همه فیلمهای موجود در لینک،با نهایت سرعت من یعنی 50 دانلود میشن و زیاد بالا پایین نمیشه سرعت!نقل قول:
Printable View
همه فیلمهای موجود در لینک،با نهایت سرعت من یعنی 50 دانلود میشن و زیاد بالا پایین نمیشه سرعت!نقل قول:
داداش نتت نامحدوده؟؟؟؟نقل قول:
نه.نت ایشون محدود هست.های وب .به نظر میرسه فقط ایشون از این محدودیت ها قصر در رفتن:n02:نقل قول:
آره،هنوز محدود نشدم :n19::n20::n25:شبانه هم همینه :n19::n20:منو محدود نمی کنن،من کلی فن بلدم :n09:نقل قول:
شبانه که دیگه دست تو نیستنقل قول:
کل سرور سویچ میشه رو 200 کیلو .جدیدا اینجوری شده
مگه اینکه آشنا(پارتی )داشته باشی آپی تو رو از لیست سویچ شونده ها در بیارن یا نزارن بره تو لیست
زمون تایم رایگان
با این سرعت یا ۲مگی یا دینامیت که شبانه ندارن!نقل قول:
آقا منم مثل چندتا از دوستان نامحدود دارم اما حجم رو 0 نشون میده از 999 گیگ!!! اونم طی 3 روز :n19: لامصب نت اروپا بود نمیشد همچین چیزی :n02:
پیام زدم تو پنل گفتن که گزارش خرابی ارسال شده اما دو روز میگذره و هیچ کاری نکردن الانم با نت فامیلم میام واقعا دزد شدن اینا
دوستان راهي براي كاهش نويز خط هست ؟
از دوستانی که 2 مگ نامحدود دارن سرعت دانلودشون کم نشده برای من به زور تا 40 تا میرسه! الان یه هفته هست اینطوریه! کسی این مشکل رو نداره؟
شما 70 تومن دادی برای 2 مگ نامحدود مخابرات؟ :n13:اصلا" ارزش نداره،با این هزینه سرویسای بهتری می شد خریداری کرد از شرکتای دیگهنقل قول:
مگه اینجا تاپیک محابرات نیست پس چرا از شرکت های دیگه صحبت میکنید!:n13: من میخوام وضعیت خودم رو با بقیه کسایی که مخابرات دارن مقایسه کنم.نقل قول:
قبلا چقدر بود سرعت شما؟نقل قول:
به 130 تا هم میرسد در کل خوب بود راضی بودم. ولی الان داره رو اعصابم راه میره.نقل قول:
دوستان اگه سرویس حجمی سه ماه بگیرم میشه کل حجم در ماه اول تموم کرد؟؟؟
بله میشه.چون شما سرویس مثلا 128 با 24 گیگ میخرین و همون 24 گیگ براتون فعال میشهنقل قول:
کمپین نوروزی مخابرات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
====================
این سرویس های 5 و 10 مگ توی مازندران هم ارائه میشه؟
(جشنواره شرکت های کوچک و متوسط)
تعرفه های بالا دانلود رایگان هم دارند ؟ (1 تا 7 صبح )
بروبکس منی که اینترنت مخابرات دارم بخوام کمپین نوروز رو بگیرم باید برم مخابرات قرارداد ببندم یا اینترنتی میتونم یه طرح رو انتخاب کنم؟:n13:
باید برین مرکز مخابراتیتوننقل قول:
دوستان کسی میدنه قیمت خط تلفن ثابت چنده؟
میخوام یک خط جدید بخرم تا بتونم واسه وب گردی جداگونه ازش استفاده کنم
دوستان برا شما پینگ داغونه آمل مرکز نبوت الان سه روزه پینگ افتضاح هست مخصوصا شبها
55 تومنه عزیزنقل قول:
کسی میدونه چطور باید شکایت کنم از مخابرات؟
الان یک هفته شده که اکانتم اینطوری شده حجم 0 گیگابایت سرویس نامحدود!!! اصلا چرا حجم میزنن برا سرویس نامحدود!
تو پنل دوبار پیام گذاشتم گفتن گزارش خرابی ارسال شد :| سومین بار که گفتم شکایت میکنم گفتن :
با سلام و احترام.گزارش کندی سرعت سرویس شما ارسال شد و حتما شنبه با تهران برای مشکل سرویس شما هما هنگی های لازم انجام می شود.با تشکر :n21: (کی گفت کنده سرعت اصلا!!!؟)
پشتیبانی محلی هم زنگ میزنم فقط میگن داریم پیگیری میکنیم حالم از این ادمای ک گشاد بهم میخوره واقعا
چطور اینقدر دان کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه میشه یا باگ داده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .در ضمن همراه شکایت قسمت پیوست یه عکس هم بزار از موقعی که سرویس فعال شد تا الان که قسمت ریز مصرف مشخص باشهنقل قول:
نقل قول:
هاردت پاره نشد؟؟؟؟مودمت سالمه؟؟؟یک نگاه به کابل تلفن خونتون بنداز ببین ذوب نشده :))))))
اینترنت به این می گن،ساعت 9:30 شب،تست از سرور داخلی و خارجی یکسان :n19:مازندران موچکریم :n20::n19::n20:
شما ها هم حالتون خوشه ها :| مگه سرعت دانلودی که میدن چند هست که بتونم طی 7-8 روز 900 گیگ دانلود کنم :n28: مشکل از سیستمشونه چند صفحه قبل عزیزانی همین مشکل رو داشتن اگه راه حل پیدا کردن به منم اطلاع بدن
چون من همه جور پیگیری کردم غیر شکایت
سلام
چرا سرعت وب گردی اینطوری شده؟
مال شما هم سرعت لود پیج ها پایینه؟
در یک کلمه افتضاح:n21:نقل قول:
این سرویسای شبانه مخابرات هنوز خوبه؟
هر شب چقدر میشه دانلود کرد با سرویس 2 مگ؟
سرعت سرویس 2048 در روز و شب 280تا300نقل قول:
4 گیگ به بالا
این یه ماهشم هم همین سرعت رو می ده؟ یا کمتره؟نقل قول:
اخه اون اویل که 1 مگ یه ماه داشتم سرعتش 60 بود!:n21:
6ماهه و یکساله شبانه دارن.ماهانه دانلود شبانه رایگان ندارن.نقل قول:
سرعتش منظورم بود. دو مگ 1 ماهه هم سرعت روزش 280 تا 300 هست؟نقل قول:
2048ماهانه هم سرعتش در روز 280تا300 هستنقل قول:
کسایی گه IP اونا 5 هستش خیلی راحت میتونن فیس رو بدون هیلتر شکن باز کنن. ای پی 2 نمیشه.
1مگ محدود گرفتم سرعت دان فوقش27ک عجیبه نامحدود 256 داشتم سرغت بهتر بود
1024 محدود سرعتش 27؟نقل قول:
شکایت کن احتمالا مشکلی هست چون همیچین چیزی برای تمام یوزرا نیست.احتمالا اکانتت مشکل داره بگو بهشون