راس می گیا !! ولی خودش خودش رو خوب جایی قرار می ده شاید برای همینه !!نقل قول:
جالبه موقعیت نداشتیم کلا ولی وقتی دی کارمو اومد فوری یه تک به تک
راس می گیا !! ولی خودش خودش رو خوب جایی قرار می ده شاید برای همینه !!نقل قول:
جالبه موقعیت نداشتیم کلا ولی وقتی دی کارمو اومد فوری یه تک به تک
شانس اوردیم بیشتر نخوردیم!!!
راستی فریدون فضلی باید اخراج میشد که داور طبق معمول ازش گذشت
وقتی تیم تو حمله هستنقل قول:
همین انتظار میره
به نظر من دفاع ما میتونه با اومدن یه بازیکن باتجربه خیلی بهتر بشه
به نظر من باید سرمربی عوض شه اینجوری به نتیجه نمیرسیم.
مسعود معینی که مدیر کمیته فنی پرسپولیسه حرف خوبی زده بود که مابر اساس بازی حریفامون بازی نمی کنیم و تاکتیک تیم برای بازی با همه حریفان به یک شکله.با اینکه بازیکنان متفاوتی از لحاظ تکنیکی داریم و تیم میتونه به سبکهای متفاوت بازی کنه اما فقط تمام هم و غم تیم بازی هوایی و سانتر از جناحین و یا از دفاعه . بهر حال تو این سبک بازی دفاعهای کناری برای ایجاد موقعیت و سانتر از جناحین جلو میرند و اینکار باعث میشه فاصله دو مدافع میانی برای پوشش فضاهای خالی از هم زیاد بشه که در اینصورت در ضد حمله ها اگر تیم مقابل یه بازیکن سرعتی داشته باشه با جایگیری در این فضاها و استفاده از این فاصله زیاد میتونند موقعیت های خطرناکی رو ایجاد کنند که تو بازیهای قبلی و حتی یک صحنه در این بازی شاهد این قضیه بودیم .اگر تیم میخواد به این روش بازی کنه باید از همون سیستم 2-5-3 استفاده کنه که در موقعی که تیم میخواد حمله کنه پیستون ها این وظیف رو انجام میدند و در موقع ضد حمله هم 3 مدافع در دفاع تیم وجود داره که بهتر از دو نفر میتونند دفاع رو پوشش بدند .
من میگم دنیزلی رو به زور بیارن
به نظر من تعویض مربی در حال حاضر به صلاح نیست بهتر بجاش به قطبی فشار بیارند که اینقدر تمرین تیم رو تعطیل نکنه و دبی نره
اشکال ما همینه دیگه...تا یه دوره خراب مبکنیم میگیم باید سرمربی عوض شه..همین قطبی مارو قهرمان کردنقل قول:
جالب بودنقل قول:
دست قطبی برای بقیه رو شده
نقل قول:
اره قطبی ما رو قهرمان کرد ولی باید توی تفکراتش یه مقدار تغییر ایجاد کنه
دنیزلی یا لوکا جفتشون جنم اینو دارن که تیم رو به اوج ببرن ..نقل قول:
من میگم دنیزلی رو به زور بیارن
فصل قبل به نظر من شصت هفتاد درصد کاشانی بود که باعث شد تیم قهرمان بشه .. حقیقتا من فصل پیش هم از سبک بازیه پرسپولیس خوشم نمیومد ... فصل قبل بچه ها یکدل شدن قهرمان بشن ( کار مدیریت) .. الان پرسپولیس با این همه ستاره داره در حد یه تیم متوسط و چه بسا کمتر بازی میکنه ..نه مشکل مالی نه مشکل بازیکن همه چی میزون آقا نتیجه نمیگیره که هیچ بلند میشه میره دبی عشق و حال و هوادارا رو پشم خودشم حساب نمیکنه ....نقل قول:
اشکال ما همینه دیگه...تا یه دوره خراب مبکنیم میگیم باید سرمربی عوض شه..همین قطبی مارو قهرمان کرد
اداره کردن تیم جنم میخواد حالا که مدیریت این کاره نیست یه سرمربی باید بیاد که پدر بازیکنا رو در بیاره ..ما بازیکنامونو لوس کردیم الکی تعریف میکنیم .. اشکال از داوری میگیریم ... ما خودمون مشکل داریم و نمیبینیم ... بازم بگن دل شیر داریم و قلب ببر :27:
گزینه مناسب الان :
لوکا یا دنیزلی هست ..
