بله بله کاملا یادمه ، عجب شامی بود هنوز مزش زیر دندون ؟ زبون ؟ همون امه . دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بله بله کاملا یادمه ، عجب شامی بود هنوز مزش زیر دندون ؟ زبون ؟ همون امه . دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
آقا نميدوني چه خبر بود اين رستوران خوان سالار
از بس شلوغ بود ادما روي سر هم راه مي رفتن
همه بر و بچ پي سي هم بودن
اين سارينا هم اخر مرامه ها
نميدوني چه شام مفصلي داد اون شب
من تا يه هفته بعدش نتونستم چيزي يخورم :27::27:
اخه از بس شلوغ بود و فشار زياد بود من له شدم و راه گلوم بسته شده بود :31::31::31:
سلام بر و بچ ...
دوستان کسی اهل ساز هست ؟
من دنبال یک استاد خوب ویلن میگردم توی اصفهان , استاد قبلیم فلان فلان شده اون قدر اذیتم کرد که باعث شد 2 سال سازم رو بگذارم کنار ولی حالا دوباره میخوام شروع کنم ولی میترسم پیش یکی برم از اون قبلی بدتر ...
Thanks
در اصفهان
چه سفارت خانه های وجود دارد
تا جایی که من اطلاع دارم سفارت خونه ها همشون باید توی پایتخت باشن ! حالا یا من اشتباه میکنم یا توی اصفهان هیچ سفارت خونهای وجود نداره !نقل قول:
سلامنقل قول:
یه استادی هست که فکر کنم خونش طرفهای احمد آباد و اونورا باشه.قبلا شاهین شهر چند سالی کلاس داشت ولی الان دیگه انگار تو خونش فقط یاد میده.(شاید هم جاهای دیگه اصفهانم کلاس داشته باشه.)دوست من هر هفته میره خونشون تمرین.من هم یه بار موقعی که شاهین شهر بود رفتم سر کلاسش.هم از نظر اخلاق خوب بود هم تخصصش
اگه بخوای شمارشو می گیرم ازش
یا حق
چرا اصفهانی ها پاکار نیستن
اصلا خوشم نیومد اینقدر داریم خودمون را کوچیک می کنیم
از شما دعوت می کنیم بیاید سر قرار بعد اونجوری ما رو بوق می کنید
دستتون درد نکنه خوب اگه نمیاین بگید نه الان دارم می گم سر قرار میاین یا نه؟
آخ چقدر من عصبانیم
آها باید بگیم نمیایم یا نه ؟ نمیدونستیم خوب .
نه متاسفانه من نمیام
ولی من میایم
ساعت و روز را بگویید
نترسید که شما را نمی خورد
مگر نیم ساعت با یکی بودن کل ضرر به طرف می زند طرف میلیاردها تومان ضرر می کند