آره فرق داره فریمورشو از سایت D-link گرفتی؟نقل قول:
Printable View
آره فرق داره فریمورشو از سایت D-link گرفتی؟نقل قول:
آره اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
بچه ها بعد از این شکایت نامه ای که نوشتم از طرف حوزه سرویس های فناوری اطلاعات با من تماس گرفتن و منم حسابی گذاشتم تو کاسه مخابرات خوزستان اونا هم گفتن جدیدأ شکایت های زیادی به ما ارسال شده با موضوع گرون شدن تعرفه های مخابرات خوزستان و داریم پیگیری میکنیم و قول رسیدگی می دیم و . . .
حالا از دوستان تقاضا دارم لطفأ همه یک متن رسمی ارسال کنید به عنوان شکایت از افزایش قیمت ها
به قول معروف تا تنور داغه باید بچسبونیم
سلام
از لینک زیر برای ثبت شکایتتون استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم شکایت کنیم بعدا اذیتمون نمیکنن برای تغییر سرعت یا تعرفه؟منظورم اینکه تنظیم مقررات میگه فلان شماره شکایت کرده یا نه؟
بچه ها به نظر شما سرویس 5 و 10 مگ کیفیتش چه طوره ؟
سلام .نقل قول:
شاتل اهوازم .
شبانه رو محدودیت حجم دادن بهش . روزایی که به گفته شاتل از سقف گذشتی سرعتت تا 28 پایینه ولی روزایی که هنوز به سقف نرسیدی سرعت حتا تا 400 هم میرسه .
چیز پی ان هم تا حالا استفاده نکردم ولی وقتی محدودیت داره گیرم شما تونستی توی چند شب کلی فایل بگیری بعدش که به سقف حجم رسیدی اتومات سرعتت بسته میشه دیگه سودی به حالت نداره
من خودم دارم از شاتل میرم (مگر اینکه بفهمم سرویس نامحدودش از پارس آنلاین بهتر باشه ) به شما هم پیشنهاد میکنم از جای دیگه بگیری
کسی از دوستان نامحدود از شاتل و پارس آنلاین نداره ما رو راهنمایی کنه ؟؟نقل قول:
کسی نظری نداره؟؟؟:n03:نقل قول:
میگم شکایت کنیم بعدا اذیتمون نمیکنن برای تغییر سرعت یا تعرفه؟منظورم اینکه تنظیم مقررات میگه فلان شماره شکایت کرده یا نه؟
نقل قول:
اگه میتونی هفته ای حداقل 4گیگ بخری برو طرفش
به نظرم با ماناماد در نیفت چون خطرناکه آدمای ناجوری داره و راحت میتونن یه بلایی سر خطت بیارن از هیچ چی هم نمیترسننقل قول:
فرشاد من مصرف زیادی ندارم فقط خواستم ببینم چون پهنای باند بالاتر کیفیت بهتره یا بازم مثل اینا کند میشه ؟ برا دانلود نمیخام
به نظرم همون 1مگو بگیر کافیه الان منم از اون وقت که شبانه ها رو برداشتن 1مگ گرفتم برا وبگردی کافیه 512 هم برا وبگردی کافیه اما برا ویدئوی انلاین 1مگ خوبهنقل قول:
اما الان 1 مگ دارم ولی به نظرم 256 ایرانسل سرعت بهتری از این داره .الان با speedtest تست گرفتم زد 2 مگ اما پیج باز کردن خیلی کنده وقتی سایت رو میزنم انگار 100 مگ حجم سایت و چند دقیقه طول میکشه تا سایت لود بشه روی 2 تا سیستم هم تست کردم که 2 انتی ویروس مختلف داشتن اما روی هر دو همینه .به نظرت چه مرگشه ؟نقل قول:
بعیدهنقل قول:
آخه یک نفر و دو نفر که شکایت نکردن
1مگ گرفتی اسپید تست 2مگ میزنه؟:n13:نقل قول:
از وقتی که شبانه ها حذف شدن 1مگ همون 1مگو میده الان من 1مگ دارم اسپید تست همون 1مگ میزنه ولی صفحات سریع باز میشن
یه عکس از صفحه ibs میزاری؟همون صفحه اول که سرویسو زده
بابا اینا سیستمشون خیلی پوکیده است تو نگران اینی که شمارتو بفهمن بعد اذیت کنن؟ نمونه اش خودم. طبق قرار داد مخابرات اگر بعد از 6 ماه هیچ سرویسی تمدید نکردید خططون تخلیه میشه. من الان 1 سال هست تمدید نکردم هنوزم وقتی مودم رو میزنم رو اون حط مخابرات چراغ کره زمین ( اینترنت) روشن میشه یعنی هیچ تحلیه ای صورت نگرفته.نقل قول:
نقل قول:بابا اینا سیستمشون خیلی پوکیده است تو نگران اینی که شمارتو بفهمن بعد اذیت کنن؟ نمونه اش خودم. طبق قرار داد مخابرات اگر بعد از 6 ماه هیچ سرویسی تمدید نکردید خططون تخلیه میشه. من الان 1 سال هست تمدید نکردم هنوزم وقتی مودم رو میزنم رو اون حط مخابرات چراغ کره زمین ( اینترنت) روشن میشه یعنی هیچ تحلیه ای صورت نگرفته.نقل قول:
مثل اینکه یکی از شرکت های زیرمجموعه مخابرات ادغام شده... گیت وی های 2.189 و 2.183 خیلی زیاد شدن... به زحمن 2.185 میشه پیدا کرد... اون گسترش ارتباطات مزخرف نمیدونم چی میکنه وسط... 5.222 :n24:
من که بهت گفتم اگه میتونید وارد سیترا بشید اکسین داره پورتاشو میده به ضحی:n06:نقل قول:
بیا فرشاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر تو 1 مگ الان سرعت وبگردیش از 1 مگ قبلی بهتره ؟
البته ممکنه ضحی فقط روی 1 مگ قفل کرده باشه حساب ibs از سیترا جداست .
شوس نگو :n24::n24::n24::n24:نقل قول:
دیدی گفتم اوآسیس شبانه رو حذف نکردهنقل قول:
اینا طرح های استاندارد نیستن بخاطر همین سرعت 2مگ بهت میده استانداردا همون سرعت اسمیه
کی تمدید کردی؟
چرا اون قسمتاش سانسور شده؟:n02:
مثل اینکه مجبورم بیام اوآسیس:n01:
شایدم شبانه رو گذاشته ولی سرعتشو کند کرده:n13:
دیگه از بازگشت شبانه ناامید شده بودم...
این بلند مدته یادم نیست کی بوده .اون قسمت هاش سانسور شده برای اینکه من در امنیت کامل باشم:n14:نقل قول:
شبانه نداره کم میکنه .
سروش مثل اینکه به گرز نیاز داری ؟ اینقدر شوس نگو .دوست دالم .نقل قول:
علی دیگه فایده ای نداره لو رفتی الان داری میگی شبانه نداره که مردم حمله ور نشن و سرعتت پایین نیاد؟! غیر ممکنه این طرح شبانه نداشته باشه چون از همون سرویسای قبلیه:n10:نقل قول:
پیش به سوی مارمالاد:n10::n02::n19::n20::n10::n09::n02::n06::n10:
1مگ با شبانه:(همون سرویسای قبلی که 2گیگ بودن)
1مگ بدون شبانه:
ولی چرا خودشون میگن شبانه حذفه!!
اقا تحمل این اینترنت خیلی سخته
هیچ کدوم از سرویس های ضحی شبانه نداره؟ نامحدود ها که ارزش خرید ندارن
2مگ 8 گیگ ما هم اونا تو2 دو روز 7 گیگش رفته:n28::n29::n30:
شما هنوز نت نگرفتی اینجا ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد دلتو بزن به دریا از یه شرکت بگیرنقل قول:
من خودم توی 1 سال 4 شرکت عوض کردم
فرشاد اوضاع صبا نت چطوره توی اهوازنقل قول:
پینگ -تایم رایگان-وغیره
دوستان توی امیدیه بغیر از مخابرات کارون نت هست و اسیا تک؟؟
چطورین؟
ماناماد شبانه داره. دوستم داره و الانم شبانه داره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
توی سایت ماناماد زده سرویس های محدود ضریبش 1به4 هستش یعنی 2 مگ حدود 500 کیلو بهت میده؟
کسی از این شرکت هستش؟
سرویس شباناه داره؟چه ساعت هایی ؟ افت سرعت داره؟
سرویس های نامحدودش هم خیلی بهتر از ضحی هستش؟
رفقا بنظرتون از ضحی تخلیه کنم برم ماناماد ارزشش رو داره؟خراب نشه یه وقتی؟:n27:
توی سایتش زده سرویس شبانه حذف شده:n27::n14:
اصلا یه شرکت درست و حسابی که پیدا نمیشه هر شرکتی یه سری میگن خوبه یه سری میگن بدنقل قول:
شبانش که میگن خوب نیست بقیه چیزاشو نمیدونمنقل قول:
میزنه حذف ولی هنوز حذف نکرده میترسم اونجا ثبت نام کنم برا کاربرای جدید شبانه نداشته باشه و فقط برای کاربرای قدیمیش شبانه رو گذاشته باشهنقل قول:
فرشاد برای من هم که سرویس قدیمی دارم تو ساعات رایگان حجم کم میکنه .پس حذف شده.نقل قول:
فرشاد نگفتی سرعت ویگردی این 1 مگ جدید با 1 مگ قدیم فرق میکنه ؟
دوستان ظاهرا مخابرات اینترنت نامحدود رو با قیمت 2 برابر قبل برگردوند . شما تایید میکنید ؟؟؟؟؟؟
سرعتشم 2برابر شده یا نه؟