بله از سایت مخابرات تاستان تهران می تونید طرح تعرفتون رو عوض کنید,با قیمت همون سرویس محاسبه میشه در دوره جدید هم این 20% اعمال میشهنقل قول:
Printable View
بله از سایت مخابرات تاستان تهران می تونید طرح تعرفتون رو عوض کنید,با قیمت همون سرویس محاسبه میشه در دوره جدید هم این 20% اعمال میشهنقل قول:
به غیر از هات س پوت، شیلتر شکن یا پراکسی و افزونه چیزی هست که با این مخابرات لامصب تهران کار کنه ؟
ف ر ی گ ی تنقل قول:
سلام دوستان میخوام تجربه 1 ماهم رو از اینترنت 1 مگ مخابرات براتون بگم: من از 19 اسفند92 تا 19 فروردین 93 سرعتم 1 مگ بود تو ایام تعطیلات با نهایت سرعت دانلود میکردم یعنی 130 کیلوبایت و پینگم با داخل حداکثر 60 و با خارج حدود 200 بود . در این مدت فقط 10 دقیقه قطعی داشت ولی بعضی از روزها بخصوص عصر نزدیک ساعت 7 تا 9 شب صفحه ها رو خیلی بد باز میکرد و حدود 250گیگ در این 1 ماه دانلود کردم در کل راضی هستم الانم 512 کردمش و همه چیز تا حالا خوب بوده اینم بگم تو این 1 ماه هیچ مشکلی با چیز شکن ها پیدا نکردم.
512 رو قبض دوماهش چقدر میاد برات؟نقل قول:
برا من ۴۰ میومد جدیدا خبر ندارم
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
طبق قیمتهای سابق 2ماهه 512باید باشه حدود 48نقل قول:
پسورد ADSL یادمون بره یا گمش کنیم چه باید بکنیم؟
از همون خطی که ADSL روش هست باید زنگ بزنید به 2020 بهتون میگندنقل قول:
مگه هر 30 روز یک بار نمیشه پهنای باند رو تغییر داد؟ شما چطور دو بار به صورت نامنظم تغییر دادید؟ از طریق درخواست سایت مخابرات قبول میکنن؟نقل قول:
با این وضعیت تعرفه ها رو واقعی محاسبه کنن؟ (روزی)
دوستان کسی طرح آشنای اول ثبت نام کرده؟
مودم رایگانش چیه؟
سلام. مخابرات هنوز نامحدود ثبت نام میکنه؟
بله تا 2مگ مخابرات استان تهران نامحدود میده به کاربرنقل قول:
بله تمامی مخابرات های استان ها هم فکر کنم بده!!نقل قول:
نه استانهایی مثل خراسان رضوی,قم,مرکزی,اصفهان نامحدود ندارن ولی من استان تهران رو دقیق اطلاع دارم.نقل قول:
این ماجرای قیمت چی شد بالاخره؟ :n13: 1 مگ 35 تومن رو تایید میکنید؟
دوستان که 512 دارن دقیقا سرعت دانلودشون چقدره؟ من احساس میکنم که از حد معمول پایین تره .
یاهو مسنجر هم وصل میشه برای شما؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یه مسلمون پیدا نمیشه در مورد 512 و 1 مگ سرعت دانلود و قیمت جدید روبگه؟:n03:
اگه نامحدوده منظورتوننقل قول:
نوشته شده توسط THe DARk NighT .98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 سرعتش 40-60 کیلو نوسان داره--------قیمتش رو نمیدونم فک کنم همونه
1مگ بین 100-110-کیلو دان میده.والا اونجوری که از دوستان شنیدم قیمتش 35 تومن شده رو قبض که میاد:n13: ولی من تو پنل که میبینم نرخ قبلیه:n23:
١ مگ نامحدود ٣۵ تومان!!!نقل قول:
خوش به حالتون مشهد که ١۵ ماهه نامحدود رو برداشتن.
چقدر طول میکشه سرعت رو بالا ببرن؟؟من به 512 ارتقا دادم
همون لحظه انجام ميشه، اگه بخوان. نهايتاً ممكنه يك روز طول بكشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ساعت 9 صبح ارتقا دادم هنوز که سرعت دانلود بالا نرفته ...:n24:
بايد زنگ بزني بهشون بگي، واسه منم اينجوري شد، زنگ زدم پشتيباني واسم درستش كردننقل قول:
زنگ زدم گفت هنوز اعمال نشده..1 روز صبر کن...نقل قول:
سلام
دوستان الان نت شما از چه مسیری هست
چند روزی هست مسیر نت من این شده با ON و OFF مسیرش عوضم نمیشه خیلی مسیرش اشغاله
دوستان هم اکنون از 128 نامحدود استفاده میکنم با سرعت 18kb/s میخواستم بدونم با توجه به اینکه هم اکنون دیگه سرویس های مخابرات نامحدود نیست سرعت سرویس های محدود 128 , 256 , 512 چنده ؟
کی گفته نا محدود نیست؟
منبع رو ذکر کنید.
تهران رو نميدونم. ولي شهرستانها نامحدود دارن اما قيمتها رو خيلي افزايش دادند. مثلاً ٢مگ نامحدود كه ٣ ماهي ١٥٠ت بوده، شده ٢٣٣ت.نقل قول:
نه اینطور نیست الان قزوین 2 مگ نامحدود میدن ماهی 74 تومن که سرعتش از سرعت اسمی هم بیشتره و دوروبر 400 میچرخه.:n16:نقل قول:
اینم تعرفه ها
آقایون سرعت دانلود با 128 برا شما چنده ؟
برا من که 18 هست :n03:
128 باید 16 باشه 2 تا هم بیشتره پهنای باند شما 128 هست نه سرعت دانلود .نقل قول:
استان تهران هستی؟! کی گفته بقیه سرویسهای مخابرات نامحدود نیست؟!نقل قول:
همین که مسیرت تایم اوت نداده خودش خیلی خوبه .نقل قول:
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
پینگ مخابرات 2مگ نامحدود
هر بایت 8 بیت هستش باید سرعتت رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 16 کیلو بایتنقل قول:
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرعت 2 مگ محدود در ساعات رایگان (1:10 صبح)
خوبه به نظرتون یا کمه؟؟
دوستان مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه ؟ الان تو تعرفه هاش نیگا میکنم زده نامحدود 2 مگ 74 ت ولی داخل پرانتز زده 108 گیگ بیشتر نمیتونی استفاده کنی . جریان چیه
کسی 2 مگ داره تو تهران راضیه سرعت دانلود و باز کردن صفحات چطوره ؟
اون 108 رو منم نفهمیدم آخر برای چیه! ولی من 2مگ مخابرات دارم الان ماهی 300گیگ میانگین باهاش دانلود میکنم حدود 6ماهی هم میشه دارمش سرعتشم روی 250ثابته مثل شاتل و این داستانها نیست دانلود کنی محدود کنه...نقل قول: