در مورد مسیر تاپیک کس دیگه عوض کرده بود مسیر تاپیک رو :n06:نقل قول:
اما در مورد دانلود شبانه شما هیچ اطلاعاتی ندادید به ما فقط اومدید عصبانی پست می دید خوب بگید خطتتون روی چند بسته شده snr چنده و ...
Printable View
در مورد مسیر تاپیک کس دیگه عوض کرده بود مسیر تاپیک رو :n06:نقل قول:
اما در مورد دانلود شبانه شما هیچ اطلاعاتی ندادید به ما فقط اومدید عصبانی پست می دید خوب بگید خطتتون روی چند بسته شده snr چنده و ...
سرویس من 2 مگ صبانت
سرعت روزانه خیلی خوب نیست ولی راضیم مثلا از 180 تا 220 -- 240 هم هست ولی خو بالا پایین میشه نرمالش 200
شبا همین الان سرعتم روی 10 تا 20 کیلو بایته
---------------------
من از تابستان پارسال تا فروردین پیشگامان داشتما 512!! عالییییییییی بود واقعا لطف میکردن. آره لطف کرده بودن روی 230 شب و روز بود. از فروردین گند زدن تا 2 هفته پیش شبا سرعت میشد 30
گفتم شرکت عوض کنم بد تر شد. منه بدبخت چند وقت دیگه سربازم بازم این دنگ و فنگ رانژه رو به جون خریدم گفتم سرعت درست شه . بدتر شد. تورو خدا کسی اگه اصفهانه . منطقه گلستان . بهترین شرکت چیه . من شبانه رایگان میخوام که شبی 2-3 گیگ دانلود کنم بیشترم نمیخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش عکس از اینجا که نباید بزاری... شما وارد مرورگر که شدی در ادرس بارنقل قول:
192.168.1.1
رو تایپ کن و اینتر رو بزن هر دو فیلد رو admin وارد کن از داخل بخش statistics عکس بگیر جوری که snr margin مشخص باشه و rate ./...
میگم رفیق قاتل بروسلی نگرفتی که:n02::n02:نقل قول:
یک چیز بدیهی که نمیشه با خطی که روی 6 مگ سرعت دانلود 1.3 رو گرفت
حالا شاید بنده خلط کرده شماره ها رو و یا ....
خلاصه ولش کن اینجور مباحث معمولن ناراحتی میاره:n25:
این ریت رو رو هر چی بزارن باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من الان سرویس 128 دارم و ریتم رو 2048 گذاشته ولی سرعت دانلودم تقریبا" از 130 بیشتر نمیشه قبلش هم رو 4096 گذاشته بود بازم همین قدر بود سرعتم . میخوام بدونم سرویسی هم که میگیریم تاثیر داره در سرعت یا فرقی نمیکنه ریت دانلود رو هرچی بزارن با هر سرویسی باید همون قد دانلود بده ؟ مثلا" من سرویس 128 بگیرم ولی ریت رو بزارن رو 6 مگ سرعتم باید برسه به 6 مگ یا نه ؟ اون اول که 4 مگ رو اورده بودن سرعتم با همین سرویس 128 به 400/450 هم میرسید !
نه داداش شما می خوای ولش کنی ولش کن ولی من نمی تونم تحمل کنم که یه نفر بیاد به کلی آدم دروغ بگه و بعدم بخنده به ریششون شما برو پست های تاپیک از روزی که این آقا اومد رو بخون بعد قضاوت کننقل قول:
ببین برای اینکه قشنگ متوجه بشی یک مثال می زنم فکر کن یک لوله داریم که توی هر ثانیه 2 لیتر آب می تونه عبور بده از خودش ولی ورودیش 1 لیتر آب در ثانیه هست خوب شما نمی تونی توقع داشته باشی وقتی ورودیش 1 لیتر آب هست 2 لیتر رو عبور بده همینطور اگر بخوای که بیشتر از 2 لیتر در ثانیه رو عبور بده باید لوله رو پهن تر کنینقل قول:
اون لوله ریت هست که ریت شما هر چقدر باشه اون ماکزیمم سرعتیه که می تونید داشته باشید ولی سرعت شما توی نرم افزار اکانتینگ شرکت مشخص می شه و سرعت شما حداکثر می تونه به اندازه ریت شما باشه یا کمتر از اون
ولی اجبارا سرعت شما به اندازه ریت شما نیست
دوست عزیز خطت نویز وحشتناکی داره بهت دروغ نگفتن که نویز داری اگر می تونی یک سیم از سر خط بگیر تست کن دوباره بعضی وقتا سیم کشی داخلی مشکل پیدا میکنهنقل قول:
با تشکرنقل قول:
بعد این قضیه شبانه چیه .برا شبانه باز سرعت رو تغییر میدن تو اکانتینگ شرکت؟ چون روزانه سرعتم 130 هست ولی شبانه 30 البته از اول رمضان این طوری شده !
من خیلی سعی کردم بفهمم الگوی دانلود شبانه چیه ولی خیلی پراکندس یه مدتی بود شهر به شهر تغییر می کرد بعدش جوری شد که توی مراکز مخابراتی مختلف هم سرعتا متفاوت بود ولی محدودیت ها اکثرا از نرم افزار های اکانتینگ اعمال می شهنقل قول:
والا موردم رو به پریز تلفن همون کنار درب ورودی منزل جایی که تلفن انشعاب پیدا میکنم زدم. شرکت گرفت نویز داری یکم بهتر شد ولی نویز داری.نقل قول:
خوب من قبول دارم نویز دارم . ولی دوست گلم من توی طول روز سرعتم بدک نیست. پیشگامانم داشتم شب و روزش یکی بود. اونم آخرین روزها که داشتم شبا مشکل ساز شده بود.
مشکل بنده فقط به دانلود هم نیست (منظورم سرعت زیاد برای دانلود) اینقدر شب ها کم میشه که الان حتی جیمیل و سایت اسپید و تست و ... رو به زور باز میکرد.
حالا گفتن که خطتون رو فرستادیم مخابرات چک کنن . جوابی ندادن هنوز . خدا کنه نویز باشه .
خوب لیستم هنوز ۱۱۳ گیگ دیگه هست توشنقل قول:
متاسفانه شبانه امشب هم سرعت 12 مگ صبانت بین 400 تا 700 کیلوبایته تو روز بالای 1 مگه اما چه فایده تو شب مهمه سرعت دانلود:n03:
دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه :n16::n02:نقل قول:
قربون شکلت اینو ممد آقا بقال هم میدونه تازه آسیاتک که اوضاعش خیلی خرابتره چرا بخواهم از اون عکس بزارم.از سرعت شبانه 4 مگ صبانتم سرعتش کمتره.من قبول کردم در اون ساعتی که شما میگی با اون لینکایی که خودت میگی واست عکس بزارم اونم نهایتا دو دقیقه ای.داداش دروغگو نگو سریعا به کسی.من نمیخواستم شونه خالی کردن خودتو علنی بگم ولی خودت علنی اش کردی.خیلی زشته به طرفتت سریع بگی دروغگو.منم این کلمه واسه شما به خاطر کاری که کردی و گفتم تو ذهنم بود اما حتی اجازه نمیدادم بهش فکر کنم چه برسه که بیام علنی بگم.شما داداش از زیر بار اون عکسی که گفتم شونه خالی نکن.ایشالله سرورش میاد بالا گفتم اول راستگو بودن خودتو ثابت کن بعد به ملت تهمت بزن.ایشالله هم شما ثابت کنی و هم ما.من هنوز شمام به تو تبدیل نشده اما شما متاسفانه اکثرا تو تو میکنی.بازم میگم دقیقا حال نکردم تا قبل از اینکه شما حرفتو ثابت کنی بخواهم دیگه عکسی بزارم.بله داداش ما هم حالیمونه.دوستان ایشون هم یک ادعایی کرده درست یا غلط ولی تا حالا ثابتش نکرده بعد 100 جور عکس ازم خواسته و منم براش گذاشتم.حالا هم تا دیگه ایشون خودشو ثابت نکنه از طرف ما عکسی نیست.اما بعدش که ثابت کردی واست لحظه ای عکس میزارم 990 مگا پیکسل :n02:.باز هم دوستانی که در جریان نبودند زود قضاوت نکنند.نقل قول:
قربون همشهری گل.ما اگر از این عرضه های عکس سازی داشتیم وضعیتمون بهتر میشد.اما حالا دیگه نوبت ایشونه که اون قپی ای که خودش اومده رو(شایدم بنده خدا راست میگه) اول با عکس ثابت کنه بعد ثانیه ای در خدمتیم.البته ایشون به خاطر لفت دادن(دقیقا خودش دیشب گفت باید بخوابم و نمیتونم عکس بزارم)باعث شده احتمالا تا یکشنبه نتونه ثابت کنه چون سرور مربوطه قطعه تا اونروز.آقا به قول کروبی ما خوابیدیم بلند شدیم دیدیم چه صفحه ها پشتمون گذاشتند.دقربون آقایون گل خصوصا همشهریهای عزیز :n16:نقل قول:
نقل قول:
داداش من اگه بخواهم با آسیاتکم در طول روز عکس سازی بکنم هیچوقت قبول نمیکنم دعوت به مبارزه شما رو به صورت زنده با لینکای خودت .اما گفتم حالا دیگه نوبت اثبات کردن شما در روز ایشالله یکشنبه رسیده. :n02: منم همون شب آنلاین از لینکای خودت در لحظه عکس میزارم. قربون آقایون چیز فهم :n16:
کلا در هر صورت امیدوارم ایشون بتونه اون چیزی رو که به من گفته ثابت کنه چون اگر ایشالله اینطوری بشه ایشون برنامه ای رو ساخته که به کمک همه میاد و در نهایت فروتنی و تواضع باید عرض کنم ایشون از افرادی هستند که کلا مفید فایده برای جامعه ما هستند چون دانا و آگاه و ظاهرا پژوهشگرند و این دروغگو گفتنها باعث رنجش من میشه اما به ایشون احترام میزارم.ایشون مثل ما نیستند که بود و نبودش واسه مملکت فرقی نکنه و فردی روشنفکر و پژوهشگره.ایشالله همیشه موفق باشه.اما حتما بعد از اینکه ایشون روز یکشنبه عکسهای درخواستی منو آنلاین گذاشت که امیدوارم موفق باشه منم همونجا و در همون لحظه عکسهای درخواستی ایشون با لینکهای خودشو واسش میزارم.البته احتمال زیاد هم داره که زودتر از یکشنبه سرور من بیاد بالا و ایشون هم زودتر از یکشنبه بتونه عکساشو بزاره.در هر صورت موفق باشید.:n02:
نمی خواد دست پیش رو بگیری که پس نیفتی من دیشب بیدار بودم آماده برای عکس گرفتن بهتم که گفتم سرورت تایم اوت می ده هر سرور دیگه ای هم که داری واسم فرقی نمی کنه عکس می گیرم ولی شما که ادعا داشتی می خوای بری بخوابی موقعی که بهت لینک دانلود دادم و گفتی می خوام برم بخوابم ولی همون لحظه شروع کردی دانلود فایل ها (Log دانلود با آیپیت ثبت شده برای دریافت سایز هم نبوده فرقش رو متوجه می شم کاملا) ولی مثلا تظاهر کردی که رفتی بعدشم که با آیپی آسیاتک اومدی دانلودش کردی دوباره که آیپی رو گذاشتم اینجا.نقل قول:
نمی دونم مشکلت چی بوده ولی دیدی که خیلی ها باهام موافق بودن
اما بازم قضاوت نهایی با دوستان ضمنا هر کسی که شک داره من همچین چیزی طراحی کردم می تونه از تخصصی ترین مباحث برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت ازم سوال کنه(زبون پروژه C# هست) و جواب می دم بهش :n06:
دوست مننقل قول:
وضعیت خطم خوبه همه چی درست زیر بار سرعت کم شبانه نمیرند
در مورد شما وقتی بهانه به این خوبی دارند معلومه واسه حرفت تره هم خورد نمی کنند
شما سعی کن ایراد خطت بر طرف کنی وقتی پریز ورودی نویز داشته باشه ایراد باید مخابرات مشکلت حل کنه
لینکی که من بهشون دادم ظاهرا سرعتش بهتر بود از بقیه لینک هایی که دانلود می کرد حالا یا به دلیل سرور ایران بودنش بوده یا این که سرور خلوت بوده اما خطشون پتانسیل دانلود بیشتر از این رو هم دارهنقل قول:
پس همون محدود سازیهنقل قول:
کاریش هم نمیشه کرد
