سلام دوستان.
یکی از دوستان میخواد بره دنبال معافی . پدرش از کارافتادست . دو تا برادرن . برادر بزرگترش ازدواج کرده ولی تو همون شهره. میتونه معافیت بگیره؟
Printable View
سلام دوستان.
یکی از دوستان میخواد بره دنبال معافی . پدرش از کارافتادست . دو تا برادرن . برادر بزرگترش ازدواج کرده ولی تو همون شهره. میتونه معافیت بگیره؟
حرف شما کاملا متین هست، خودم قصد دارم که ایشالا 28 آذر ثبت کنم، فکر نکنم که تو دو روز آدم رو ببرن خدمت دیگه:sq_6:نقل قول:
كسي اينجا نسيت كه شهداي كرمانشاه خدمت كرده باشه كلي سئوال دارمهواي كرمانشاه برج 10 چهطورهنقل قول:
قانون معاف سه برادر هنوزم هست؟
x ای بودن زانو معاف از رزم داره ؟
زانو هام x ای با انحراف 7 درجه است .
نرمی استخون هم دارم .
ظاهرا دو دوره ولیعصیر تبریز (که من افتادم) به خاطر نقل مکان سرباز بر نداشت، از تبریز خیلی ها رو دادن مشکین شهر.نقل قول:
الان چند تا از دوستای من دارن آموزش میبینن، برج 6 هم از دوستان بودن.
کلا میشه گفت مشکین شهر رو دامنه های سبلانه یعنی شما خودش سرماش رو حساب کن :sq_6:
از نظر وضع پادگان داغونه، دوستم میگفت حمومش آب گرم نداشت (برج 6) حالا درست شده یا نه نمیدونم.
یکی از دوستام که برج 8 رفته هر سری بر میگرده سرماخورده هست.
کلا نمیخوام دوستتون رو نا امید کنم ولی باید آماده بره چون واقعا پادگان آشغالی هست. با اردبیل نمیدونم چند ساعت راهه ولی با سواری تا تبریز حدود 2 ساعت و با اتوبوس هم حدود 3 ساعت راهه.
برای خود من بدترین سناریو مشکین شهر بود که خدارو شکر حداقل تبریز افتادم.
=============================
پاورقی: فکر میکردم من بدبخت فقط نیرو انتظامی افتادم این دوره :sq_19: دیدم نه دوستان هم یواش یواش مینویسن ناجا... :sq_11:
توی ناجا بعد اموزشی بهترین جایی که بشه افتاد کجاست؟
فکر میکنم پلیس دیپلماتیک خوب باشه ، بعضی از سفارت خونه های کشورهای در پیت جاشون خوبه ، اکثرا بالا شهر هستن و تو خیابون های خلوت ، نه کسی میاد ویزاشون رو بگیره نه جماعتی چماق به دست میریزن تسخیرش کنن نه بگیر و ببند داره !نقل قول:
نقل قول:
ممنون داداش
پیغامتو برای رفیقم ایمیل کردم یه کم بخندیم!! :sq_3: ولی عجب جاییه :sq_14: از نقشه دیدم زیاد با اهر و ورزقان و هریس و ... فاصله نداره! حالا شما بچه تبریزی، بیچاره اون که باید از کاشون بیاد مشکین شهر :sq_6:
به نظرت بعد از آموزشی کجا میفرستنش؟؟ میاد نزدیکای کاشون یا اصلاً حساب کتابی نداره؟؟!
خواهش میکنمنقل قول:
بدبخت رو قبل خدمت دپرس نکن... :sq_24:
بچه های خود ما هم سختی زیاد میکشن.
حساب کتاب نداره، حالا اگه فرزند نظامی یا متاهل باشه شهر خودشه، تک فرزند باشه احتمال قوی حداقل استان خودشه ولی اگه نباشه بستگی به شانس و پارتیش داره.
من دوستی دارم که فرستادنش اصفهان، یکی از بچه ها هم چابهار بود. اونطورف رو نمیدونم ولی خیلی از بچه های این طرف رو مرز هم میفرستن.
سلام
اقا این معاف از رزم یعنی چی؟
منم افتادم مشکین شهر ....
نکته مثبتش اینه که نزدیک به اردبیل
و نکته منفیش سرماش خواهد بود
اكثر دوستان انگار ناجا خوردن؟
سلام دوستان عجب شیر افتادم!!!....چجوریاست؟ لطفا توضیح بدین!!
اسمش روش هست دیگه ! طرف از رزم و جنگ معاف میشه نه چیز دیگه اینقل قول:
تو آموزشی هم معاف از رزم رو کنید به ضررتون تموم میشه معمولا ، جور دیگه ای بهتون کار میدن که جبران بشه !
درود معاف از رزم یا کد 39 به حالتی گفته میشود که فرد به دلیل شرایط پزشکی از تیراندازی وعملیات رزمی معاف میشودنقل قول:
به صورت قانونی این فرد باید در طول خدمت از تیراندازی و فعالیت های بدنی و پست با اسلحه معاف باشد اما این موارد متاسفانه در کمتر یگانی اعمال میشود
ودر اکثر موارد فرق چندانی بین فرد عادی با فرد معاف از رزم نیست به جز کد 39 که در بعضی از مراکز اموزشی بر رویه سینه مشخص میشود .
توجه داشته باشید افراد معاف از رزم کمترین درجه ممکن را دریافت خواهند کرد . به طور مثال برای افراد لیسانس معاف ا رزم در جه استوار دومی لحاظ خواهد شد
موفق باشید
ستاد وفرماندهینقل قول:
بیمارستان کل
حفاظت از محیط زیست
دادگستری و بانک
قاوا
پلیس گذرنامه
شوخی جالبی بود !!!!نقل قول:
هواي كرمانشاه برج 10 چهطوره
خیر تحت هیچ شرایطی در صورت داشتن برادر بزرگتر از 18 سال حتی اگر وی خارج از کشور هم باشد و ازدواج کرده باشذ معافیت به ایشان تعلق نخواهد گرفت مگر در صورتی که برادر بزرگتر از 18 سالنقل قول:
سلام دوستان.
خود نیز از کار افتاده باشد و نیاز به مراقبت داشته باشد
یکی لطف کنه جواب منو بی زحمت بده .
سلام دوستان
برای کفالت نظام وظیفه رفتیم کمیسیون هم رفتیم ولی مارو بیمارستان نفرستادن . همون ازماشاتی که خودمون رفته بودیمو دیدن بعد گفتن جوابش میاد.
این چجوری میشه به نظرتون؟
دیگه فکر کنم هر کسی هر جای ایران عجبشیر رو بشناسه، گرچه مثل قدیم نیست ولی به هر حال عجبشیره!نقل قول:
لیسانس هستین؟ چون شنیده بودم از دوره قبل دوباره دیپلم برمیداره.
والا عرض شود خدمتتون بنده انصرافی هستم...فوق دیپلم دارم-سخت میشه برامون؟!
از برنامه این عجب شیر خبر دارین؟ برنامه روزانه اموزشی؟! خفنهههههههههههههههههههه انگار!!!
سلام.دوستان لطفا راهماییم کنین.من اگه دوشنبه یا سه شنبه درخواست اعزامم رو ثبت کنم به احتمال زیاد دی می افتم؟کسی از دوستان هست که تو این 11 روز فرستاده باشه و اسفند خورده باشه؟
آقا از سختي دوران آموزش نظامي نترسيد (البته ميگن سختِ حالا آسونِ چندن سال پيشه) .اونجا خودتون باشيد تا معلوم بشه هر كسي چكاره است : اگه يه نفر اونقدر عصباني ميشه كه كنترل از دستش خارج ميشه نبايد تفنگ دستش بدن .اگه تو آموزشي فكر خودكشي به سرش زد بايد فورا به روانپزشك مراجعه كنه اگه به دلايلي تنبل شده خودشو به حركت وابدارد! آدم بايد حرف يه نفر ديگه كه با تجربه تره يا بيشتر حاليشه رو گوش كنه (تو نظام) حالا هر كي ميخاد باشه لاغر چاق كوچكتر بزرگتر و... .(البته در زندگي بيرون ييه كم فرق مي كنه .)
پس خودتون رو تو اموزشي بشناسيد
و سعي كنيد كه :
صبور باشيد، همه جا مغرور نباشيد، نازنازي نباشيد ،تنبلي نكنيد، وظيفه شناس باشيد، شجاع باشيد، و....
حالا میری باهنر میفهمی دنیا دست کیه دوست عزیزنقل قول:
وا چه خشن :sq_3: . پاي همه چيش وايميسم كاكو.نقل قول:
حالا تو ذوق سرباز اسلام نزن:sq_25: دلش میشکنه! یه چیزی گفت روحیه خودش و بقیه رو بالا ببره!!نقل قول:
نقل قول:
اشکالی نداره غصه نخور کاکو :sq_2:
میدونی داداش من جریان چیه؟نقل قول:
روحیه رو الکی نبایذ بالا برد چون وقتی میری خدمت و میبینی اونچیزی نیست که فکر میکردی بیشتر خرد میشی اما اگه قبل از خدمت خودت رو برای هر شرایطی اماده کردی خیلی راحت تر بهت میگذره
مطمعن باش اگر من یا دوستان صحبتی میکنیم از سر دلسوزی هست و برای خودتون میگیم نه قصد تضعیف روحیه داریم نه قصد ترسوندن
sent from my open source device
سلامنقل قول:
من 16 مهر درخواست اعزامم رو ثبت کردم و 18 مهر رفتم المثنای برگه سبزم رو با تاریخ اعزام 1/10 از پلیس +10 گرفتم. شنیدم اگه تا قبل از 15 ام یه ماهی درخواست اعزام رو ثبت کنی، ممکنه تاریخ اعزام ماه بعدی بخوره! توجه داشته باش که فعلاً سرباز کمه.:41::41:
بله جانم شما متین می فرمایید، اما منم درست میگم! :sq_8:نقل قول:
چونکه اگه کلاً زیاد سربازی رو (و به طور کلی دنیا رو) سخت بگیری، اصلاً نمیگذره! اما در عین حال منکر روبه رو شدن با واقعیت هم نیستم.
به قول یکی از دوستام "این نیز بگذرد...":sq_20:
سلام
من آموزشی افتادم هاشمی نژاد نیشابور / امریه دارم از وزارت کار
کسی میدونه اونجا چجوریه ؟ سخت میگیرن یا نه ؟
سلامنقل قول:
ظاهرا دو دوره ولیعصیر تبریز (که من افتادم) به خاطر نقل مکان سرباز بر نداشت، از تبریز خیلی ها رو دادن مشکین شهر.
الان چند تا از دوستای من دارن آموزش میبینن، برج 6 هم از دوستان بودن.
کلا میشه گفت مشکین شهر رو دامنه های سبلانه یعنی شما خودش سرماش رو حساب کن :sq_6:
از نظر وضع پادگان داغونه، دوستم میگفت حمومش آب گرم نداشت (برج 6) حالا درست شده یا نه نمیدونم.
یکی از دوستام که برج 8 رفته هر سری بر میگرده سرماخورده هست.
کلا نمیخوام دوستتون رو نا امید کنم ولی باید آماده بره چون واقعا پادگان آشغالی هست. با اردبیل نمیدونم چند ساعت راهه ولی با سواری تا تبریز حدود 2 ساعت و با اتوبوس هم حدود 3 ساعت راهه.
برای خود من بدترین سناریو مشکین شهر بود که خدارو شکر حداقل تبریز افتادم.
داداش زیاد از این شهر ما بد نگو مگه چشه؟!(یکمی سرده که خوب امسال هواش خوبه هنوز برف نباریده!!!)
سلام، من پادگانی که شما بودی نمیدونم اما من شهید خضرایی بودم نیرو هوایی معاف از رزمی باعث شد تو آموزشی منشی بشم و تو یگان هم رسته ام اداری شد...( اگه معاف از رزم نبودم تو دوره ما همه تو مهراباد تقریبا دژبان شدن)نقل قول:
البته من مشگلم آسم بود و برج 10 که هوا سرد بود اذیت میشدم و رفتم بیمارستان نهاجا (بعثت) از رئیس قسمت ریه نامه گرفتم مبنی بر این که اگر در آموزش بیماریم بیشتر شه و بخاطر سرما آسیب ببینم مسئولیتش با امیر پایگاه هستش و میتونم تو کمیسیون همون بیمارستان و حفاظت شکایت مطرح کنم. منم 3 نسخه از این نامه رو دادم به پادگان یکی امیر یکی حفاظت یکیم فرمانده گروهان!!!
دوستان به نظر شما چند درصد این احتمال وجود دارد که برگه ی سبز و سفید رو با هم بدن؟:sq_14:
سلامنقل قول:
یکی از رفیقام 3هفته پیش واسه معافی اقدام کرده بود،که موافقت نشد،بعدشم تاریخ اعزامشو زدن یک اسفند
به احتمال زیاد الان دیگه واسه دی ماه سرباز نمیگیرن
یه سوال من برای معافیت رفتم کمسیون وگفته اند نتیجه 25 روز بعد در خونتون میاد می خواهم بدونم از طریق پست به من ارسال می شه یا باید به نظام وظیفه مراجعه کنم؟
ولله برگ سبز حداکثر 10 تا 15 روز بعد ارسال دفترچه میاد در خونتون،البته دو روز بعد ارسال دفترچه،میتونی بری پلیس +10 المثنی برگه سبز رو بگیری،نقل قول:
برگ سفید هم حداقل دو هفته مونده به اعزام میاد.البته اینو هم میتونی 20 تا 25 روز قبل اعزام،المثنی بگیری
ممنون دوست خوبم، منظورم این بود که آیا برای کسی پیش اومده که برگ سبز و سفید رو یکجا و همزمان تحویل بدن و در واقع آدم رو سورپرایز کنن؟:sq_14:نقل قول:
بله من شنبه رفتم پ+10 دوتاشو با هم بهم دادنقل قول:
چندم ثبت کردید؟ تاریخ اعزامتون کی دراومد؟نقل قول:
20/8 ثبت کردم. اعزام 1 دی هستمنقل قول: