نمیدونید کدوم شهرها قراره بیآد این سرویس
Printable View
نمیدونید کدوم شهرها قراره بیآد این سرویس
اون طور که من اطلاع دارم مشهد و اصفهان رو ساپورت میکنهنقل قول:
شهرهای جدید رو نمیدونم
مشهد
اصفهان
دوستان سرویس های شما هم اینطوری میشه ؟
الان 2 روزی هست که بعد از قاط زدن شبانه و اون جواب های جالبی که از پشتیبانی میگیرم روزانمم بعضی سایت ها مشکل داره باز شدنشون
مثلا همین فروم خودمون خیلی عالی باز میشه و سرعت عالیه و سریع هم ازش میتونم دان کنم
اما بعضی سایت های ایرانی و خارجی دیگه کم شده سرعت
یا مثلا تا 70 درصد load میره یهو Send /recieve میخوابه دوباره بعد از چند ثانیه ادامه میده
دوستان این شبانه چرا اینطوریه ؟ منو بدبخت کرده همش زیر 10 داونلود دارم
البته دیشب بد نبود ولی کلا افتضاح شده
شما هم اینطوری هستش ؟>
من یه Case دارم مخصوص دانلود (فقط یه Case هست بدون مانیتور). خودش خودکار همه کارها رو انجام میده شبها. الان حدود 1 هفته یا شایدم بیشتر هست که وقتی صبح بیدار میشم میبینم چیزی دانلود نکرده. البته بیشترش به این خاطر بوده که مودم نتونسته شبکه رو پیدا کنه.
فقط روی یک مسئله موندم و اون این هست که آیا لینکهام مشکل دارن یا اینترنت؟ آخه اون لینک ها احتمالا شب ها کار نمیکنن و فقط روزها کار میکنن. من امتحان کردم. چند نفر دیگه هم همینو گفتن.
راستی 2048 رو مطمئن هستید شبانه نداره رایگان؟ اصلا کسی امتحان کرده؟ شاید پشتیبانی الکی بگه شبانه رایگان نداره در حالیکه برعکس خیلی هم رایگانه؟ کسی داشته؟
واسه من هم خیلی کم شدهنقل قول:
قاطیه
شبانه 400 مگ میتونم دانلود کنم
آخ گفتی......نقل قول:
2مگ شبانه اصلا ندارهنقل قول:
من گرفتم
22 تومن
فقط هم یک ماهه داشت(الان رو نمیدونم)
کارت طلایی هر کی داره بفرسته خواهشا فوری فوری !
id yahoo: liferfooie
من دیشب کلی با پشتیبانی صحبت کردم
میگفت برای اینه که مشترک های ما ترافیک نمیخرن
و هرچی دانلود دارن میزارن تو این نرم افزار های ساعت دار شروع دانلود که به محض این که 1 شد شروع میکنن و برای همین میاد پایین
گفتم یعنی در این حد که ادم هایی مثل من نتونن حتی google رو هم بالا بیارن ؟
گفت متاسفانه بله
بعضی جاها گزارش قطعی هم داریم به علت افت شدید
راجع به طولانی شدن مراحل conect هم گفتم و ازم پرسید چه ساعت هایی اینطوری میشه ؟
گفتم درست بعد از 1 شب
گفت اینهم به همون دلیله ماسفانه
رفتم email دادم بهشون گفتم این چه وضعیتیه ؟ واثعا شورش رو در اوردین من الان 2 شبه رسما بعد از 1 مجبورم با dial بیام اصلا قصدی دارین مبنی بر بررسی ؟ یا شبانه رایگان رو بردارید یا bandwitdh بدین به ملت
صبح دیدم email دادن و کلی عذر خواهی که مشکل تو مرکز در حال پیگیری هست
و شب ها به علت share بودن اینطوری میشه تامل بفرمایید
خدا امشب رو بخیر بگذرونه
من که زدم تو خط بیخیالی
و همه چیز هایی که تو شبانه واسه دان صف کردم بودم رو در طول روز میگیرم که سرعت ثابت 69 هست :31:
الان 9 روزه سرویس گرفت به جای 900 مگ 1400 تا رفتم سر همین بساطشون :31:
کارت طلایی که از طریرق ایمیل نیستنقل قول:
شما کدوم شهر هستین؟؟؟
باید از کسانی که در اون شهر هستن دریافت کنید
به قرآن تا حالا خواستم 100 باز زنگ بزنم فوش بدم بهشوننقل قول:
ساعت 1 شب که میشه سرعت میشه 2 کیلو بایت
عجب غلطی کردم پارس آنلاین و دادم رفت :41:
باز شما خوبه خودت انتخاب کردی و دادی رفتنقل قول:
ما که این جا فقط shatel داریم یعنی تحمیل
از الان که ساعت 11:10 هست دوباره دارم کم کم کم کم افت سرعت رو احساس میکنم
من شخصا افت سرعت رو قبول دارمنقل قول:
ولی نه در حد 2 کیلوبایت
واسه من شبا میشه 40 و اگه خیلی بد باشهنقل قول:
میشه 20
من كه همين جوريش افت سرعت دارم.ميگن رو خط شما نويز زياده و به خاطر پارگي كابل هاي مخابرات هست.قرار شد كه پيگيري كنن اما تا الان كه فرقي نكرده.128Eco دارم,بعضي وقتا سرعت يه كم ميره بالا اما شانسيه.اكثرا سرعت دانلودم 10KB هست...
خوب خدا رو شکر خدا رو شکر :31:
با key board بزنم به monitor :31:
بعد از 2 شب افتضاح بودن امشب کولاک شده و من الان ساعت 2 شب دارم با سرعت 71 دانلود میکنم :31:
یک بار هم شانس نصیب ما گشت :31:
راستی دوستان میگن شاتل قرار نیست تو سرعتش تغییر بده ؟
اخه بعضی isp ها برای 128 دارن 120 کیلو بایت میدن
سلام
با اكو 128 هر ساعت حدود 200 مگ دانلود دارم اين اين ميزان دانلود خوبه ؟
بد نیست اما خوبم نیست
خیلی جالبه دیشب تا ساعت 2:30 که خودم پای سیستم بودم با این که شبانه بود ولی سرعت دانم 66 بود و چند تا mp3 دان کردم
برای همینم حدودا 400 مگ دانلود از چند تا لینک رو گذاشتم تو idm و گذاشتم ساعت 6:50 قطع بشه
صبح که پا شدم دیدم قطع شده و هیچچ کدوم complete نشده
وقتی start رو زده بودم هر لینک حدودا 14 یا 15 بود سرعتش اما مثل اینکه بعد از خوابیدنم
و دم دم های صبح به قدری پایین اومده بوده که هر کدوم از لینک ها الان نوشته بین 12 تا 19 ساعت مونده تمام شه :31:
دوست من نکته همین جاست که شما فکر میکنی دیگران خالی میبندن و شاتل خداست شما خوشحال باشید که جای این افراد از جمله خود من نیستید من دقیقا با اون دوستمون موافقم که واقعا عجب غلطی کردم قرار دادمو با پارس قطع کردم همین الان تو شهرمون پارس محدودیت سرعت رو برداشته و پهنای باند 2 مگ بشون داده و سرعتشونم بین 160 تا 300 متغیره :18:نقل قول:
اینم سرعت من در ساعت 1:35 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من به احتمال بسیار زیاد شما اشتراکتون فضاییه :27:نقل قول:
اگه شما سرعتتون به طور ثابت 70 کیلو باشه نهایتا 1476 مگ می تونی دان لود کنی
حالا دوستمون 1200 مگ دانلود داشته و میشه گفت عالیه تازه اشتراکشون 128 هست من الان با اشتراک 512 شبا دارم کلا 200 مگ دانلود میکنم ای خدااااااااااا:18:
تو منطقه ما هم محدودیت سرعت رو برداشته :37:نقل قول:
ملت میزنن دانلود سرعتشون میره رو 130
نظرت چیه دوباره بریم تو کار پارس انلاین ؟؟؟؟
دوست من ،نمیدونم چرا من آدم بد شانسیم تا قبل از اینکه از شاتل اشتراک بگیرم ،شاتل خدا بود و پارسم افتضاح :19:نقل قول:
تو خود این تاپیک دیدم دوستان علاوه بر اینکه سرعتشون بالاست 3گیگم ترافیم رایگان بشون دادن :18:
خلاصه با تمام این تفاسیر تصمیم گرفتیم که قراردادمو با پار س قطع کنم و با شاتل قرارداد ببندم :27:
حالا هم نمیدونم اگه رفتم از پارس گرفتم اینبار شاتل حال بده به یوزراش:27:
دوست عزیز من شب جمعه م شب شنبه دقیقا همین سرعتی رو داشتم که شما تو این عکس گذاشتیننقل قول:
اینقدر EMAIL زدم و اعتراض کردم و اونها هم عذر خواهی کردن تا دیشب که درست شد و شد بین 50 تا 65
ولی خدا میدونه که امشب چه شود دوباره :31:
بچه ها وایسید جایی هم نرید شاتل یکی از بهتریناس
تازه داره رقابت شروع میشه.از وقتی که مخابرات خودش داره ADSL میده این شرکتا سعی میکنن به مشتریهاشون حال بدن
تازه اون موقع میشه ADSL :ی
من پارسال شاتل داشتم اما امسال هنوز نگزفتم وایسادم بلکه یه تکونی به خودش بده(خدا کنه قیمتارو بیاره پایین)
در پاسخ به دوستی که گفته بود من دروغ میگم
من نگفتم شما دروغ میگی
من چنین حقی ندارم
من گفتم چرا مال شما انقدر کم شده
همین عزیزم
منطقتون کجاستنقل قول:
خوش بحالتون
دمشون گرم
فک نکنم فعلا تکونی به خودشون بدننقل قول:
بچه ها ترافیک eco هم مثه art سر ماه شمسی ریست میشه؟؟
دیشب بد نبود
من که کلا اگه بزارم برا داونلود شب از 1 تا 6 کلا 700-800 مگ میتونم داونلود کنم
البته اگه سرعت 900 بایت نباشه D: !!
نقل قول:پارس آنلاين شبانه رايگانه؟ اگه رايگان نباشه چه 1 مگ بدن چه 2 مگ هيچ فرقي براي دانلود بازها نداره ولي اگه رايگان باشه من همين فردا ميرم پارس :31:نقل قول:
من كه آرت هستم و سرعت شب و روز دهم كيلوبايت هم تغيير نميكنه.
من میخوام تو تهران شاتل Eco512 بگیرم.نظر شما چیه؟خوبه؟اینجوری که همه ی شما از شاتل مینالین به نظرم برم از گیتی نت یا پارس آنلاین بگیرم!!!
من الان گیتی نت با قیمت مناسب 512 رو میتونم بگیرم ولی میترسم یه دفعه به دلیل نبود اعتبار و کردیت کامل شرکت جمع بشه یا مسایل دیگه!کسی اینجا از گیتی نت استفاده میکنه؟خوبه؟معتبر هست؟
خلا صه هر کی لطف کنه به من یه نامه خصوصی بده یا همین جا جوابه کلی این سوالمو بده ممنون میشم ازش.به طور کل میخواستم بدونم کدوم سرویس دهنده بهتره؟؟؟
گیج شدم...
مرسی
یا حق
سپهر
سلام.بچه ها ترو خدا کسی میدونه زود به من جواب بده.
خواهش میکنم
من الان 64 نامحدود دارم و بدون اینکه از نت استفاده کنم از تورنت فیلم میگیرم که یه فایل 350 مگابایتو تو 14 ساعت میگیره
به خدا امونمو بریده.من همیشه دانلود میکنم و نیاز دارم سرعتم بالا باشه.
من قبل از اینکه از شاتل سرویس بگیرم از پارس آنلاین داشتم که 128 بود و میگفتن سرعت دانلود تا 14 هست ولی سرعت دانلود به خدا 32 KB بود و حجمم تو ماه 3 گیگابایت بود ولی خودم حساب میکردم تا کمتر از 1 گیگ دانلود میکردم میگفتن حجمت تموم شده واقعا دزد بودن.
حالا سوال من اینه که شرکت شاتل وقتی میگه سرویس 128 ما سرعت دانلودش 14 هست مثل پارس انلاین بالای 30 میره ؟ هرکی 128 داره تروخدا بگه سرعت دانلود چنده ؟ تمام هفته آیا از ساعت 1 تا 7 صبح حجم رایگان هست ؟ و روزای جمعه 24 ساعت مجانیه ؟
راستی میگن 8 گیگ حجم میدیم واقعا میزارن 8 گیگ دانلود کنی یا مثل پارس آنلاین حجمتو میخورن و دوبله حساب میکنن؟
ببخشید زیاد نوشتم خیلی عذر میخواهم ولی میخوام با اطمینان کامل بخرم.ممنون راهنماییم کنید.
سلام ،
آقا برسید بداد این ناتوان!
بیش از 3 هفته هست درگیر این مشکلم: وقتی از کانکشن برای مدتی استفاده نمی کتم (مثلا 2 دقیقه یا بیشتر برای خواندن یک صفحه و ....) دیگه بایت نمی یاد و باید Disconnect کنم (اگه خودش نشده باشه) و دوباره Connect شم تا وضعیت عادی بشه تا Idleموندن بعدی و دوباره disconnect و connect و..... پشتیبانی نظرش این بود که از مودم هست و با توجه به هزینه پشتیبانی حضوری رفتم یک modem دیگه خریدم (ASUS) ولی مشکل حل نشده. از اونجاکه تا وقتی ردوبدل DATA انجام میشه کانکشنم مشکل نداره موقع دانلود مشکلی ندارم ولی موقع Webگردی این مسئله کلافم کرده.
روی سیستم دو ویندوز در حالت Dual boot دارم (XP,7) از طرفی هر دو به internet security بروز مجهزند و بعید می دانم از ویروس باشه ولی رو هر دو این مشکلو دارم.
ممنون میشم کمکم کنید
والا من که با شاتل مشکلی ندارم...کدوم شرکت 14 تومن میگیره سرعت دانلودش 80 کیلو بایته شبا هم رایگانه!!
این سوالمم جواب بدید ممنون میشم
نقل قول:
بچه ها ترافیک eco هم مثه art سر ماه شمسی ریست میشه؟؟
احتمال داره از ویندوزت باشه با هر دوتاش مشکل داری اگه اینطوریه باید یه دونه ویندوز بریزینقل قول:
نه ترافیک در eco به ماه شمسی وقمری کاری نداره:31:نقل قول:
مثلا این فاکتور دوره ی جدید خودمه:
یعنی 3 گیگ ترافیک دارم که از 30 مهر تا 29 ابان باید استفاده کنم:46:
درستهنقل قول:
مشکل بعضی ار دوستان اینه که eco-128 گرفتن که در حالت عادی حداکثر میتونن 350 مگ هر شب دانلود کنن
اما چون شاتل سرعت eco-128 را تبدیل کرده به 512 یکم توقعات بالا رفته و دوستان اگه شب ها کمتر از 1 گیگ دانلود کنن ناراحت میشن و میگن چرا اینقدر سرعت کمه؟!!:31:
البته بعضی از دوستان هم واقعا مشکل دارن ,که ایشالا هرچه زودتر مشکلشون رفع بشه :20:
دوستان اینم تست سرعت من
خیلی جالبه
فقط برین تو کف پینگم
اکو 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلم قسمت آی اس پی هستش
ننوشته آریا رسانه تدبیر
واسه چی؟؟؟
بابا اي ول!!!چه سرويسي گرفتي؟؟ماهانه چقدر ميدي؟؟؟نقل قول:
به نظر من این تست اشکال دارهنقل قول:
چون قسمت آی اس پی نوشته (Net.....( در حالی که من شاتل هستم
اکو 128
13.900
نه بابا من خودم 512 هستم ولی کلا شبا مشکل دارمنقل قول:
به این پشتیبانی آنلاین هم گفتم یه بهونه اورد جوابشو دادم دیگه جواب نمیداد :13:
دوستان واضح بگید یعنی چی ECO-128 رو کردن 512؟
من خودمو میگشتم بیشتر از 19 نمیشد Rate دانلودم!!!!(حالا چطوری شبی 1GIG دان میکنن؟؟)
الان شماها به چه سرعتی دانلود میکنید؟؟؟
میشه بگی این پینگ و سرعت کیه اینجا گذاشتی بجای شاتل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امکان نداره اسم isp رو نزنه غیر ممکنه
تو رو به روح گذشتگانتون اینقدر سنگ این شرکتها رو به سینه نزنید
با این ترفند و اون ترفند که نمیشه اسم یه isp رو برد بالا
شاتلی ها دلشون به دان شبانه خوشه اما سوالی که قبلا هم پرسیده بودمو باز مطرح میکنم سوالم این بود:
من گفته بودم شبانه شاتل بدرد شب زنده دارا میخوره یکی بلند شد گفت چرا شب زنده داری. نرم افزار همه کارو خودش میکنه
اما حالا من میگم فایلهای توپی که ماله رپیده رو چطوری میخواید بدید نرم افزار تا صبح یه سره دان کنه هان؟؟؟؟؟؟؟
جز اینه که پای کامپیوتر باید بشینی؟؟
این از رپید
حالا مگا اپلود و ... بماند
لزومی نداره برای مطرح کردنه اینکه شاتل فلانه شاتل بصاره پینگ یکی دیگه رو اینجا بزاری دوست من!!!!!!!