داش عزیزم من دیشب سرعت صبانتم افتض بود ولی همونطور که گفتم واسه اینه که شما حتی یک عکس پریشب و شبای پیش هم که گفتم بهم ندادی و منم دیگه حال نکردم بهت عکس بدم.اون نرم افزاریم که ساختی باعث افتخاره که یک هموطن چنین چیزی رو ساخته اما منم مثل شما میخواهم با چشم خودم ببینم حالا که شانس من و تو سرورش 48 ساعتی حداقل تعطیله.ولی گفتم بازم میگم(شما واقعا متوجه نمیشی مثل اینکه)شما عکسو هر موقع رفع تایم اوت شد بده بعد من هر ساعتی که شما بگی با هر لینکی که شما بدی ظرف نهایت 2 دقیقه عکسو بهت میدم اما به شرطی که گفتم اول برادریتو ثابت کنی تهمت نزنی و کمی ادب را نگاه داری.حالا نمیخواهد مث من تو رو شما بگی ولیکن تا اونموقع تهمت نزنی.من دقیقا بهونه همون شبی رو آوردم که خودت واسه من آوردی که امشب که خوابم عکس نمیگیرم فقط متنی نتیجه را گفتی.چیزی که عوض داره داش گله نداره :n02:بنده خداهایی هم که شما را تصدیق کرده بودند از جریانات من وشما خبر نداشتن متون یکطرفه شما را میخوندند.امروز روز ممد علی بقال میفهمه با چه آی پی دانلود کردی(وقتی سرور ماله خودشه داداش.سرور منم ماله خودمه پس به ما دیگه اینا رو نگو).پس خواهشا از این تهمتا نزن دیگه شوخیشم قشنگ نیست چه برسه به شما که جدی میگی.در هر صورت با دادن عکس شما پس از رفع تایم اوتی من همه جوره در خدمتم .ما هم ....دادیم در این راه دیگه مارو اینقدر از آی پی نترسون قلبمون وا میسته ها :n02:.در هر صورت من ادامه این مکالمات را به روز دادن عکس شما و تعداد کانکشنهاتون از لینکم واگذار میکنم تا اینجانب نیز عکسها را طبق میل شما ارائه کنم.باز هم میگویم بسیار خوشحال میشوم که بروبچ این تاپیک مثل شما اینقدر خلاق باشند تا چنین برنامه هایی طراحی کنند.امیدوارم همیشه بهترین و بیشترین سرعتهای دانلود را داشته باشد و همگان از چنین نرم افزارهای عالی ای بتوانند استفاده کنند.بای.بوس :n02::n16:نقل قول:
توی DU METER هم باگ پیدا کردم دیگه قابل اعتماد نیست :n08:
اینم واسه کسایی که می گفتن خیلی قابل اعتماده!!! تنها برنامه قابل اعتماد همون تسک منیجر ویندوز هست و لاغیر :n09: روشش هم اینه که ک ر ی و رو باز کنید و کانکت کنید بعدش دانلود کنید 2 برابر نشون می ده:n02:
بحث منطق مطلقه و بس همین دیشب یهو سرعت شما افتضاح شد تا شب قبلش اینترنت ماهواره ای بود اینترنتت :n10: من عکس می ذارم که ببینم دیگه چه بهونه ای داری ولی با توجه به عکسی که گذاشتم دیگه du meter یا هیچ نرم افزار خارجی رو قبول ندارم فقط قسمت networking تسک منیجر خودم هم با du عکس می ذارم هم تسک که بحثی پیش نیاد :n09:نقل قول:
سلام و خسته نباشید :n01: من دیشب تا ساعت 6 بیدا بودم سرور های مختلف رو واسه دانلود امتحان میکردم ببینم کدوم بهتره ، حالا میخواهم تجربیات رو در اختیار شما قرار بدم :n02:
- سرویسم 3 ماه ، 8مگ با دانلود شبانه رایگانه،دیشب تونستم 4 گیگ دانلود کنم
- عکس مربوط به دانلود دیشب
- ساعت های اولیه شبانه نویز داشت خطم و اینترنت قطع میشد و با گذاشتن روی G.DMT ، ریتم کاهش پیدا کرد ولی دیگه مشکل قطعی نداشتم
- نکته مهم واسه دانلود اینه که چند فایل رو باهم بزارید نه تک فایل! مثلا من سرعت دانلود تک فایلم 130 بود ولی وقتی چنتا فایل باهم میزاشتم سرعت مجموع به 350-400 میرسید!!
- از اکانت VIP چند سایت معروف دانلود فیلم Tinyez و IMDB-DL و BaranMovie من واسه دانلود استفاده میکنم ولی مشکل اینجاس که سرور دانلود همه این سایت ها خارج از کشوره و باعث میشه سرعت دانلود پایین بیاد
یکی از روش هایی که من بلدم واسه اینکه از سرور ایران دانلود کنید استفاده از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.احتمالا با این سایت آشنایی دارید همتون ولی شاید از این قسمت اطلاع نداشته باشید
این سایت میاد لینکهای آپلود سنترهای مختلف رو مستقیم(لیچ) میکنه و به شما لینک مستقیم میده تا بتونید به صورت لینک مستقیم و بدون محدودیت زمانی دانلود کنید ، اما مدتی هست این سایت یه قسمت به سایت خودش اضافه کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدیریت فایل ) که از طریق اون میتونید لینکهای آپلود سرورهای مختلف رو در داخل سرور ایران ذخیره کنید و با سرعت سرورهای ایران دانلود کنید.مثل همین کاری که من توی اون عکس گذاشتم
توجه : والا من نه قصد تبلیغ یا سرکوب هیچ سایتو نداشتم.این سایت MultiShare رو هم که معرفی کردم اکانتهاش پولیه و مجانی نیست،حالا نمیدونم صرف اقتصادی واستون داره یا نه،میتونید خودتون وارد سایت شید و بررسی کنید همه جوانب رو :n01:
امیدوارم بتونه بهتون کمک کنه
این بحث رو انقدر کش ندید. اینکه سرعت اینترنت یه کاربر کم یا زیاد باشه چیزیش به ما نمیرسه. تهمت زدن هم کار ساده ایه. مهم اون شخصیتیه که از خودتون به جا میذارید. این چیزی هم که گفتی، باگ نیست. برو توی ستینگ و تیک کانکشن ک ر.ی و رو بردار درست میشه.نقل قول:
توی این بحث ما امکان سو استفاده از این قضیه وجود داره برای همین از نظر من این برنامه رد می شه بذارید حالا که بحث رسیده به اینجا تموم هم بشه شاید کمی یا زیادی سرعت یک کاربر به حال ما فرقی نکنه ولی وقتی اون کاربر باعث اشتباه بقیه کاربرا بشه و اطلاعات غلط بده بهشون اون موقع دیگه قضیه فرق می کنه مثلا شما عضو جامعه کامپیوتر ایران هستید در مورد شخصیت هم اگر شما اینقدر ظاهر بین هستید که اونی که حرف قشنگتری می زنه رو باشخصیت تر می دونید فکر می کنم بهتره دیدتون رو اصلاح کنید چون موقع اثبات کردن چیزی که برسه دیگه خود به خود هر چیزی رنگ تهمت به خودش می گیره منم آماده ام که هر جور تهمتی رو بشنوم و جواب بدمنقل قول:
مرسی :n16:
اینجا تاپیک صبانته یا اخلاق در خانواده؟:n08:
دانش خانواده و جمعیته :n09:نقل قول:
به دلیل اینکه تعداد پست های این بحث زیاد شد و شاید بعضی از دوستان ناراضی باشن من دیگه در مورد این موضوع پستی نمی دم تا روزی که سرور آقای david-ebi روشن بشه و تست هامون رو طبق شرایط گفته شده انجام بدیم و نتیجش رو بذاریم اینجا
از دوستان هم بابت طولانی شدن بحث عذرخواهی می کنم :n16:
نه داداش شبای افتضاح زیاد داشتم برگرد تقریبا 10 صفحه پیش گفتم که از اول ماه رمضون شب در میون سرعتام افتضاح میشه.پستش موجوده.ولی شبای خوبم سرعتم مجموعا 1.1 مگابایته.بازم به چشم با تسک منیجر واستون میزارم.شما رفع تایم اوت شد از اون لینکه عکسو بفرست تا تو همون ساعتی که حال میکنی با همون لینکایی که حال میکنی و از خودتون هستند 2 دقیقه ای عکس بزارم.(میخواهی عکس خودمو اتاقمم واست بزارم شاید اصلا تو مرکز مخابرات نشسته باشم :n08: اونم گفتم 990 مگاپیکسلی.اما نه میدونم شما باحالی و به همون عکسایی که خودت گفتی قانعی باشه ولی دارم عکس یادگاریم بزارم ها :n02:)حالا داداش شما اعتماد نداری اون دیگه مشکل من نیست قربونت :n02:.بازم بوس. :n12:نقل قول:
..................
درسته net speed monitor دو برابر نشون داد(منکه du meter رو اسم نبردم اما اگه مشکلی هم داره منکه اصلا از du meter استفاده نمیکنم) اما میشه از روی جمع زدن سرعت خود لینکهای دانلود منیجر اگر کسی حقه بازی بخواهد بکند معلوم بشه که داره کلک میزنه.در هر صورت از تسک منیجر استفاده خواهد شد.نقل قول:
اخلاق در خانواده که مجریش تو زرد از آب در اومد داش. :n02:نه اینجا بحثه اینه که حتی اگر یقین داشتیم کسی داره به خطا میره یا به قول بعضیا عده ای رو به خطا میبره جفت لقت تو پوزش نریم و بهش تهمت نزنیم و دروغگو با حرفامون قلمدادش نکنیم.بازم به قول بعضیا بحث دلیل و منطقه که میتونیم با احترام بدون اینکه مسخره کنیم طرفو یا متلک بارش کنیم یا تهمتی بهش بزنیم اشتباهشو بهش بگیم با دلیل و منطق و مدرک.والا من اگر باشم و با چنین کسی بر بخورم که با احترام و منطق باهاش صحبت کنم اما اون طرف بدون اینکه توهینی بکنه بازم بر اشتباه خودش پافشاری کنه دیگه قضاوت رو به بروبچ میسپارم تا با خوندن پستهای من و اون طرف خودشون قضاوت کنند و من خودم شخصا دیگه با چنین کسی کاری ندارم.یه چیز دیگه هم مهمه(اینا همه فرهنگهای فروم نشینی است که در لابلای تاپیکای تخصصی بیان میشه منحصر به اینجا هم نیست همه تاپیکهای دنیا بحث اخلاقی هم وسط مباحث فنی اشون دارند)وقتی مشکلی بین دو نفر از بروبچ یک تاپیک پیش میاد عده ای در نقش ریش سفید سعی در سروسامون دادن به اختلافات دارن که عالیست و دمشون گرم اما عده ای هم بدون اینکه بروند از اولین پست جریانات اختلاف دو نفر دعوایی با هم رو بخونن میان نمک رو زخم میپاشن و این وسط به نفع هر کدوم از دو نفر مورد بحث یک چیزی میگن که کلا جریانو بدتر میکنه بدون اینکه کامل جریانو بدونند.سر صبح چند تا از پستای اینگونه از دوستان رو خوندم که البته بسیار محدود بودند تعدادشون که بنده خداها جریانو نمیدونستن اما اضهار نظر کرده بودند.در صورتیکه از مکاتبات توسط پیام خصوصی من و دوست شیرازیمون بی خبر بودند و دلیل ندادن عکسی که ایشون خواسته بودند رو نمیدونستند.منم بهشون حق میدم و هیچ گله ای نیست.حالا ایشالله این دوست ما با رفع تایم اوت شدن لینک دانلودی عکسو میده منم عینا چیزایی رو که میخواهد بهش میدم.بنده حتی برای اینکه سوئ تفاهمی نشه در چند صفحه پیش یک پست گذاشتم فقط مخصوص تشکر از این دوست شیرازی که با هم بحث میکنیم(میتونید در صفحات گذشته ببینید) چون هم چند تا اشتباه منو بهم یاد داد و هم ایشون کلا مشخصه فرد فرهیخته ای است که ما بهش افتخار میکنیم.ایشالله همه دوستان موفق باشند.بوووووووووووس :n16:نقل قول:
دوست عزیز شما از چه سرورهایی برای دانلود استفاده میکنید که کانکشن بیشتر از 9 تا برای idm بده و سرعتش هم خوب باشهنقل قول:
سلام دوست عزیزمن برای دانلود از سرور های اختصاصی خودم استفاده می کنم ولی الان دیگه اکثر سرور ها 9 کانکشن رو اجازه می دن دانلودتون بیشتر چه جور چیزایی هست که بهتون سایت معرفی کنم می تونید پیام خصوصی بدیدنقل قول:
فیلم
انیمیشن
بازی
برنامه
عکس با کیفیت
توی پیام خصوصی بهتون جواب می دم اینجا ممکنه مشکل ایجاد بشه به خاطر آدرس سایت هانقل قول:
لطفا این بحث رو همین جا تموم کنید هدف ما از پست گذاشتن در اینجا اطلاع از سرعت شبانه هستش نه کل کل گذاشتننقل قول: