ممنون پس چه تجهیزاتی روی دکل باید نصب باشه مشخص کنم 3g هستندنقل قول:
Printable View
ممنون پس چه تجهیزاتی روی دکل باید نصب باشه مشخص کنم 3g هستندنقل قول:
ممنونم. آره چون تو سايتش خوندم كه نوشته بود يا سيم جديد ميخرين يا سيم خودتونو ميدين يه 10 هزار هم ميدين سيم جديد ميگيرين بد برداشت كردم كه منظورش خط هستشنقل قول:
كجاها ميشه رفت انجام داد. سايتش به روز نيست نمايندگي ها. سمت غرب كجا داره؟؟ غير از مترو آرياشهر
ممنونم :n16:
جمهوری هم هست. دیدم صف گرفتن مردم برای تبدیل سیم کارت. طرف نمیدونست 4G چیه بعد تو صف وایساده بود :دی البته نمیدونم هنوز هم رایگان انجام میدن یانه.نقل قول:
قانون مفت باشه کوفت باشه در مورد ملت ما همیشه صدق می کنهنقل قول:
نامحدود از سایت هم حذف شد!
از بس مردم ما همه حولن
100 گیگ توی 2 شب دانلود میکنن معلومه شبکه میره زیر بار اونام میبینن دارن ضرر میکنن کلا حذفش میکنن میره ای باباااا
نت موبایل واسه دانلود فیلم و آرشیو درست کردنه آخه؟؟؟؟؟
اینا همونایین که اگه غذا مفتی توی خیابون بریزن با اینکه همین الان خوردن تا گلوشون سیرن و هیچ احتیاجی ندارن باز میرن میخورن میگن خب مفتیه ریخته بخوریم
نمیدونن که بابا یه بدبختی همینم دستش نمیرسه
تو که سیری بزار اون یکم بیشتر بخوره
به اندازه نیازتون از هرچیزی استفاده کنید شورشو دیگه در نیارید باباا
الان داشتم میرفتم گوشی 4G بگیرم که از نامحدود ها استفاده کنم ولی مثه اینکه باید تجدید نظر کنم :|
اپدیت :
نامحدود ها که روی سایت هست که هنوز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو سایت هست ولی وقتی کدش رو میزنی invaild request میده!نقل قول:
قسمت بسته ها بری برداشتنش
این طرح فقط برای عید بود نه بیشتر ...حالا نقد کردن دیگران یا قضاوت بی جا بدون دلیل و از روی شکم پری برای یک سری افراد عادت شده... هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه...نقل قول:
ایرانسل خودش میدونه چه طرحی را بذاره کی بذاره تا براش سوده داشته باشه
وقتی یکه طرح یک روزه 99 گیگه پهنای باند مناسب هم وجود داره انتظار داری اون شخص 20گیگ دانلود!!!
احتمالا یک سری آدم ها هم غذای مفت گیرشون نیامده حالا دارن فشار را میذارن به بقیه...
لطفا فکر کنید رو حرفاتون اینجا تاپیک عمومی هست قرار نیست چشماتون را ببندید و هر چی خواستین تایپ کنید...
بهتر که برداشتن کشورهایی که من تجربشون کردم هیچ کدوم ازاین قرتی بازیا ندارن ! یا مصرف آزاد یا همون بسته های محدود ارزونتر .
بر پدر این ایرانسل دزد لعنت باز بچچه ها بیان طرفداری کنن ازش
من پری شب 10 تومن دادم نامحدود گرفتم نزدیک 50 هزار شارژ داشتم صبح بیدار شدم دیدم از 99 گیگ 56 گیگش مونده و شارژم هم صفر شده هرچی هم به 700 زنگ میزنم بر نمیدارن
خدا لعنتشون کنه
دوستان تو این صفحه بسته نامحدودش هست که
کد:http://www.irancell.ir/portal/Home/?34754/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
نامحدود حذف شدهنقل قول:
پس چرا اینجا هست؟نقل قول:
اون صفحه بنام تعرفه ها در لینک دیده میشه ولی این(لینکی که من دادم) صفحه اصلی بسته ها ستنقل قول:
از اون موقع که شبانه رو برداشت
سیم کارت و در اوردم و گذاشتمش تو کمد
100 گیگ هم 40 تومن پام افتاد
دقیقا حرفت تایید میشه :n09:.. .... من امروز رفتم مرکز ایرانسل در شهر کرج 87 نفر تو صف انتظار بودن از نوجوون تا پیر :n02:.. ساعت 1 ظهر رفتم ساعت 4 نوبتم شد ... به صورت رایگان تعویض کردننقل قول:
نقل قول:
داستان همون طرح سینما سلامه..
گزارگشگر باهاش مصاحبه می کرد چرا اومدی سینما؟ میگفت چون رایگانه
میگفت سالی چند بار میای سینما؟ میگفت اولین بارمه :n02:
مفت باشه گوله جفت جفت باشه... :n09:
احسنت به شما ، دقیقا همینطوره و هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه و به هیچکس ربطی ندارهنقل قول:
بعضی از ملت همیشه در صحنه ی ایران 3g و 4g رو با adsl اشتباه گرفتن
طرح نامحدود برداشتن بعد بعضی کاربرا ناراحتن که چرا بسته نامحدود 99 گیگه؟:! حالا که بسته رو برداشتن دیگه همین 99 گیگم دست نیافتنی شد... :n35:
عرض کردم 4جی اولش خوبه بعد افتضاح میشه
من که نزدیک به 1000 گیگ دانلود کردم درک که برداشته شده:n09::n10:
بعضی ها اینجا ناراحت بودند که چرا نامحدود فقط 99 گیگه ! First world problem :n08: حالا همین سرویسی که شما کلی ازش شکایت داشتین هم برداشتن.
