من يه ان 73 دارم.سرعتش خيلي كمه .دو ربينش هم بعضي وقتا اصلا كار نمي كنه يعني وقتي قابشو پايين ميدم به صفحه اصلي بر ميگرده بايد يه خاموش روشن بكنم تا درست شه. به نظرتون چي كار كنم؟
Printable View
من يه ان 73 دارم.سرعتش خيلي كمه .دو ربينش هم بعضي وقتا اصلا كار نمي كنه يعني وقتي قابشو پايين ميدم به صفحه اصلي بر ميگرده بايد يه خاموش روشن بكنم تا درست شه. به نظرتون چي كار كنم؟
یه بار مستر ریست بکن ببنین حل میشه؟نقل قول:
با این کد
#7370#* <<<<<
نه نشده انجام دادم
عجب تفاهمی!!!نقل قول:
فکر کردن خودم اینو نوشتم
دقیقا بری صفحه قبل و دو صفحه قبل میبینی که دربارش صحبت کردیم و ماستر ریست و اینا کارمونو راه ننداخت
هنوز به نتیجه نرسیدیم
رم گوشی رو هم فرمت کنید + هارد ریست !نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که لطف کنین زود جواب بدین.
مشکلم اینه که تم ها و برنامه هایی که قبلا نصب می شدند الان وقتی می خوام دوباره نصب کنم آخره نصبش یه پیغام unable to instal میده و نمی تونه نصب بکنه.
اشکال کار تو چیه؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من n73 music edition دارم
رم گوشیتو فرمت کنیــد درست میشه !نقل قول:
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که لطف کنین زود جواب بدین.
مشکلم اینه که تم ها و برنامه هایی که قبلا نصب می شدند الان وقتی می خوام دوباره نصب کنم آخره نصبش یه پیغام unable to instal میده و نمی تونه نصب بکنه.
اشکال کار تو چیه؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن من n73 music edition دارم
بچه ها یه روشی بگید می خوام اس ام اس های توی اینترنت رو به گوشیم منتقل کنم خواهشا اسم پی سی سوویت نیارید که واقعا نمی شه
بریز تویه فایل .txt بعد به گوشی منتقل کن ... تو گوشی هم از تو فایل txt چیزایی که میخوای با دکمه ی قلم کپی / پیست کن !نقل قول:
بچه ها یه روشی بگید می خوام اس ام اس های توی اینترنت رو به گوشیم منتقل کنم خواهشا اسم پی سی سوویت نیارید که واقعا نمی شه
میتونی اس ام اس با فرمت vmg بریزینقل قول:
تو همین فروم خودمون هم یه تاپیک براش هست
من یکی رو دانلود کرده بودم 2700 تا بود توش