برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !نقل قول:
Printable View
برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !نقل قول:
اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان بهم گفت از شهرتون
یعنی مخابرات یه پهنایی به شرکت تو شهرتون میده حالا اگر پهنا کم بیارن اونوقت اولویت بندی هم صورت میگیره
راستش من تو شهرمون که دارم 512 هر از گاهی کم میاره تو پینگ و تایم اوت وگرنه سرعت دانلودش خوبه
بهتره از دوستی یا آشنایی که تو شهرتون پارس داره بپرسید ببینید اونا چی میگن
فکر می کنم این دوبل کم کردن و شارژ دزدی پارس آنلاین با مدل سرویسی که داریم نسبت مستقیم داره :n02:
یعنی هرچی سرویستون پر حجم تر باشه به همون نسبت شارژ دزدی و دوبل کم کردنشون بیشتره :n34:
اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشهنقل قول:
حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن
سلام صبح بخير به همگينقل قول:
ديشب تو ساعت هاي مختلف و اول صبح تست كردم
بعد از تغيير لاينم از 9 مگ به 16 مگ و با اشتراك 512 حجمي وضعيت دانلود من به اين صورته : دوستان نظر بدن. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟نقل قول:
من 512 دارم خوزستانمنقل قول:
اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره
به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن
شما هم 128 دارید درسته؟
اره 128 1ساله دارم .نقل قول:
خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!
پینگ شما8.8.8.8 روی چنده ؟
اگر روی 4مگ بسته شده خب پس سرعت دانلود تا 400 کیلو عجیب نیستنقل قول:
ظاهرا دوستان میگفند اونایی که نامحدود دارند رو بعد از مدتی محدود میکنن ولی شما که سرویستون محدوده
نگاه کنید تو ساعات شلوغی اینطوری میشه که اگر پهنا کم بیارن اولویت رو میدن با اونی که سرویسش بالاتتره
ولی شما میگید همیشه همینطوریه
یعنی تو شهر شما همیشه ساعات 11 به بعد ساعات شلوغی میشه و پهنا کم میارن:n13:
به نظرم خودشون شما رو محدود کردند و فکر کنم شکایت هم نمیتونید بکنید چون خلاف قوانین نیست
حالا میخاین بذارید بقیه هم نظر بدند
عجبنقل قول:
من هروقت زنگ میزنم پشتیبانی رشت همونجا میگم سرعتو بیارین پایین فرتی میاره پایین یا برعکس
اصلا دلیلی نداره اکانتینگ پارس تو تهران باشه فقط