ما ایرانی ها لیاقت مون بیشتر از این نیست.
حرق حساب جواب نداره ....... نمی خاید برید یه کشور دیگه .... :n13:نقل قول:
گوگولی مگولی پسر خوب یک دلیل بیار که این طرح را بخاطر مصرف زیاد برداشتن؟ رو هوا که نمیشه حرف زدنقل قول:
اونایی که دانلود کردن نوش جونشون پول دادند چه هزار تومان چه صد هزار تومان طرحی بوده که ایرانسل داده فقط هم برای عید نه 12 ماه سال...
اما نکته اینجاست چرا یک سری ها همینجوری دارند میسوزند و به اونایی که استفاده کردن توهین میکنند...
انگار ایرانسل گفته بخاطر مصرف زیاد این طرح حذف شد.
بسته شبانه : شهر مراغه !! آنتن خیلی ضعیف -100 دسی بل
خداوکیلی بهترین وبگردی ممکن رو داره میده !! حرف نداره !! محشره :n12: مثل موشک میمونه :n12:
گوشی هم سامسونگ اس 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش از آمریکا محشره !! هم پینگش و هم دانلودش
دوستان اگه کسی دکل 4G دید عکس بگیره بزاره ممنون میشم
اگه پشت آنتن سه تا جعبه مربعی شکل باشه به نام rru یعنی دکل 3G ساپورت میکنه
من که نزدیکه 500 گیگ دان کردم و اینو میگم تا اونایی که حسودن چششون در بیاد ما که لذت بردیم ایشاالله باز این سرویس رو بزار و با فورجی با سرعت 3 مگ در ثانیه دانلود کنیم
دوستان توی اصفهان کجا ها نسل 4 هست؟
اصفهان نسل چهار نداره قبلا خمینی شهر رویت شده بود اما در حال حاضر خبری نیست...نقل قول:
قیمت سیمکارت LTE/4G ایرانسل کاهش یافت
فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن
500 گیگ؟!!نقل قول:
رفیق این 500 گیگ رو میتونستی با یک دهم هزینه کردن بری آفلاین از بازار تهیه کنی! چه کاریه جانم
پیشنهاد می کنم یکی دو مگ هم فرهنگ و نزاکت دانلود کنی خیلی بیشتر به کارت میادنقل قول:
درود
من اصلاً متوجه نمیشم. وقتی یه شرکتی مثل ایرانسل یه تعرفهای میزاره،خب پس همه میرن میخرند و استفاده میکنند دیگه.
پس این که میفرمایید کمتر بخرید و کمتر دانلود کنید یعنی چه؟
اتفاقا من فکر میکنم هر چی بیشتر بخرید و بیشتر دانلود کنید، خدمات دهی شرکت به مشکل برمیخوره و زودتر به فکر گسترش خدماتش میفته.
هر چی باشه اول کاره و هر چی بیشتر کاربرا دانلود کنند بهتره. درآمدش بالا میره و سعی میکنه باظرفیت بالاتری زیربنایی کار کنه.
XPERIA Z3
ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخه:n02:بدجور ایرانسلو ناک اوت کردین :n25:عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره:n09:نقل قول:
بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.
دمت گرم این بسته رو اصلا تاحالا استفاده نکرده بود گفتم پولم حروم شد بسته سه ماه 75 فعال کردم گفتم ماهی 25 تومن 13 گیگ هیچ isp نمیده حالا با این بسته برای من خوب شدنقل قول:
واقعا اینجا جهان سومه مردم تو یک خط یا لاین خودشون نمیتونن رانندگی کنن نمیتونن بیرون بیان به دیگران گیر ندن نمیدونن چجور مملکت خودشون رو از جهان سومی در بیارن اگر این ایرانسل جای دیگری از جهان باشه مردمش میگن بزار ازش استفتده کنیم پول بیشتری در بیاره تا وضعیت انتن دهی کیفیت بیشتر بشه بزار الکی دانلود نکنیم تا پهنای باند کم نیاره ولی افسوس جهان سوم رو به پایین هستم همه زندگی شده لای کشیدن به فکر خودت بودن نمیدونن در دراز مدت برعکس جواب میده و معنی جامعه و کشور همینه افسوس بدتر میشه بهتر نمیشه
اره دیگه تو بعضیوفروما اگه بیش از 500 گیگ بخای تا گیگی 300 350 حساب میکنن.خیلی راحت تر و کم هزینه تر درمیادنقل قول:
مشکل اینجاس بعضی از اونایی که 99 گیگ دانلود کردن و پولشو دادن :n09: به 195 شکایت کردن و گفتن که چرا بسته ی 99 گیگ رو به اسم نامحدود میدن و باید نامحدودش کنننقل قول:
این بسته هم اختصاصی عید نبوده ، ایرانسل وقتی شکایت ها رو شنیده گفته دیگی که برای من نجوشه ، توش سر سگ بجوشه و بسته هارو حذف کرده
بین مودم های 4G زیر کدام یک ارزش خرید دارن؟
Huawei E5372 و TP-LINK M7350 و Huawei E5377
(کاری به انلاک یا لاک بودن ندارم)