فقط بايد اين مدير عامل رو عوض كنن و كاشاني و بيارن تا همه چي درست بشه پارسال يكي از موثرترين عوامل قهرمانيه پرسپوليس همين كاشاني بود كه نميزاشت هيچ بازيكني ناراضي باشه .
همه عاشقش بودن.
ولی خیلی زوده برای تصمیم گرفتن در رابطه با قطبی فعلا به نظرم بهترین کار حمایت کردنهو دور کردن تیم از حاشیس و حداقل باید به قطبی تا نیم فصل وقت داد
ولی به نظر من زیادم بد بازی نکردن
هرچند که ر*دن :31:
اگه توجه کنین میبینین که ما این فصل چقدر بد شانسی آوردیم
اون از مصدوم های طولانی مدتمون ( خلیلی و بادامکی و معمارزاده و ...)
اون از مصدوم های کوتاه مدت ( واعضی و کریممی و باقری و ... )
اون از هفت امتیاز اول فصل که از داوری خوردیم
اون از حاشیه های جور واجور
مارکو
قطبی
دی کارمو
و و و
....
نظر من هم روی تعویض مربی و به خصوص مدیریته
نوع بازی واقعا قشنگ نیست (در کل)
نه فصل پیش نه این فصل
ولی فصلی که دنیزلی رو داشتیم عجب بازیی میکردیم
واقعا روون و قشنگ بود
حقیقی ( 1) باقری ها ( 3) سپهر حیدری ( 3) محمد ( 3) نوری ( 4) مجتبی شیری ( 4) مازیار زارع ( 3) باقری ( 2) علی نیکبخت ( 5) کریمی ( 3) پترویچ (4 ) منصوری (3 ) خیرخواه ( 2) دی کارمو ( 2)
کادر فنی ( 1) داور (1 )
بهترین بازیکن ->نیکی
بد ترین بازیکن ->حقیقی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
امتیاز شما ثبت شد
اعصابم خیلی خورده
چشون شده اینا؟
چی می خوان که ندارن؟
همدلي فصل پيش رونقل قول:
چی می خوان که ندارن؟
.........................
حقیقی ( 2) باقری ها (2 ) سپهر حیدری ( 2) محمد ( 3) نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) باقری ( 1) علی نیکبخت ( 5) کریمی ( 3) پترویچ (3 ) منصوری (2 ) خیرخواه ( 1) دی کارمو ( 1)
کادر فنی (1 ) داور ( 2)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
بد ترین بازیکن -> کریم
معلوم نيست کريم چش شده
به جاي اينکه همش بگيم فلان بازيکن و فلان مربي بهتره دنبال اين باشيم چرا تيممون نه نظمش پارساليه نه فکرشون نه تاکتيک بازيشون
اي خدا ...............................
اتفاقا نکته ی مهمی که توی فوتبال حال حاضر دنیا روش تاکید میشه بازیسازی از دفاعه. کاری که آتسو خیلی خوب انجام میده ولی حیدری و نبی باقری ها اصلا تبحری ندارند. من خیلی کم دیدم که آتسو بی هدف و بدون نشونه گیری از دفاع پاس بلند بفرسته . من واقعا دلم میسوزه که 3 دفاع تیم قلعه نوعی بازیسازی از دفاع رو یاد گرفتن اما تیم بین المللی ! ! ! ! ! ! ! ! ! و High Quality قطبی اینکار رو بلد نیست.نقل قول:
وقتی که کریمی و پترویچ که وظیفشون هست بازی سازی نمی کنن چه انتظاری هست از سپهر
اون باید فکر اولش دفاع باشه
رحمان رضایی میخواست بیاد چی شد؟
البته بازیسازی توی دفاع با بازیسازی توی هافبک کاملا فرق داره چون مدافع باید پاس صحیح به هافبک تیم بده ( کل بازیسازی از دفاع یعنی همین) و هافبک هم وظیفه تغذیه مهاجم ( ها ) رو داره. این کار خیلی ساده ای هستش که دفاع نزنه زیرش و پاس کوتاه یا بلند صحیح به هافبک بده.نقل قول:
حقیقی (3) باقری ها ( 1) سپهر حیدری ( 3) محمد ( 3) نوری ( 3) مجتبی شیری ( 4) مازیار زارع ( 3) باقری ( 2) علی نیکبخت ( 5) کریمی ( 3) پترویچ (4 ) منصوری (2 ) خیرخواه ( 1) دی کارمو ( 1)
کادر فنی ( 1) داور (1 )
بهترین بازیکن ->نیکبخت
بد ترین بازیکن -> -----
نقل قول:
من واقعا دلم میسوزه که 3 دفاع تیم قلعه نوعی بازیسازی از دفاع رو یاد گرفتن اما تیم بین المللی ! ! ! ! ! ! ! ! ! و High Quality قطبی اینکار رو بلد نیست
باز هم سيروس ! تو نظر دادي اينجا
آقاي چراغپور شما که عشق اس اسي برو تو اون تاپيک اشتباهي اومدي
اين دفاعي که تو ازش صحبت کردي يا اصلا نديدي بازيشون رو يا ....
خودشون گفتن با اينکه آمار گلشون خيلي بحث داره ولي باز هم تو ميگي ...
خيلي جالبه
تا تيم ميبازه سر و کلت پيدا ميشه
آخه استاد کانال هاي دفاعي شما هم مث پيوس و ... فقط بلدين تو مواقع گرفتن نتيجه بد بياين و يه سري حرفاي کليشه اي بزنين و ..
نقل قول:
این کار خیلی ساده ای هستش که دفاع نزنه زیرش و پاس کوتاه یا بلند صحیح به هافبک بده.
امروز تلويزيونت بازي ملوان رو نشون ميداد که احيانا
تيم مورد علاقتون بزن زيرش نبود که
جالب بود و کلی استفاده کردیم ممنون معنای بازی سازی را هم فهمیدیمنقل قول:
البته بازیسازی توی دفاع با بازیسازی توی هافبک کاملا فرق داره چون مدافع باید پاس صحیح به هافبک تیم بده ( کل بازیسازی از دفاع یعنی همین) و هافبک هم وظیفه تغذیه مهاجم ( ها ) رو داره. این کار خیلی ساده ای هستش که دفاع نزنه زیرش و پاس کوتاه یا بلند صحیح به هافبک بده.
خیلی باحال بود بابا بی خیال نظرات چراغ پور
ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و صباي قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- جواب صحبتهای قبلیت رو توی ص 895 همین تاپیک دادم که یک قسمتش به لطف مدیران del شد.نقل قول:
2- من سیروس نیستم . اگر چشمهات مشکل داره که سایروکو رو سیروس میخونه پیشنهاد میکنم برو یه دوره کلاس alphabet .
3- اینکه من کجانظر بدم فقط به خودم و مدیریت مربوطه . در ضمن روی صحبت من با شما نبود .
4- تیم امروز نباخت بلکه مساوی کرد. پس مغلطه کردی.
5- من به چیزی تعصب ندارم که وقتی پرسپولیس بطور مداوم بد نتیجه بگیره حمایت بیجا کنم . فعلا هم که مربی پروازی و بین المللی محبوب شما مونده تو کارش.
6- من واقعا دلم میسوزه که تیم قلعه نویی سنتی با اون سیستم منسوخ شده بیشتر از پرسپولیس روی زمین بازی میکنه و پرسپولیس بین المللی قطبی وقتی عقب میفته میره تو کار بازی مستقیم. ( همون علی اصغری سابق)
استقلال تیم مورد علاقه من نیست هرچند که اگه بزن زیرش هم بازی کنه باز نمیشه ازش ایرادی گرفت چون سیستم و مربیش کاملا سنتی هستند . من استناد میکنم به VCD مردان پرسپولیس که قطبی توی رختکن بازی مقابل پگاه ( همونجا که عصبانی شد و با کف دست کوبید به وایت برد) میگه کاری که ما میکنیم اینه که توپا رو میبریم گوش برای شیث و پژمان و اونا بلند میکشن روی دروازه . این اسمش بازی مستقیمه ( همون علی اصغری سابق ) یا فوتبال بین المللی ؟؟؟نقل قول:
حقیقی (3) باقری ها (4) سپهر حیدری (3) محمد (3) نوری (3) مجتبی شیری (4) مازیار زارع (3) باقری (2) علی نیکبخت (5) کریمی (4) پترویچ (3) منصوری (2) خیرخواه (2) دی کارمو (1)
کادر فنی (2) داور (3)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
بد ترین بازیکن -> دی کارمو
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از تشويقهاي مكرر از سوي هواداران در ورزشگاه آزادي به همراه افشين پيرواني دور افتخار زد.
* حدود 50 هوادار تيم فوتبال صبا با در دست داشتن پرچمهاي آبي از طبقه دوم ورزشگاه آزادي تيم خود را تشويق كردند.
* پرويز ابوطالب از پيشكسوتان فوتبال در جايگاه خبرنگاران حضور پيدا كرد.
* همسر افشين قطبي كه در جايگاه خبرنگاران قصد گرفتن عكس يادبود داشت توسط مسئولان از اين كار منع شد كه موجب ناراحتي وي شد.
* عليرضا نيكبخت واحدي و شيث رضايي در كنار يكديگر پس از تشويق شديد هواداران به سمت آنها رفتند.
مسابقه بعدی:
پیکان قزوین - پرسپولیس
پنجشنبه 02/09/87 ساعت 14:15
مکان : ورزشگاه رجایی قزوین
آخرین نتیجه : پیکان 1 - پرسپولیس 2
کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي پس از تساوي مقابل صبا باتري در جمعخبرنگاران عنوان كرد: امروز يكي از ضعيفترين بازيهاي خود را به نمايشگذاشتيم. به هيچ عنوان كادر فني و مديريت را نميتوان مقصر اصلي دانست؛بلكه در باختها همه بايد شريك باشند.
وي افزود: در اين فصل، خوب تمرين ميكنيم و وظايف بازيكنان را بهآنها گوشزد ميكنيم؛ اما بعضي اوقات اين مسئله را به خوبي رعايت نميكنند. چون ستاره زياد داريم؛ اما كارگر خوب نداريم<STRONG>.
وي عنوان كرد: به صبا باتري تبريگ ميگويم. آنطور كه بد بازي كرديم،آنها مقابل ما بسيار منطقي و با تمركز به ميدان آمدند. همانطور كه تصورميكردم، يك روز سخت را برابر آنها داشتيم. روي بازيكنان و كادر فني فشارزيادي بود. اين باعث شد تمام عوامل پرسپوليس، مخصوصاً در دقايق آخر،احساسي عمل كنند. خودمان را گم كرديم و شانس آورديم كه پس از نتيجه 2 بر 2، توپ بياتينيا به تير دروازه خورد تا اين بازي را از دست ندهيم. <SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با دفاع از عملکرد افشین قطبی تاکید کرد به همراه این مربی به فعالیت خود در جمع سرخپوشان ادامه خواهد داد.
داریوش مصطفوی در واکنش به شعارهای هواداران تیمفوتبال پرسپولیس که در پایان بازی این تیم مقابل صباباتری خواهان جدایی ویاز جمع سرخپوشان شده بودند، گفت: هم من در پرسپولیس می مانم و هم افشینقطبی. هر دو ما با قدرت به کار خود در این تیم ادامه خواهیم داد.
وی با اشاره به شعارهای حمایتی هواداران پرسپولیس ازحبیب کاشانی گفت: کاشانی استاد من است و برای او احترام ویژهای قائلم اماباید بگویم برخی از هواداران پرسپولیس برای دادن شعارهای خود از بعضیدوستان خط می گیرند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: در فوتبال ما پشت پردههای هست که در حال حاضر نمی توانم از آنها چیزی بگویم<SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">.ا
کانون هواداران پرسپولیس :افشین قطبی از بازی این تیم مقابل صباباتری قم به عنوان یکی از ضعیفترین بازیهای سرخپوشان در فصل جاری لیگ برتر یاد کرد.
افشین قطبی پس از تساوی 2 بر2 تیمش مقابل صباباتری قمبا بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه آزادیافزود: این یکی از ضعیفترین بازیهای پرسپولیس بود. ما با وجود داشتنتمامی ستارههای خود نتوانستیم بازی قابل قبولی را به نمایش بگذاریم وپیروزی را با تساوی عوض کردیم.
وی در خصوص اعتراض هواداران تیم فوتبال پرسپولیس درپایان دیدار این تیم مقابل صباباتری گفت: پرسپولیس باشگاهی بزرگ باهواداران بسیار است. هواداران پرشمار پرسپولیس از این تیم و مدیریت باشگاهانتظارات زیادی دارند و همیشه دوست دارند تیمشان پیروز باشد. من به آنهاحق می دهم که از عملکرد تیم محبوبشان گلایه داشته باشند<SPAN dir=ltr style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">.