سلام دوستان. من دیروز کارت ثبت نام انتخاب رشته کنکور سراسری دانشگاه آزاد خریدم. الان منصرف شدم. اگه کسی میخواد بگه ارزون تر بهش میدم...
Printable View
سلام دوستان. من دیروز کارت ثبت نام انتخاب رشته کنکور سراسری دانشگاه آزاد خریدم. الان منصرف شدم. اگه کسی میخواد بگه ارزون تر بهش میدم...
رشته های نیمه متمرکز حتما باید بین ده تای اول باشه؟
سلامنقل قول:
بله-اگر نیمه متمرکز ها رو قبل از متمرکز ها بزنید امکان قبولی در دو رشته رو دارید ...
ببخشید دوست عزیز, اگر من متمرکز ها رو یک تا ده, نیمه متمرکز ها رو 10 تا 15 بزنم و باز متمرکز رو 15 تا 20 بزنم, اگر متمرکز قبول نشدم و نیمه متمرکز 13 قبول شدم آیا سیستم میاد و متمرکزای بعد 15 رو هم ببینه یا فقط تا همون 13 رو میبینه؟نقل قول:
شما سهی کن نیمه متمرکز ها رو قبل از متمرکز بزیند که شانس قبولی در دو رشته را داشته باشید.با این ترتیبی که فرمودید شما در یک رشته پذیرفته میشود یعنی اگ رنیمه متمرکز قبول شوید اطمینان ندارید که در مراحل مصاحبه هم قبول قطعی خواهید شد یا خیر ...نقل قول:
شما اگر انتخاب 13 قبول شوید سیستم شما را در اون کد رشته قبول خواهد کرد.البت هدر کارنامه نهایی رتبه شما در همه کد رشته ها را مشخص میکنه ....
اولین رشت ای که رتبه اون رو کسب کنید به عنوان قبولی اعلام میشه ....نقل قول:
اگر در مصاحبه رد شوید یعنی قبول قطعی نشدید ....
با در نظر گرفتن این موضوع بهتر است انتخاب نیمه متمرکزها در 10 تای اول باشه تا شانس قبولی رشته های متمرکز هم داشته باشید ...
دبیری هم بسته به علایق فردی در مورد شغل و رشته داره .
چون از بدو ورود بورسیه و کمک هزینه تحصیل دارید .و تحصیل کاملا رایگان است ....
عاغا من نفهمیدم:n02: من نیمه مترکز زدم قبول شدم اون وقت اگه انتخاب 9 من بوده باشه و من انتخاب 7 یک متمرکز قبول بشم اونوقت نمیذارند من متمرکز رو برم ؟:n13:نقل قول:
سلام
اگه نیمه متمرکزو بعد از انتخاب 10 بزنیم و رشته های قبل از اونو قبول نشیم نیمه متمرکزو قبول میشیم؟
اینطور که من امروز از مشاور پرسیدم موقع اعلام نتایج دو تا کد رشته واسه قبولی میاد. ی متمرکز, یکی نیمه متمرکز. بجز ارتش و سپاه هم فرقی نمیکنه جای نیمه متمرکزا کجا باشه اما بهتره قبل متمرکز باشه تا دو تا کد قبولی بیاد. وگرنه اگه متمرکز قبل نیمه متمرکزا قبول بشن دیگه سیستم اون نیمه متمرکزرو اعلام نمیکنه.
نقل قول:
فقط در صورتی که قبل از متمرکز ها زده باشید دو کد رشته قبولی دارید یکی متمرکز و یکی هم نیمه متمرکز ...