واقعا چرا این پلوتون اینقدر حجم خوری میکنه ؟؟ فقط یه ربع یه تاب کوچیک تو فیس بوک خوردم . 80 مگابایت حجمم رو خورد !! برا شما هم همینجوریه ؟؟:n13:
Printable View
واقعا چرا این پلوتون اینقدر حجم خوری میکنه ؟؟ فقط یه ربع یه تاب کوچیک تو فیس بوک خوردم . 80 مگابایت حجمم رو خورد !! برا شما هم همینجوریه ؟؟:n13:
دوستان یه سوال ؟؟؟ این که میگن مودم tp-link حجم خوری زیادی داره حقیقت داره ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز یکی از نرم افزارهای مدیریت ترافیک را نصب کن و خودت چک کن.
DU METER - BW METER
دوستان شما وضعیت نتتون عادیه ؟
از من چند هفتست پینگ رفته بالا و سایت ها به زور باز میشه !
خیلی رو اعصابه:n27:
برا من که خوبه .... مشکلی ندارم .نقل قول:
- - - Updated - - -
برا من که خوبه .... مشکلی ندارم .نقل قول:
کسی مثل من مشکل نداره ؟! :n36:
با ی مودم دیگه هم تست کردم بازم همینطور بود. توی تایم شبانه وقتی دانلود میکنم ip هر دقیقه یکبار ریست میشه و تغییر میکنه
ممکنه بخاطر دانلود زیاد رفته باشم تو بلاک لیست ؟ :n02:
نقل قول:
یه عکس از مشخصات خطت بزار(مثل snr)نقل قول:
موقع دانلود شبانه یه عکس بزار.الان که وضعیت خطت خوبهنقل قول:
سلام بچه ها
من اینترنت مخابرات دارم طرح زرین گرفته بودم تا الان که استفاده میکنم
الان چند روزی هست دانلود من از یک مگ اومده رو 100 کیلوبایت
قضیه چی هست?
2020 هم زنگ میزنم میگه تمامی راه های ارتباطی به این خط اشغال است
خوب من الان چیکار کنم?
بقیه هم همین مشکل رو دارن?
از دوستان کسی رفته اتوکام .ببینه طرحه جدیدی و بسته اینترنت رایگان میدن؟
تو تابستون یه همچین نمایشگاهی بود .... من رفتم هیچ خبری از هدیه و بسته و این چیزا نبود . الانم دیگه نمیرم .نقل قول:
- - - Updated - - -
تو تابستون یه همچین نمایشگاهی بود .... من رفتم هیچ خبری از هدیه و بسته و این چیزا نبود . الانم دیگه نمیرم .نقل قول:
دوستا من میخوام طرح ظرین مخابرات بگیرم
کسانی که از این طرح استفاده میکنن میشه از این دوتا ای پی یه پینگ بگیرن 8.8.8.8
4.2.2.4
ممنون از همه
دوستا من میخوام طرح ظرین مخابرات بگیرم
کسانی که از این طرح استفاده میکنن میشه از این دوتا ای پی یه پینگ بگیرن 8.8.8.8
4.2.2.4
ممنون از همه
آقا من کمپین دارم با سرعت 2مگابیت و 5گیگ + 2گیگ ماهیانه ترافیک بصورت یکساله ، پرداخت از طریق قبض + شبانه رایگان از 1 تا 7 .
تا 27 این ماه اعتبار داره طرحم . چیکار کنم ؟ کجا برم همینو تمدید کنم ؟! سرعت بالاتر میدن ؟!
- - - Updated - - -
آقا من کمپین دارم با سرعت 2مگابیت و 5گیگ + 2گیگ ماهیانه ترافیک بصورت یکساله ، پرداخت از طریق قبض + شبانه رایگان از 1 تا 7 .
تا 27 این ماه اعتبار داره طرحم . چیکار کنم ؟ کجا برم همینو تمدید کنم ؟! سرعت بالاتر میدن ؟!
به نظرتون خبر زیر در مورد کدوم شرکته ؟
این کنتور انداختن زیادی اینترنت مخابرات هم به نظرم اگه بررسی میکردن هیچ بعید نیست چنین سرنوشتی پیدا کنه ...
/
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز از احراز تخلف یک شرکت خدمات ارتباطی خبر داد.
علی اکبر مختاری مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در پی شکایت مردم مبنی بر گران فروشی شرکت مخابرات در ازای هر پالس بازرسان دستگاه نظارتی از این شرکت خدمات ارتباطی بازدید کردند.
وی در ادامه افزود: پس از بررسیها مشخص شد این شرکت 60 میلیارد ریال مازاد از تعریف، از مردم وجه اخذ کرده که با توجه به احراز تخلف انتصابی پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات ارجاع شد.
این مقام مسئول قضایی بیان کرد: شعبه یاد شده با توجه به شواهد موجود در پرونده این شرکت را به پرداخت جریمه 124 میلیارد ریال محکوم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، حضوری برو یکی از مراکز پاسخگویی adsl - اگر اصفهانی مرکز 22 بهمن (بزرگمهر، چهارراه نورباران-ابتدای 22 بهمن)، مرکز خاتم الانبیا (خ رباط دوم روبروی پارک گل محمدی) - مرکز خرازای (دروازه تهران اول فروغی) و مرکز استقلال- فرقی نمیکنه کدومش را بری و اگر شهرستان هستی هم مرکز مخابرات شهرستانتون. هر کدوم نزدیکتری. کسی که سرویس با کد ملی وی ثبت نام شده با کارت ملی بره و اونجا درخواست تمدید بده همون وقت یک سال تمدید میکنند. به نظر من اگه در حد نسبی ازش راضی هستی طمع نکن! چون شبانه صد در صد رایگان دارد. بقیه طرحهاشون الان با تخفیف شبانه است و شبانه کامل رایگان نداره و معلوم نیست در آینده هم طرح کامل شبانه رایگان بیارند. من که هفت هشت ماهه منتظرم نیومده چیزی. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.نقل قول:
سلام، حضوری برو یکی از مراکز پاسخگویی adsl - اگر اصفهانی مرکز 22 بهمن (بزرگمهر، چهارراه نورباران-ابتدای 22 بهمن)، مرکز خاتم الانبیا (خ رباط دوم روبروی پارک گل محمدی) - مرکز خرازای (دروازه تهران اول فروغی) و مرکز استقلال- فرقی نمیکنه کدومش را بری و اگر شهرستان هستی هم مرکز مخابرات شهرستانتون. هر کدوم نزدیکتری. کسی که سرویس با کد ملی وی ثبت نام شده با کارت ملی بره و اونجا درخواست تمدید بده همون وقت یک سال تمدید میکنند. به نظر من اگه در حد نسبی ازش راضی هستی طمع نکن! چون شبانه صد در صد رایگان دارد. بقیه طرحهاشون الان با تخفیف شبانه است و شبانه کامل رایگان نداره و معلوم نیست در آینده هم طرح کامل شبانه رایگان بیارند. من که هفت هشت ماهه منتظرم نیومده چیزی. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.نقل قول:
متاسفانه یک هفتس ساعت دو شب به بعد سرعت افتضاح میشه.
سلام علیکم بعد از حدود 4-5 ساله دارم پست میزارم
دیشب یه طرح 3 ماهه کرفتم که به گفته حضرات مخابرات تا 10 مگ سرعت میداد اما الان سرعت من همون 2 مگ هست که سال 89 ثبت نام کردم....به حضرات پشتیبانی هم زنگ زذم میگن سرعتت بره بالا نویز خطت هم میره بالا:n04::n04::n04: به زور یه شماره مرکز ذیتا ازشون گرفتم فردا بزنگم ببینم چی میگن.
جالبه یکی از بچه ها قبل این طرح سرعتش رئ 2 مگ بود اما الان طرح حرفه ای فعال کرده سرعتش رو 10 مگه:n03: کسی نظری چیزی نداره ؟
- - - Updated - - -
سلام علیکم بعد از حدود 4-5 ساله دارم پست میزارم
دیشب یه طرح 3 ماهه کرفتم که به گفته حضرات مخابرات تا 10 مگ سرعت میداد اما الان سرعت من همون 2 مگ هست که سال 89 ثبت نام کردم....به حضرات پشتیبانی هم زنگ زذم میگن سرعتت بره بالا نویز خطت هم میره بالا:n04::n04::n04: به زور یه شماره مرکز ذیتا ازشون گرفتم فردا بزنگم ببینم چی میگن.
جالبه یکی از بچه ها قبل این طرح سرعتش رئ 2 مگ بود اما الان طرح حرفه ای فعال کرده سرعتش رو 10 مگه:n03: کسی نظری چیزی نداره ؟
خوب انگار دیشب سرعت درست شد
راستی دوستان مخابرات اصفهان که قصد نداره مثل مخابرات تهران حجم دانلود شبانه رو محدود کنه؟
'گذاشتن رو که باید بزاره باید یه فرقی بین پر مصرف کم مصرف باشه منی که شاید ماهی 30 گیگ هم نگیرم با کسی که هر شب از حداکثر پهنای باند داره استفاده میکنه و شبی 18 گیگ میگیره باید باشه فرقشم اینه من 30 گیگم رو دو شبه میگیرم ولی سرعت فرد پرمصرف باید بیاد پایین که منه کم مصرف اون دو شب و راحت دانلود کنم:n10::n02:نقل قول:
خداییش تا یه حدی مصرف کنید من خودم 3 ماهه کلا 20 گیگ شبانه دانلود داشتم چون چیزی نبوده بگیرم:n41:فیلم و سریال و بازیمو که گرفتم ولی یه سریا واسه کارشون میخرن و میپوکونن شبانه رو اینارو به نظر من باید سرعتشونو بیارن پایین که پهنای باند افت نداشه باشه همیشه:n24::n31:
دوستان جواب ما هم بدین!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
علیک سلامنقل قول:
خوب همون چیزیه که گفتن یعنی به احتمال زیاد مشکل نویز بالا دارین. من خودم چه طرح زرین و چه حرفه ای حداکثر سرعتی که بهم میدن تقریبا 4مگه با اینکه الان باید 10مگ باشه ولی میگن خطم نمیکشه. جالبه یه مدت از یه شرکت دیگه گرفتم تا 8 مگ باز گذاشتن و مشکلی نبود البته بعد از مدتی شرکته سرعتش ترکید. ولی خوب ثابت شد که تا 8مگ هم خطم ظرفیت داره ولی طبق ملاک مخابرات نداره
تلفنی شکایت و پیگیری هم کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. حالا امیدوارم شما موفق بشین حداقل همین 4مگ منو بگیرین.
به نظرم تا جایی که جا داره نباید محدودیت بزارن و باید پهنای باند رو ببرن بالا که به مشکل هم نخورن.نقل قول:
اما اگه قراره اینکار رو نکنن بهتره محدودیت رو بزارن چون واقعا کسی که بعد از چند هفته میخواد ده گیگ دانلود شبانه کنه و نمیتونه خیلی بهش ظلم میشه. به جاش مثلا یکی لیست دانلودش هیچ وقت خالی نمیشه
من خودم مصرفم بالاست ولی اگه به قیمت کاهش سرعت بقیه باشه حاضرم کمتر مصرف کنم ولی خوب امیدوارم کمی مخابرات از سود کلانش بزنه و پهنای باند رو زیاد کنه که وضعیت همینطور بمونه. ولی بعیده
والا نویز رو 42 هستش خطم تا 25 مگ جا داره بدن line attention هم رو 10 میگن منتطقتون مشکل داره کی میشه بزنیم بریم از این مملکتنقل قول:
ایران یه زندان بزرگه
دستگاهاشون فعلا فکر نکنم بتونه این حجم مشترک رو بیشتر سرعت بدع:n13:نقل قول:
- - - Updated - - -
دستگاهاشون فعلا فکر نکنم بتونه این حجم مشترک رو بیشتر سرعت بدع:n13:نقل قول:
تست سرعت سرویس حرفه ای
ساعت رایگان شبانه
سرور اصفهان
سرور تهران
سرور فرانسه
دوستان وضعیت اینترنت شما چطوره ؟؟؟ مال من که دو روزه دوباره افتضاح شده . سایت های خارجی رو که به زور باز میکنه . شارژ هم خیلی زیاد کم میکنه . خوشم میاد همیشه تو چیزای بد رکورد میزنیم !
نقل قول:
من فقط با آی پی 5.219 مشکل دارم پینگش فوق العاده بالاست و سایت ها رو به زور باز میکنه. اما 37.255 و 5.221 مشکلی ندارند.
این دزدی های ترافیکی که از ما میکنی گفته باشم خوردن نداره.....
سلام بچه ها . آقا من یک ساعت پیش طرحم رو به شباهنگ تغییر دادم . برام 1280 مگابایت شارژ توی قسمت ترافیک دائمی باقیمانده زده . مگه نباید 3 گیگ شارژ میزد ؟؟؟؟؟؟؟ سر در نمیارم . میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟؟
ای خدا از دهنت بشنوه ... خداشاهده چند ماهه من در گیر این داستان هستم . به خدا در عرض سه روز 1گیگ حجمم پرید . هیچ کاری هم نکردم . فقط و فقط وب گردی . تمام آپدیت های اتوماتیکم رو خاموش کردم . آنتی ویروس آپدیت دارم . رمز مودمم رو هم عوض کردم و یه رمز پیچیده و سنگین و غیر قابل هک گذاشتم . اما مشکل همچنان وجود داره . زنگ میزنی پشتیبانی ... یه مشت آدم معذرت میخوام بی شعور و بی ادب نشستن و با تمسخر جواب آدمو میدن . به خدا من میرم از ایران . میرم آمریکا . اینجا دیگه جا موندن نیس ......نقل قول:
میشه آیپی رو عوض کرد؟نقل قول:
باید اینترنت رو قطع و وصل کنید تا آی پی عوض بشه. اینکارو تا اونجایی که ای پی شما به 37.255 و یا 5.221 تغییر کنه ادامه بدید.نقل قول:
داداش snr و نویزت چقدره؟ که 12 مگا هم میگیری من سرور داخلی یا خارجی بالاتر از این سرعت نمیرم.طرح هم حرفه ای دارم هم زرین جفتش همین سرعتهنقل قول:
:n13:
خدمت شما
کد:Upstream Speed 508 kbps (Interleave)
Downstream Speed 14297 kbps (Interleave)
Upstream SNR 28.1dB
Downstream SNR 15.4dB
نقل قول:
درودنقل قول:
خط شما چطوری شده 14 مگ ؟ خودتون درخواست دادید ؟ آشنا داشتید ؟
خیر من هیچ درخواستی ندادم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلاً گفتم که بدون درخواست و بی خبر اینطوری شد الان هم یک روز 14 است یک روز15 و بعضی روزها هم 16 است ،گویا منطق خاصی در تغییراتش وجود ندارد.
نقل قول:
این سامانه وزین پلوتون مجددا قطع شده نمیشه شارژ کرد. :n23: