ممنون از جوابتون.من هر جا رفتم یک مارکی گفتن بهم.حالا اگه مارک خوبی پیدا کردین بهم بگید منم بخرم.بازم تشکرنقل قول:
Printable View
ممنون از جوابتون.من هر جا رفتم یک مارکی گفتن بهم.حالا اگه مارک خوبی پیدا کردین بهم بگید منم بخرم.بازم تشکرنقل قول:
وقتی گوشی مفتی کار مودم و روتر با WifiHotspot انجام میده چرا میخوای مودم بخری....منم بعضی موقع از حجم مانده ایرانسل از گوشی بهعنوان روتر wifi برای دانلود رو کامپیوتر استفاده میکنم
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
با سلام و خسته نباشید
من حدود ۱ ماه پیش شرکت زدم و همه کازهای شرکتم هم اوکی شد
حالا میخوام فروشگاه اینترنتی راه بیندازم و بتونم پنل شرکت اینترنتی مثل آسیاتک و آریافون و فن آوا بگیرم و اینترنت بفروشم از طریق پنل
همچنین میخوام پنل اس ام اس و پنل وی پی ان و خرید و فروش پیج اینستاگرام هم در صفحه فروشگاه اینترنتیم بزارم
تو خود فروشگاهم علاوه بر تجهیزات فیبر نوری ,
پچ پنل و مودم هم بفروشم و ...
کسی هست کمکم کنه بگه چطوری میتونم از شرکت های اینترنتی پنل بگیرم و بفروشم و اینکه پنل مسیج و
فروش پیج اینستاگرام از کجااا بگیرم
آیا گرفتنش سخته ؟
میشه راهنماییم کنید !!!
پنل وی پی ان از کجا بگیرم ؟؟
شرکتی که میخواد برام طراحی فروشگاه اینترنتی بکنه میگه اول ایناا را بگیر تا بعد شروع کنم بزارم داخل سایتت
میشه راهنماییم کنید!!
این تایم اوت طبیعی هست ؟
به های وب هم گفتم میگه مشکل از ما نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یک traceroute بگیرید ، اینجوری مشخص میشه که دقیقا مشکل کجاست...نقل قول:
- - - Updated - - -
باید یک traceroute بگیرید ، اینجوری مشخص میشه که دقیقا مشکل کجاست...نقل قول:
خب گرفتم ، ip که تایم اوت داد رو بهشون گفتم - گفتن مربوط به ما نیست !نقل قول:
باید یک traceroute بگیرید ، اینجوری مشخص میشه که دقیقا مشکل کجاست...
ولی خودم اسیا تک که بودم اینقدر تایم اوت نداشنم ، دوستان هم اینجا زیاد از تایم اوت های وب میگن که خرابه
میشه نتایج رو اینجا هم بزارید؟نقل قول:
- - - Updated - - -
میشه نتایج رو اینجا هم بزارید؟نقل قول:
بفرما : ( روز ها خیلی وضع تایم اوت بهتره - شب ها بدتره )نقل قول:
دوستان پیشنهاد میکنم کسی این شرکت نیاد !
سرعت از سر شب تا اخر شب داغون میشه ! ( چند صفحه پیش هم دوستان اینو گفتن ! )
کاملا مشخصه مشکل پهنای باند دارن !
به پشتیبانی هم که میگم میگن فیلتر شکن خاموشه - با کابل وصلی یا وایرلس و ... :n02:
واقعا متاسفم
والا اسیا تک داشتم سرعت کل شبانه روز بالا بود و اینقدر نوسان نداشت
های وب سرعتش و تایم اوتش از 5 عصر تا 12-1 شب افتضاخ میشه !
احتمالا برمیگردم اسیا تک ( گور بابای 10 تومن ماهی بیشتر )
این کامنت رو باید طلا گرفت واقعا درستهنقل قول:
های وب پهنای باندش فشار کم داره مثله اب منطقه ما شده روزا خوبه شبا افتضاحه ب امید اینکه روزی سرویس های 4G , 5 G بیاد از دست سیم تلفن راحت شیم
چندین بار باید رفرش کرد تا صفحات کامل باز بشن ...
جالبه با این سرعت لاک پشتی همینطورم تو تلویزیون و مابین برنامه هایی با بیننده میلیونی مثل 90 تبلیغ میکنه :n03:
دقیقا - خیلی وقتا صفحه ها نصفه باز میشن ! به پشتیبانی هم بگی فایده نداره ( اولین چیزی که میگن با کابل وصلی یا وایرلس :n02: ) به خدا پشتیبانی تو ایران چرته !نقل قول:
چندین بار باید رفرش کرد تا صفحات کامل باز بشن ...
دوستای گلم من که صفحات قبل با عکس و توضیحات براتون گزاشتم های وب افتضاحه چه از لحاظ پینگ چه پاکت لاست و .....
پشتیبانی هم بیشتر شبیه جوک هست خودتون خسته نکنید من دو روزه پای تلفنم با پشتیبانی در نهایت امروز گفتن همینه که هست مشکل زیر ساخته :n04::n04::n04::n02:
جالبه isp قبلی من مشکل نداشت فقط سرعت 4 بالا تر نمیداد بنده خدا تخلیش کردم :n03:
من که تا شنبه درست نشه تخلیه میکنم جالبه هنوز 20 روز نشده
ممنون از دوستان که تجربیاتشون رو میگن خواهشن مشکلاتشون رو بگین زورمون که به های وب نمیرسه حداقل باقی رفقا متضرر نشن و اعصابشون سالم بمونه
جالبه من با 512 مخابرات به تندی صفحات باز میکنم اما با 8 مگ های وب به سختی واقعا فرقش بالاست. از سر شب واقعا خیلی ضعیف میشه فقط هم تبلیغ میکنه . یک موزیک 7 مگی برام جیمیل شده بود به سختی دانلود کردم .هر موقع ریزش کاربر داره و میفهمه پهنای باند کم داره بجای اینکه هزینه تبلیغات صرف خرید پهنای باند و کیفیت بکنه صرف تبلیغ میکنه و کاربر جدید!! این یعنی مدیریت ضعیف.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا منم الان حدود 10-12 روز هست اومدم های وب احتمالا تا اخر این 1 ماه تخلیه میکنم میرم همون اسیا تکنقل قول:
این مشکل کاهش سرعت از سر شب و تایم اوت این جوری که دوستان گفتن خیلی وقته هست و فکر نکنم درستش کنن
منم همین مشکل را داشتم همون موقع بهشون زنگ زدم --برای شب ها که سرعت کم میشه ---برام چک کرد و الان چند روز هست این مشکل را ندارمنقل قول:
چیو چک کرد !؟ والا ما که چند بار گفتیم به قول خودشون چک کردن و میگن مشکلی نیست ! وقتی از اصلش مشکل داره که نمیتونن درست کنن !نقل قول:
این وضعیت پینگ افتضاح و تایم آوت تمومی نداره! 2 ماه الان وضعیت همینه...! :n28:
صاحب های وب کیه؟ نکنه مال یکی از این isp بزرگتره برای پخش کردن کاربران تازه...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
واقعا های وب داغون شده , کاملا معلوم هستش که مشکل پهنای باند دارن ! انگار که از غروب تا شب لیمیتر سرعت میزارن . پینگم که افتضاح برای گیمرا اصلا توصیه نمیشه . استریم هم تعطیل .
درودنقل قول:
قبلا صبح ها زنگ میزدم میگفتن همون موقع که مشکل داری زنگ بزن
-----------------
مثلا وقتی اکانتم تموم میشد توی سایت های وب نمیتونستم برم که زنگ زدم دو بار مودم را خاموش و روشن کرد که این مشکل حل شد
-------------
برای شب ها هم بهشون زنگ زدم گفتم الان مشکلم کمی سرعت هست که برام تیک برای چک کردن تو مخابرات گذاشت که بعد از چک کردن سرعت داناود از 670 به 750 رسید
---
یک مشکل اصلی که هنوز من دارم نویز خطم هست که میگن تو مخابرات 28 هست اما تو کافوی سر کوچه 6 هست که به سیمکشی جدا تا پشت مودم هم 6 برام باقی مانده
اما پرو فایل منو روی adsl _g.dmt.bis گذاشته که بهنر شد
--------------------
برای شما پروفایلتون روی چی هست ؟؟؟
خط من روی adsl 2 جواب نمیده
برای من روی g.dmt هست البته روی adsl2+ هم که میزارم مشکلی ندارمنقل قول:
در کل این مشکل کندی سرعت شب ها ربطی به نویز و اینا نداره ( خط من همیشه روی 4 مگ هست ) این به خاطر پهنای باند خودشون هست ( اخه تابلو وقتی سرعت تو ساعت شلوغ کم میشه و دوباره از 1 شب که خلوت میشه خوب میشه ، مشکل از چیه )
از ساعت ۳ بعد از ظهر افتضاح تا ۱ شب، های وب به نظرم در حال حاظر بدترین سرویس دهنده ایرانه :
منم شدیدا تایم اوت دارم صفحات هم درست لود نمیشه واسم فقط فشفشه باعث میشه بمونم اینجا چون میزان مصرفم بالاست :n14:
نقل قول:درودنقل قول:
این تنظیم را که خودتون نمیتونید انجام بدین باید تماس بگیرید تا پروفایلتون روی این مورد تنظیم کنن -- برای من که روی adsl2+ میگذارن دیسکانکتی خیلی زیاد دارم
تنها مزیتی که های وب داره فشفشه ها هست که با این قیمت میده که ادم مجبوره برای چند ساعتی که سرعت میاد پایین ، حرفی نزنه و بسوزه و بسازه !
برای من که پارس انلاین دارم ، های وب پیش اون شاه هست و واقعا تفاوت سرعت فاحش هست
پارس انلاین که فقط بلده پیام بده مشکل از زیر ساخت هست و عکس کوسه و کابل و کارگری که در حال کندن زمین هست بگذاره !
برای من پارس انلاین روی خطی که حالا های وب دارم سرعت دانلود 300 بود اما با همون خط روی های وب 750 هست !
جدی ؟ چون برای من که های وب دانلودش روی 16 کیلوبایته اما باز تو ساعات شلوغی صد رحمت به پارس که 200 الی 300 سرعت میده بهم .نقل قول:
راستی شما سرعت دانلود از کجا میگی ؟ بیشتر ناراضی های این تاپیک سرعت اینترنت مد نظرشون هست نه اینترانت. مثلا سرعت دانلود شما از لینک زیر چقدره (فایل ایزو ویندوز ایکس پی از مایکروسافت) ؟
نقل قول:نقل قول:درودنقل قول:
بله برای منم الان روی 15 کیلو بایت هست --- چون سایت مایکروسافت نمیگذاره شما با چند کانکشن دانلود کنید و من چه با پارس انلاین و های وب برای دانلود مشکل دارم--- من این اعدادی که میگم با برنامه idm روی 8 کانکنشن هست --
من حتی برای دانلود ریکاوری پارتیشن سرفیس پرو 3 که میخواستم دانلود کنم جیگرم را خون کرد و با idm اجازه نمیداد دانلود کنم -
این اعدادی هم میگم برای چند سایت دانلود فیلم هست که روی سروری های خارج ایران هست یا دانلود از روی یو--ت--وب عدد به 700 میرسه --که با کیفیت 360 میتونم ببینم اما با پارس انلاین به این صورت نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:نقل قول:درودنقل قول:
بله برای منم الان روی 15 کیلو بایت هست --- چون سایت مایکروسافت نمیگذاره شما با چند کانکشن دانلود کنید و من چه با پارس انلاین و های وب برای دانلود مشکل دارم--- من این اعدادی که میگم با برنامه idm روی 8 کانکنشن هست --
من حتی برای دانلود ریکاوری پارتیشن سرفیس پرو 3 که میخواستم دانلود کنم جیگرم را خون کرد و با idm اجازه نمیداد دانلود کنم -
این اعدادی هم میگم برای چند سایت دانلود فیلم هست که روی سروری های خارج ایران هست یا دانلود از روی یو--ت--وب عدد به 700 میرسه --که با کیفیت 360 میتونم ببینم اما با پارس انلاین به این صورت نیست
اما مثلا از سايت رزتا استون كه اموزش زبان انگليسي هست برنامه اموزشي كه حدود ٣ گيگ بود با هاي وب با سرعت ٧٠٠ با idm دانلود ميكرد
من یه 1 هفته ای هست اومدم های وب . نمیدونم بگم بده یا خوبه :mellow:
سرعت دانلودم بد نیست خوبه ولی سرعت و پینگ صبح ها تا ساعت 1-2 شب افتضاح (مخصوصا پینگ و لگ توی بازی :| )
ولی از ساعت 1 اینا به بعد خیلی خوب میشه کاملا توی بازی آنلاین به چشم میاد .
از نطر سرعت توی بازه رایگان هم من مشکلی ندارم ( کمش نمیکنن )
منم قبول دارمنقل قول:
- - - Updated - - -
منم قبول دارمنقل قول:
الان مشکل های وب اینه که در روز اینترنت نداره ! الان دیگه دنیای دانلود منیجر نیست که. اپ استورها و آپدیت اپ ها و سیستم عامل ها، بازی های آنلاین، ایمیل، شبکه های اجتماعی موبایلی، مشاهده آنلاین ویدیو و ... هیچ کدوم ربطی به دانلود منیجر ندارن و همگی تک کانکشن هستند و همگی هم اینترنت نه اینترانت. تو های وب همه اینها تعطیله. فشفشه داره ولی چه فایده ؟! تو ساعات فشفشه که اینترنت داغونه ! اینترانت هم که بخوای مصرف کنی میری مثل آدم آسیاتک میگیری از فشفشه چند برابر ارزون تر در میاد.
تازه شبانه هم داغونه. شبی دو و نیم گیگ میشه دان کرد که میشه 75 گیگ در ماه حالا همین 75 گیگ در ماه رو با بسته های شبانه ایرانسل بگیری درمیاد 8 هزار تومن که تازه برای گرفتنش فقط کافیه 8 شب دانلود داشته باشی نه یک ماه. و توی های وب ارزونترین سرویس شبانه دار که بگیری ماهی نزدیک 14 تومن برات آب میخوره. یعنی کاملا ایرانسل به صرفه تر هست.
الان کسی دانلود حجیم داشته باشه ایرانسل شبانه ده گیگ هزار تومنی رو میگیره میشه گیگی صد تومن یا بسته 5 گیگی صبح تا ظهر رو میگیره هزار تومن. هر دو اینها از فشفشه خیلی به صرفه تر هستند.
یعنی الان های وب کلا فقط به درد یک قشر بسیار بسیار محدود میخوره. اون هم قشری که فقط دانلود با دانلود منیجر و کلی کانکشن اون هم از سایت های خارجی (چون برای داخلی ها میره آسیاتک میگیره با قیمت پایین تر) و اون هم در ساعات ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب داشته باشه که اونقدر وقتش ارزشمند باشه که نتونه این دانلود رو به شب یا صبح تا ظهر موکول کنه که از بسته ایرانسل استفاده کنه. که اگر کسی واقعا وقتش انقدر ارزشمند باشه قطعا خودش رو معطل های وب نمیکنه که حالا بیاد با فشفشه ارزون تر دربیاره.
مشکل های وب پهنای باند اینترنته که چند ماهه مشکلش اینه و بهش دست نمیزنه. اینستاگرامشون رو میخوندم واقعا یک دونه هم کامنت رضایت بخش ندارن. به هر حال به ضرر خودشونه تا وقتی سرعت درست نشه من هم فشفشه نمیخرم و فعلا ایرانسل استفاده میکنم که از سرویس پارس آنلاینمم هم سرعتش بهتره
نوع پروفایل از کجا می شه دید؟نقل قول:
برای دانلودرها فشفشه نقطه قوت های وب است اما برای من و شما که تک کانکشن و پینگ مهمه فشفشه نقطه ضعف های وب. فشفشه در طور 24 ساعت باعث میشه پهنای باند اینطوری درگیر بشه . من چندین ماه هستش نتونستم از ی و ت ی و ب کیفیت 360 ببینم. منم این موضوع گفتم قبلا با 32 کانکشن با دانلود منیجر از یک سایت ایرانی دانلود کردن معیار خوبی واسه امتحان های وب نیست مهم تک کانکشنه که بشه استریم کرد یا اپدیت کرد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا دوست عزیز خود شما هم از تو تنظیمات مودم میتونی روی G.dmt یا adsl2+ تغییر بدی ( البته اینا روی سرعت تاثیری نداره - تاثیرش روی همون نویز هست بیشتر )نقل قول:
معمولا تو صفحه اول مودم نوشته شدهنقل قول:
نوع پروفایل از کجا می شه دید؟
----------------------------------------------------
دوستان والا مثلا من خودم دانلودر نیستم ( برای شبی 2 گیگ هم کافیه ) ولی کاربر عادی که هستم ! تو های وب از 5 عصر تا 1 شب سرعت داغون داغون میشه ! والا تلگرام رو هم باز میکنم اون بالا چند ثانیه میزنه کانکتینگ ! بعدم آپدیتینگ ! از بس که سرعت - پینگ و تایم اوت داغون میشه تو اون ساعت ! ( ولی مثلا با پارس انلاین چک میکنم حتی 1 ثانیه هم پیام کانکتینگ و آپدیتینگ تو تلگرام نمیاد ! ) یا حالا تو وبگردی و باز کردن پیج !
کلا شرکتی که سرعتش تو صبح و شب اینقدر تفاوت داشته باشه مشخصه شرکت داغونیه !
دوستان نت من وصل شده ولی رو حالت pppoe نمی تونم وصل شم!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هایوب فطعیهایش در تمام ساعات روز و شب زیاد شده!
..............
خوبه ؟ مطمئنی ؟ این فایل ایزو از مایکروسافت رو تست بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
speedtest و testmy کش شدن.
اره نسبتا خوبه با توجه به اینکه سرویس 128 هستنقل قول:
رفتم خونه چشم حتما یه تست میگیرم
البته توی شهر ما کلا 1 ماه نیست که های وب اومده پهنای باندش ازاده
امشب شبانه تست میکنم ببینم چجوریه اگه سرعت اومد روی 16 تغییر سرویس میدم به 1 مگ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk