با سلام خدمت دوستاننقل قول:
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
Printable View
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
منم مثل دوست عزیز ali_disslove همین مشکل را در نقل و انتقالات دارم .
اساتید و دوستان محترم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:
من ابراهیموویچ رو از اینتر خریدم!
چون اگه بازیکنی از یه تیم مطرح به یه تیم ضعیفتری میره روحیش میشکنه اگه تیم تو از تیم اون بازیکنه قویتر باشه سریع پیشنهادتو قبول میکنه
با تشکر از شما استاد گرامینقل قول:
لطفا نحوه کار با ترینر افزایش پول را نیز بفرمایید. چون بنده هر کاری کردم نشد. من مبتدی هستم لطفا قدم به قدم بفرمایید.
راستی در pes2009 با یک برنامه میشد تیم و بازیکنان را ویرایش کرد مثل نقل و انتقالات کاهش و افزایش قدرت بازیکنان آیا برای pes2010 هم چنین برنامه ای هست و اگر است لینک دانلود را نیز قرار دهید
سلام بچه ها
من خیلی وقته که PES بازی میکنم (از چند سال پیش از زمان PES5 تا حالا این بازی بهترین بازی من بوده )
ولی هیچوقت به تنظیمات خاص این بازی دست نزدم و همیشه ساده رفتم تو بازی ، همینطوری بدون تنظیم خاصی هم اکثر حریفامو شکست میدم !!!
مدتیه که شنیدم این بازی قابل دانلوده و یا یه چیزی شبیه این !
لطفا در زمینه ی این قضیه ی آپدیت بازی روشنم کنید. ممنون.
ببخشید چشتونو درد اوردم !
ببین دوست عزیز دو نوع آپدیت وجود داره یکی آپدیت عنوان هست که البته با نصب آخرین پچ نصبی که کونامی برای بازی عرضه کرده تعدادی از مشکلات اولیه و نسخه بدون پچ حل میشه مشکل ریسپانس تایم تا حدود زیادی حل میشه و مشکلات موجود در فورمیشن ها و ترکیب ها اصلاح میشه لینک دانلود پچ 1.03 به همراه کرکش توی پست 9000 تاپیک وجود دارهنقل قول:
آپدیت دیگه ای هم هست که امکان دانلود از داخل بازی داره یا می تونی اون رو به صورت اکسترنال دانلود کنی از لینک و بعدا دستی کپی کنی جایی که باید کپی بشه تا بازیت آپدیت بشه. این آپدیت شامل آپدیت ترانسفر ها و ترکیب تیم ها میشه و توپ کفش و ... اضافه میکنه مثلا بدون این آپدیت لباس اسپانیا لباس یورو 2008 هست وقتی آپدت DLC 1.07 رو دانلود کنی میشه لباس جام جهانی. به هر حال شما برای آپدیت کامل بازیت به دانلود 3 چیز نیاز داری
1- Patch 1.03
2- کرک مخصوص 1.03
3- DLC 1.07
لینک هر 3 فایل رو توی پست 9000 گذاشتم. البته سومی رو از داخل بازی هم می تونی بگیری
خلاصه یه صد مگی باس دانلود کنی.
شماره کیت بارسلونا چنده ؟ من GDB فولدرش رو دانلود کردم ولی شماره کیتش نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ؟لطفا کمک ...
یه سوال دیگم داشتم پچ Patch 1.03 چه چیزایی رو اضافه میکنه ؟
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه . چطوری میشه روی تیم ها بنر (banner) رلیک کرد. ممنون
توی پوشه کیت سرور برو فولدر docs فایل متنی uni رو اجرا کن مال هر تیم رو که بخوای گذاشته مال بارسا 166 هستنقل قول:
با PES Editor میشه فکر کنمنقل قول:
سلام دوستان
من از این PES های فارسی شده ماله بازی مدرن گرفتم .
امیدوار بودم بشه با آپدیت و پچ تنظیمات انگلیسیش رو برگردوند اما الان که پچ رو نصب می کنم ارور میده .
برای آپدیت کردن اون و برگردوندن گزارش انگلیسی و ... باید چیارو دانلود و نصب کنم ؟ (اگه میشه با لینک دانلودش بدید)
ممنون
با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]
با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
با PES Editor میشه فکر کنم[/QUOTE]
با PES Editor نمیشه کسی راه دیگه ای بلد نیست.:10:
سلام.یه سوال دارم. چجوری می شه صورت بازیکنان رو تغییر دارد؟می خوام صورت مسی رو تغییر بدم.این مسی کجاش شبیه مسیه واقعه ای:17:
یه سوال دیگه هم دارم.این پچ ها که با فرمت IMG هستن رو باید چیکار کنیم؟
می تونید برای من لینک دانلود kitserver رو بذارید
نقل قول:
90% این تغییراتی که میدن با کیت سرور هست برای بازگردونی تنظیمات اصلی میتونی به محل نصب برنامه بری و پوشه kit server رو باز کنی و از اونجا manager رو انتخاب و گزینه detach رو بزنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
نقل قول:
- اگه منظورت اینه که میخوای خودت ادیتش کنی میتونی بری به قسمت edit و انتخاب گزینه edit player کارتو انجام بدی
- برای استفاده از پچها هم باید kit server رو نصب کنی
می تونی برام لینک دانلود kitserver رو بذاری؟نقل قول:
نقل قول:
[HTML]http://rapidshare.com/files/303073652/Kitserver_9.05_by_Robbie___juce.rar[/HTML]
من اینو دانلود کردم نصبش هم کردم.یه پچ دانلود کردم که صورت مسی رو درست می کنه.باید چیکار کنم تا صورتش درست بشه؟نقل قول:
نقل قول:
تو پستای قبلی یه یه عکس گذاشتم شما طبق اون پیش میری و attach میزنی
بعدش فایل img رو که دانلود کردی تو مسیر زیر کپی میکنی:
kit server / example - root 1
فقط kit server رو تو محل نصب بازی نصب کن
سلام دوستان
چه جوری میشه به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ساتم.من تازه این بازی رو ریختم..می خواستم بدونم این بازی حتما باید با دسته انجام بشه؟؟؟من دارم با کیبورد بازی می کنم...ولی یه مشکلی که دارم اینه که مثلا باید چند بار s رو بزنم تا پاس بده..یا اکثر مواقعی که e رو می گیرم تا تند بدوه،نمی تونه پاس بده...کسی میدونه مشکل من از کجاست؟؟؟
اندهههههههههه بازیهههههه
البته من برا ps2 رو میگم
البته تو ps2 هیچ شباهتی به 2010 نداره و همون 2009 هست . فقط آپدیت شده .نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نقل قول:
تو تنظیمات پیشفرض دکمه X پاسه . من با دسته بازی می کنم ولی با کیبوردم بعضی وقتا میزنم و هیچ مشکلی نداره . ولی هیچی دسته نمیشه . :دی
ما به همون آپدیتشم راضییم داداش:31:
برا من اینجوریه , میشه یه نفر الان توضیح بده که چه چیزایی رو باید نصب کنم تا به روز بشه ؟ اگه میشه لینک هاش رو هم بذاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم!!!نقل قول:
مشکل اینه که اکثر کیبوردها تو فشردن همزمان کلید ها محدودیت دارن و مثلا نمیشه 10 تا کلید رو با هم استفاده کرد...نقل قول:
یه دسته بخر خودتو خلاص کن.....با دسته خیلی جذابتره بازی!!
چجوری یک-دو کنم ؟
نقل قول:
L1+پاس رو میزنی . یاری که توپ دستشه پاس میده و میدوه . حالا می تونی هم با پاس یک و دو رو کامل کنی هم با پاس توی عمق و سانتر و بهترین روشش هم سانتر کوتاهه ( L1 + پاس عمقی )
موقع پاس دادن L1 رو نگه دار اینطوری بعد پاس دادن حرکت می کنه جلو بعدش با بازیکنی که توپ رو بهش پاس دادی با پاس فرار می تونی توپ رو جلوی پاش بندازینقل قول:
دوتا دوستمون صحيح گفتن.البته بعد از اينكه پاس رو هم دادي ميتوني L1 و R2 بزني...نقل قول:
R2 حركت توي عمق با فاصله زماني بيشتر انجام ميده
اين عمل رو براي ضربات هد با سر هم ميتوني اجرا كني
موفق باشي:11:
من چه جوری میتونم وقتی با دروازبان تک به تک میشم و دروازه بان اومده جلو جوری بزنم که توپ رو پرت کنم پشتش و بره تو گل ؟یعنی میخوام از رو سره دروازه بان رد شه ؟
چه جوری یکیو دریپل کنم ؟
اگه به دروازبان نزدیک هستی 1 تا 2 متری شوت رو تا نصفه پر کن بعد R1 بزننقل قول:
اگه دوری و پشت 18 قدم میخوای این کارو بکنی شوت کمی بیشتر از نیمه پر کن و L1 بزن
دریبل ها توی تایپیکی که تو امضام هست برو یک سر بزن پیدا میکنی
آرمین جان هم چند باری آموزش دادن
موفق باشی:11:
سلام بر و بچ پی ای اس خور!
مثل اینکه یه تالاری بود یه زمانی که لینک دانلود بازی ها توش بود که الان میگردم پیداش نمیکنم.
لینک دانلود رپیدشیر pes 2010 رو با آخرین پچ ها(فقط مهمترین هاشون) رو میخواستم.
اگر خلاصه ای از مراحل نصب و کرک و پچ باهاش باشه بیشتر ممنون میشم.
با تشکر
از اونجایی که کشور عزیز ما بهترین کشور در ضمینه ی اجرای قانون کپی رایته .نقل قول:
و از اونجایی که ما دارای فرهنگ غنی ...و... هستیم .
و از اونجایی که جوونهای ما همه از دم چشم و گوش بسته ان .
و از اونجایی که مسئولین بدجور به فکر مردم هستن .
و از اونجایی که فولتر نت ... ببخشید ، اینترنت ما هم مثل یارانه هامون هدفمنده !!!
و از اونجایی که اینترنت در این کشور با سرعت کهکشانی در دسترس همه قرار داره.
با سایتهایی که کلا لینک دانلود بازیهای کامپیوتری رو قرار میدن برخورد میشه و فولترشون میکنن ، که یوقت قانون کپی رایت خدای نکرده ، زبونم لال زیر پا گذاشته نشه و یا یه وقت گلاب بروتون ، روم به دیوار جوونای ما نرن بازیهای مورد دار دانلود !!! کنن .
شما هم تا نیومدن خودتو فولتر کنن برو بازیو بخر .:10:
با این شرایط بازیو بخره بهتره! :27:نقل قول:
نقل قول:دانلود کردنش یه مزه دیگه ای میده اونم با پچ های دلخواه.لینکش توی اینترنت ریخته فت و فراوون. ولی مطمئن نیستند. اینجا با خیال راحت میشه(میشد) لینکهای تست شده و مطمئن پیدا کرد!نقل قول:
نقل قول:
هر لینکی از هر بازی که میخواین تو سایتمیتونین پیدا کنینکد:http://www.warez-bb.org
با این یه تیکه بیشتر ازاون یکیا حال کردم...................نقل قول:
و از اونجایی که فولتر نت ... ببخشید ، اینترنت ما هم مثل یارانه هامون هدفمنده !!!
حرف دلمون رو زدی رفیق................
دریغ از یک جواب :41: :13:نقل قول:
بابا چی چیو دریغ از یک جواب من همیشه به این سوال جواب دادم برای آپدیتن کردن بازیتون از راهنمای پست 9000 تاپیک استفاده کنید. صفحه 900 همین تاپیکنقل قول:
سلامنقل قول:
لينكاي multiupload پست 900 همشون فيلترن
همچنين
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4727499&postcount=10295
دوستان قبلا داخل سری های pes قسمت training یه جایی بود بازی رو آموزش میداد.این نداره؟ من هر چی میگردم نیست.
پچی برای اضافه کردن دوربین به این بازی هست؟