کسی میدونه چطور مودم ایرانسلِ: green packet DT-350 رو آنلاک کرد؟؟؟
لطفا جواب بدید ممنون...:n30:
Printable View
کسی میدونه چطور مودم ایرانسلِ: green packet DT-350 رو آنلاک کرد؟؟؟
لطفا جواب بدید ممنون...:n30:
داداشا راهی برای آنلاک DT-350 نیس؟؟
سلام
کسی موفق به آنلاک M60 ایرانسل شده؟
مدل کامل FD-M60 ایرانسل و Huawei E5785
سلام رفیق اینه مدلشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین مودم دنیاست بهم حدودی 900 قیمت دادن 20 الی 40 روز دیگه موجود میشه
کی به شما این قیمت رو داده دوست عزیز ؟ مودم مارت ؟نقل قول:
این مودم فقط به خاطر کت 16 بودن گرونه وگرنه از نظر باند خیلی ناقص هست و فقط باند های 1/3/7/8/28 رو ساپورت میکنه. کت 16 هم شاید تا دو سال دیگه تو ایران بی استفاده باشه تا اون موقع هم این مودم اینقدر قدیمی میشه که اصلا ارزش ریسک کردن و خریدن نداره. بهتره صبر کنی اول امکانات اپراتور ها به روز بشه و کت 16 وارد ایران بشه بعد برید اینقدر هزینه کنید
اطلاعات کامل مودم رو در سایت زیر ببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق تر بگید می خواهید با آنلاکش چیکار کنید؟ می خواهی سیم مبین نت بزاری داخلش؟ یا از سیم همراه اول استفاده کنی >نقل قول:
این مودم نه باند 7 داره نه سه.. فقط موندم چرا بعضی ها دنبال آنلاک مودم های تی دی هستن
قبلا دیدم سیم تی دی مبین نت بدون آنلاک هم توی زد دبلیو 101 کار کرده
نقل قول:
اره مودم مارت داده یعنی باند 1800 و 2600 همراه اول و باند 2100 و 900 3 جی همراهه اول رو باهم ادغام نمیکنه ؟؟؟
سلام ...من الان میتونم هم سیمکارت TD بزارم توش هم معمولی ولی فقط ایرانسل میشه میخوام آنالاکش کنم تا از سیمکارت همراه اول هم استفاده کنم
همچین چیزی امکان ندارهنقل قول:
هر چند قبلا شفاف توضیح دادم
شما با سیم معمولی ایرانسل هم به باند 42 وصل میشید.. این مودم باند 7 و سه نداره.. نمی دونم چند بار دیگه باید گفت
کلا یه سری فقط دنبال انلاک کردن هستند اصلا کاری ندارن که بعد از اینکه انلاک شد میخوای چی کارش کنه!؟ به چی وصل شی!نقل قول:
متوجه نمیشن وقتی یه مودم با ۱۰۰ گیگاینترنت خریدن ۲۰۰ مسلما به باند ۷ یا ۳ نمیشه وصل شد اگه اینجور بود دیگه کسی ۳۰۰-۴۰۰ بالای مودم خالیش نمیداد
هر چی هم میگی باز میگن سیم معمولی مزارم توش وصل میشه