسته شبانه2-7 فعال دارمنقل قول:
کامپیوتر رو روشن میزارم به مودم وصل میشم وساعتشم همون2:1 تا7 تنظیم میکنم
اما دانلود نمیکنه باید یه بار دیسکانکت کانکت کنم تا دان بشه لیست دانلود مننجر
شما میتونید از نرم افزارهای Micro استفاده کنید.این نرم افزارها یک عملیاتی که شما با موس و کیبورد انجام دادید رو ضبط میکنند بعد سر ساعتی که شما تعیین میکنید انجام میدن.مثلا شما صفحه مرورگرت رو فول سایز کن خودش با تعریف شما مودم رو کانکت میکنه.(البته مودم من از این usb هست.)نقل قول:
بسته های اشتراکی همراه اول
دوستان من به کاربر پر مصرف هستم آیا بسته بالاتر از ۱۵ گیگ یک ماهه بهمون میدن؟ چون تو بسته ها نداشتیم
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
اگه لازم داری میشه سالانه بگیری بیشترینش 70 گیگ 159 هزار تومن فکر کنم بری سمت TD بصرفه تر باشه
تو سایتش که چیزی نبود توی همراه من هم نمیاد.از کجا باید بهشون دسترسی پیدا کنم ؟نقل قول:
my.mci.ir >ستون سمت راست > قسمت خدمات من > گزینه آخری (بسته های اشتراکی)نقل قول:
TD چیهنقل قول:
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
الان دو هفتسکه ثبت نام میزنم تو برنامه همراه من اما کد فعال سازی جهت تکمیل ثبت نام نمیاد از طریق سایت هم زدم اما کد نمیاد علاوه بر این هربار تماس برای پیگیری مشکل باید از اول برای هر اپراتور جدا توضیح بدیم اخر سر هم بدهکارمونم میکنن شرکتی که نتونه مشکل کاربر حل کنه و فقط بازی بده به درد مفت نمیخوره اشتباه کردم به همراه اول ترابرد کردم
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
سلام، من یه شماره اعتباری تو برنامه همراه من دارم الان، چطوری میتونم یه شماره اعتباری هم بهش اضافه کنم؟
ممنونم.
تو برنامه قسمتش بالا تعداد سیمکارتها رو زده اونجا انتخاب کن تا وارد برنامه بشهنقل قول:
متوجه نشدم کجا رو گفتین. من میخوام یه شماره به برنامه اضافه کنم، الان یکی توش هست میخوام یکی دیگه اضافه کنم.نقل قول:
سمت چپ بالا که آیکون پروفایل هست رو میزنم تو «لیست سیم کارت های من» شماره فعلی رو میاره ولی نمیدونم چیکار کنم بهش یه سیم کارت دیگه اضافه کنم (گوشی دو سیم کارتس)
ممنون.
فقط سیم کارت هایی که بنام یک نفر باشه میاره،نقل قول:
با یک کد ملی
غیر اون نمیشه
باید بیای بیرون با شماره دیگه بری داخل
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
"همراه من" مثل ایرانسل من یا رایتل من نیست که بشه شماره ها رو اضافه کرد، فقط با یک شماره میشه وارد شد. قسمت سیم کارت های من هم فقط شماره سیم کارتی که به نامتون هست رو نشون میده.نقل قول:
همونجا بزن روش سویچ کن روی شماره جدید و برای تمام شمارهای که داری ی رمز یکسان مشخص کن راحت وارد میشیدنقل قول:
این همراه اول پدرسگ رو باید سیم کارتش رو اتیش زد. دم به دیقه پول میاد تو صورتحسابمون.یه قلطی کردیم سیم کارت دایمی گرفتیم حالا دیگه ول کن ما نیست .ماه قبل یه بسته ی اینترنت ده تومنی خریدم و هزینشو پرداخت کردم تا صورتحسابم صفر شد بعدش هم گزینه ی عدم تمدید اتوماتیک رو زدم تا تمدیدش نکنه.حالا میبینم این ماه دیگه تمدید نکرده برام اما 10 تومن پول بسته رو دوباره ازم میخاد .اخه بی ..رف وقتی بسته ای فعال نشده برا چی پولش رو میگیری .دفعه ی قبل هم همه ی خدماتش رو غیرفعال کردم ولی هر دفعه بابت یه چیزی ازم پول میگیره نه سیم کارتی روشنه نه خدمات فعال داره .اعصابم خراب کرد.ای ملت سیم کارت دایمی همراه اول نگیرید که بدجوری میکنه تو پاچتون .یه دزد به تمام معناست.
TD-LTE مثل مبین نت ایرانسل و یا شاتل مودم همراه هم دارن رو میبن نت میتونی طرح 360 فعال کنی به دکل همراه اول وصل بشی برای جاهایی که آنتن نداره مبین نت، تاپیک های سرویس دهنده های LTE رو بخونی همه چی رو متوجه میشینقل قول:
داش زنگ بزن 9990 بگو برات یک تیک پر کنند و برسی کنندنقل قول:
بین 3G و 4G در شرایط مشابه پینگ اختلاف داره؟ اگه آره چقدر؟ مثلا از 8.8.8.8
روی 3G پینگ بالای 200 همیشه ! روی 4G زیر 100نقل قول: