سلام
من تازگی وایمکس مبین نت خریدم و هرچه گشتم تو سایتش شرایط اینترنت شبانه رایگانشو پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
سلام
من تازگی وایمکس مبین نت خریدم و هرچه گشتم تو سایتش شرایط اینترنت شبانه رایگانشو پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود رایگانه دوست عزیزنقل قول:
شما ساعت دو شب مودم رو یه بار خاموش روشن کن و بعد بزار برا دانلود.تا ساعت 8 صبح. البته میگن ساعت 8 صبح هم یه بار مودم رو خاموش روشن کنید چون یه مقداری حجم کم میکنه.نقل قول:
خاموش روشن اولیه رو هم برا این گفتم که وقتی رفتی توی سایتش بفهمی ساعت دو تا 8 از حجمت کم شده یا نه!
تو فکرم یه رله 12 وصل کنم که هر وقت سیستم روشن شد مودم هم روشن بشه و هر وقت خاموش شد مودم خاموش بشه.
مشکلی نداره مودم زیاد خاموش روشن بشه؟
سلام شما ساعت دو پنج دقيقه اينترنت ديسكانت كنيد دوباره كانكت كنيد يا مودم از برق بكشيد دوباره بزنيد تا ساعت 8 صبح . 7:59 مودم از برق بكشيد.نقل قول:
داداش من 3 ماهی دان میکنم . نیازی به روشن خاموش کردن نیست.آخه کی حال داره . دی:نقل قول:
این یه ساعت اتوماتیکه که خودش 2 تا 8 حساب نمیکنه.ربطی به مودم نداره.
نقل قول:
برادر نیازی به خاموش روشن کردن نداره سیستم گازوئیلی که نیس دیجیتاله:sq_13:
من که مودمم یکسره روشنه مگر اینکه 4یا5ساعتی قرار نباشه ازش استفاده کنم اونوقت خاموش میکنم
پس بیخیالش!
یعنی نیازی به خاموش روشن کردن نیست؟
اقا ارش (arash59b)این نرم افزاری که نصب کردین چیه؟ من از networx استفاده میکنم.میزان ساعتی رو داره ولی فک میکنم مشکل داره! چون توی این عکس که میبینید بالای بالای 4 گیگ دانلود داشته در صورتی که من کلا توی دانلود منیجر دو گیگ گذاشته بودم!بقیش معلوم نیست چیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس قبلی که گذاشته بودم، انتی ویروس و سیکیوریتی آواست هست. تو فایروالش یه قسمت داره که ترافیک روزانه و هفتگی .... رو نشون میدهنقل قول:
الان رو سیستم سه تا برنامه مانیتورینگ گذاشتم هر کدومش یه مزیتی داره
Networks
Bandwidth Monitor
DU meter
اون برنامه نتورکس هم که شما دارین درست تنظیمش نکردین و داره علاوه بر ترافیک اینترنت، ترافیک کارت شبکه تون رو هم نشون میده. واسه همین عددش همیشه بالاست
ولي از حق هم نگذريم كه مبين نت بيشترين ساعات رايگان رو داره با 6 ساعت . اكثرا 4 ساعت هستن . اگه يكم قيمت ها رو كاهش بدن بهتر هم ميشه . الان مخابرات خوزستان 4 گيگ با سرعت 2 مگ ميده 21 تومن و مهمتر از اون هر گيگ 3500 هست !
نقل قول:آقا اصن نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست. هنگامی که از زمان آغاز دانلود رایگان بگذره دیگه حجم نمیندازه و همچنین به محض پایان زمان شروع می کنه به کم کردن حجمنقل قول:
این خاموش و روشن کردنای پیاپی مودم رو داغون می کنه؛ نکنید این کارو
البته این قیمت ها مربوط به ADSL هست که تجهیزات خاصی نمی خواد و با وایمکس و وایرلس که هزینه تجهیزات دارن فرق می کنهنقل قول:
اگه مبین نت کیفیتش رو بهتر کنه والا بهتره
این e-care کدومش بروزتره؟غروب روشن خاموش کردم چیزی هم اصلا دانلود نکردم.الان توی e-care قدیمی باقیمانده ام رو خیلی کمتر از باقی مانده توی e-care جدید زده(همونکه فارسیه)
ضمنا قبلا من وقتی چه از برق میکشیدم و چه نرم افزاری start/stop میزدم کمتر از دو سه دقیقه کانکت میشد.یکی دوماهه وقتی میخواد کانکت بشه چراغ اولش مدام در حال خاموش روشنه و بعد از چند ساعت تازه کانکت میشه.میشه کاریش کرد؟
؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه قديميه ( انگليسي) هنوز براي شما بالا مياد؟
مدل مودمت چيه؟ ٣ هفته پيش يه اپديت فريمور اومده شايد بهتر باشه اپديت كني
دوستان من یه سوالی داشتم اولا من با سوسک همه سایت هارو باز میکنم ولی یوتیوب باز نمیشه واسه شمام اینجوریه؟؟؟
میگم شما هم نمیتونید ویدیوهای آنلاین نگا کنید یه راهی سراغ ندارید بتونیم مثله قبل فایل های flv دید یا دانلود کرد
نقل قول:
تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي همه يوتيوب باز نميشه واسه ويديو آنلاين يا همون fl.v من با چيز پي ان مشكلي ندارم باز ميكنه اما سوسك باز نميكنه.
صفحه انگليسي ecare برگشته خبر خوب براي دوستاني كه مثل من بودن صفحه فارسي حجم كلي نشون نميداد.
کلا قید فیلمو زدم.:sq_3:
دوست عزیز واسه منم اینطوریه,هرکاری میکنم با خودش اپدیت نمیشهنقل قول:
مدل مودمم اینهHUAWEI BM632w
سلام. من یه سوال دارم.
من الان از بسته ی یه ماهه استفاده میکنم و سه چهار روز دیگه تموم میشه. میخوام دوباره از همین نوع بگیرم. چی کار کنم؟
ماه پیش حجمم زودتر از موعد تموم شده بود و من تو مبین شارژ درخواست دادم که اونها منتظر موندند تا موعد ماهم برسه و بعد فعال کردن که حدودا یه هفته من اینترنت نداشتم. میخواستم بدونم از تو خود مبین نت هم میشه سریع همون بستهی قبلی رو گرفت. یا کلا یه توضیحی یه پست از قبل نوشته ای ... .
شما از همون صفحه ecare هر طرحی میخوای فعال کن.خیلیم سریعه.فقط طرح رو فعال کردی یه بار دیس شو
Sent from my Galaxy note using Tapatalk 2
به جای شما من شدیدا دارم فیلم دان میکنمنقل قول:
( یه دو - سه روزی بیکارم دارم برا بیکاریم سرگرمی درست میکنم:D)
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
داداش از کدوم سایت؟؟؟؟؟نقل قول:
من بیگ بنگ میخوام:sq_3:
از سايت مبين نت اخرين فريمور رو دانلود و نصب كننقل قول:
مراحل اپديت رو هم تو يه فايل پاور پوينت توضيح داده
من همه نوع فرمتي رو مي تونم دانلود كنم ولي با سرعت ديالوپ. ديشب فقط تونستم يه فيلم MKV دان كنمنقل قول:
تعجبم از اينه كه شب ها فرمت هاي فشرده رو يا سرعت بالا مي تونم دان كنم ولي فرمت هاي تصويري سرعتشون پايينه. اما تو روز همين فرمت تصويري هم سرعت دانلودش فول ميشه.
چرا اينطوريه رو نمي دونم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا واسه منم اینطوریه.روزا عالیه شبا هیچی میشن.نقل قول:
پ.خ کردم براتون:)نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان سلام
الان من 10 روزه نه روز نه شب اینترنت ندارم یا سرعت بسیار پایینه یا کلا قطه
مشکل از کجاست؟ از طرف منه؟ یا سرتا سریه؟ قبلا همچین چیزی سابقه نداشته
نه مشكل سراسري نيستنقل قول:
كدوم شهر هستيد؟
این فریمور D350 نسخه جدیدش چه فرقی کرده آپدیت کردنش تاثیر خاصی هم دارد؟
من مشکلی خاصی با این فریمور ندارم می خواهم ببینم اگر ارزش را دارد آپدین کنم کلا چه تغییری کرده؟
هر شركتي وقتي يه برنامه رو اپديت مي كنه زيرش توضيح ميده كه اين اپديت چه تغييراتي داره و چه مواردي رو بهبود يا ارتقا ميده. اونوقت هر كسي مي تونه بفهمه با اين اپديت قراره چه مشكلاتي رفع بشن.نقل قول:
اما از نظر مبين نت كاربرها گاوهايي هستند كه فقط شير ميدن براي همين هيچ وقت نيازي نيست كه بهشون اطلاع رساني بكنه
همين كه واسمون بعد از مدتي يه فريمور جديد ميزاره از سرمون هم زياده. ديگه احتياج نيست ريز جزييات رو بنويسه. اصلا ما گاگول ها رو چه به اين حرف ها ما كه از نظرشون فرق اينترنت ديالوپ رو با 128 نمي فهميم.
به همين دليل نميشه جواب دقيقي به شما داد اگه مشكلي نداري اپديت نكن اگه دوست داري؛ بكن چون معلوم نيست اين اپديت واسه چيه؟
ولي كلا از اونجا كه بعد از مدتي فريمور جديد دادن بهتر كه اپديت كني اما قبلش اگه مي توني فريمور همين ورژن رو هم پيدا كن بزار دم دستت شايد فريمور جديد جواب نداد و مجبور بشي برگردي رو قبلي.
مودم من:نقل قول:
Modem:IX-350
Firmware:
v2.10.14-g1.5.2-mobinnet
فریمور توی سایت که قدیمی تره:
v2.10.14-g1.4.1-mobinnet
-------------------------------
بله.اون صفحه هم برای من باز میشه.حالا کدوم بروزتره بازم با هم فرق دارن؟!!
جدای توضیحاتی که درباره عدم اطلاع رسانی دادی،حتی ورژن آپدیت رو هم کنار فایل توی سایت اصلا ننوشتند.:sq_11:
بله.نقل قول:
ولي اون فايل پاورپوينت رو يه نگاه بنداز. تو اموزشش ورژن رو ميگه. البته اگه فايل پاورپوينت مخصوص همين ورژن باشه !!!!
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________
درخواست مجدد:
دوستان خواهشا چك كنن ببينن كه دانلود شبانشون بين ساعت 3-5 مثل اين عكس افت شديد داره يا نه؟
(مثل اينكه مشكل فقط مربوط به مبين نت نيست)
سلام
دانلود شبانه؟ افت که چه عرض کنم. آیپی عوض میکنه و دانلود قطع میشه. خیلی وقته دانلود شبانه ندارم. اگه صبح زود بیدار بشم، خودم میشینم چیزهای ضروری را دانلود میکنم.
آن هم با سرعت متوسط حدود15-20 کیلوبایت. (سرویس512)
سلام دوستان كسي هست توضيح بده چطوري ميشه از طريق سايت اشتراكم رو تغيير بدم چون الان نميشه و اخطار زير رو ميده آيا بايد اين اشتراك تموم بشه بعد اقدام كنم؟
مشترک گرامی: وضعیت طرح اشتراکی شما در حال انتظار است، امکان تغییر طرح اشتراکی برای شما امکانپذیر نمی باشد.
داداش منم اينترنتم قطع شده رفتم نمايندگي هم نتونست درست كنه فكر كنم مشكل سراسري باشه . زنگ زدم پشتيباني گفت اينترنت قطع نشده ولي هر كاري كردم وصل نشد .:41:نقل قول:
من ايلام هستم شما چه كدوم شهري داداش .
شما یه بار از تنظیمات مودم دیس شو.احتمالا درست شه.نقل قول:
نه.سراسری نیست.شما همه چیو چک کردی؟ اعتبار، آنتن دهی.نقل قول:
داداش منم اينترنتم قطع شده رفتم نمايندگي هم نتونست درست كنه فكر كنم مشكل سراسري باشه . زنگ زدم پشتيباني گفت اينترنت قطع نشده ولي هر كاري كردم وصل نشد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ايلام هستم شما چه كدوم شهري داداش .
یه بار از مودم دیس شو ببین درست میشه
تازه تعرفه جديد گرفتم و هنوز يك كيلوبايت هم ازش استفاده نكردم . عكس از قسمت آنتن دهيش گزاشتم در حد استاندارد نيست ولي قبلا هم با همينم كار مي كرده .:41:
سرعتم دو روزه خیلی خیلی افتضاح شده .. الان هم دیگه اصن هیچ سایتی باز نمیشه .....
دوستان سلام...
میخواستم ببینم کسی از منطقه ی یوسف آباد تهران از مبین نت استفاده میکنه ؟
اگه آره کیفیتش در این منطقه چطوراست ؟!
مرسی
من که تهران نیستم.ولی شما تو تهران انتخابای زیادی دارید.مطمئنا از مبین نت بهتراش هست.مبین نت تازه گیا خیلی رو اعصابه به خدانقل قول:
سلام دوستان من به یه مشکلی برخوردم:
یه فیلم از اشوک36 گذاشته بودم رو دانلود.الان حدود 70% دانلود شده اما لینکش منقضی شده و خود سایت هم ف*ی*ل*ت*ر شده حالا چجور میتونم لینک دانلود جدیدش رو بگیرم؟
من شبا نمیتونم فایل های زیپ رو دان کنم اما روز با 150تا دان میکنه علت چیه؟