راستی یه دریبلی هست که طرف داره با سرعت میره بعد توپو چند متر میندازه جلو میدوه به دنبال توپ بارها اینو این دیریبلو سی پی یو زده این چه شکلیه؟:n13:
Printable View
راستی یه دریبلی هست که طرف داره با سرعت میره بعد توپو چند متر میندازه جلو میدوه به دنبال توپ بارها اینو این دیریبلو سی پی یو زده این چه شکلیه؟:n13:
اصولا باید با RS باشه ولی منم نمیدونم چرا هیچ وقت بازیکنم به اندازه CPU توپ رو نمیندازه جلو حتی اگه فضا باز باشه
lمنظورتون اینه که توپو چند متر میندازه جلو ؟؟؟ استارت میزنه در واقع ؟؟ واسه انجامش باید شوک سمت راست (RS ) رو به همون سمتی که در حال حرکتی بکشی.نقل قول:
سلام دوستان من قبلا pes بازی میکردم که البته regular بازی میکردم
تصمیم گرفتم فیفا 13 بازی کنم
تو یکی از دوستان نسخه 12 رو دیدم خوشم اومد
حالا اینو چطوری بازی کنم.هر چیو میزنم اتصال من به سرور رو چک میکنه.
به بازی اومدم دیدم خودش داره بازی میکنه
چطوری مثل آدم یه مسابقه میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فوتبال زیاد سرم نمیشه آخه.طوری بگید که آماتورایی مثل منم بفهمن
ممنون:n01:
بچه ها چندتا دریبل آسون که با کیبرد بشه انجامش داد میشه بهم بگین
بعد تای career که به عنوان بازیکن بازی میکنیم چی کار باید کرد که پنالتی و ضربه آزاد هم بذارن بزنم چون همشونو خودشون میزنن
ببخشید این rs توی کیبرد کدوم دکمه میشه یا توی تنظیمات گزینه اش چیه که براش دکمه انتخاب کنمنقل قول:
برای اینکه توپو زیاد بندازه جلو باید RS رو دوبار پشت سر هم به جلو بزنی
متاسفانه واسه کیبورد RS نداریم. فقط مخصوص دسته های شوک دار هست !!!نقل قول:
سلام
من تازه fifa13 نصب کردم چند تا سوال داشتم :
تو همه فوتبال هایی که تو پلی استیشن و همچنین pes2013 بازی کردم r1 سرعت و مربع شوت و دایره سانتر بود ولی تو فیفا برعکس هست میشه کاریش کرد خودمون تغییر بدیم ؟
من دسته پلی استیشن یک رو با کانورتر برای pc هم اوردم شوک دار هم هست تو pes2013 مشکلی ندارم ولی انگار تو فیفا13 rs کار نمیکنه چون چند تا حرکت که میزنم اصلا کار نمیکنه ...چجوری تنظیم کنم که کار کنه ؟
دوستان این که میگن کریر مشکل داره,از کی مشکل به وجود میاد؟چون یکی از دوستان گفتن بعضیا شانسشون خوبه و مشکل ندارن(و گویا مشکل در یک زمان مشخص به وجود میاد).من الآن اولای فصل دو هستم و یک بازی در لیگ هم توی فصل دومم انجام دادم بدون مشکل.یعنی دیگه برام پیش نمیاد اون مشکل؟
میگم بیاید تیمامونو توی Career Mode بذاریم اینجا بقیه نظر بدن و توضیح بدیم و خوبیای ترکیبمونو بگیم تا بقیه استفاده کنن.اینطوری فکر کنم هم حال بده هم از هم دیگه یه چی یاد بگیریم.با توضیح کامل و تصویر لاین آپ تیم.
خودم شروع میکنم : دی
تیم:رئال مادرید
تعداد فصل های بازی کرده:یکیو خرده ای
افتخارات:قهرمان Spanish Cup و League BBVA
درجه سختی:Legendaryذخیره های مهم :
Di Maria
Kaka
Higuain
Coentrao
Essien
Albiol
Hulk به صورت قرضی داره یه جا دیگه بازی میکنه
توضیحات:
اولین فصلم چندین بازیکن خریدم:آباته,هالک,ال شراوی,ناواس (که ناواس رو برای یه فصل گرفتم و انقدر بد بود دادم رفت)
2 بازی اولم مقابل بارسا برای Spanish Cup رو باختم و جام رو از دست دادم : دی
اولای فصل اوزیل زد زیر گریه قهر کرد رفت : دی و جاشو با کاکا پر کردم چرا که موردریچ با وجود Overall بهتر اصلا نتونستم باهاش روون بازی کنم.دیماریا هم وینگر بازی میکرد.تا اواسط فصل تیم فوق العاده بود به خصوص بنزما و دیماریا به طوری که Overall هر دوشون به بالای 90 رسید.اما از شانس بد دیماریا یه مصدومیت بزرگ گرفت و باعث شد که تا چند ماه نباشه.چند بازی جاشو با ناواس پر کردم ولی واقعا نا امیدم کرد.در نتیجه هالک رو گذاشتم اونم خیلی بد کار کرد.ال شراوی رو گذاشتم که با وجود Overall بسیار پایینش نسبت به بقیه خیلی برام عالی بازی کرد و در یک بازی که جای هالک در دقیقه 60 اومد تا دقیقه 90 بازی که دو هیچ عقب بودم رو 3 بر 2 کرد.دو تا گل و یک پاس گل.
تازه دوباره تیم رو روال افتاد که بنزمای رو فرم هم مصدوم شد برای 8 هفته.هیگواین رو به اجبار گذاشتم که بعد از چند بازی خیلی خوب کار کرد برام و گل های زیادی زد.نقطه عطف تیم کاکا بود که به قدری پاسای خوب داد که باعث شد به صدر جدول برسم.
بنزما از مصدومیت برگشت که دیدم کاکا هم مصدوم شد تا آخر فصل در نتیجه موردریچ رو اوردم جاش.په په و مارسلو هم با هم مصدوم شدن که این مصدوم ها باعث شدن در 2 بازی پشت سر هم باخت های بدی رو داشته باشم.ولی مصدومیت ها که تموم شد و دیماریا برگشت و فقط کاکا رو نداشتم دیدم که دیماریا دیگه دیماریا نیست و دوباره ال شراوی رو اوردم که فوق العاده شده بود با سرعت و دریبل عالیش.
در نهایت با اختلاف 7 امتیاز قهرمان شدم.فصل دوم هم توش موردریچ رو فروختم به من سیتی و گوتزه رو بسیار بسیار گرون خریدم و گذاشتم وسط جای کاکا.توی 2 بازی کاپ مقابل بارسا هم برام یه گل زد و 2 پاس گل داد و با مجموع 5 بر 4 قهرمان شدم.
الآن هم فعلا با این تیم دارم میرم که ببینم چی میشه.
پیشنهاد من:ال شراوی و آباته بسیار قوی و عالی کار کردن برای من.حتما بخریدشون به خصوص که قیمتشونم به نسبت پایینه.
بزرگترین اشتباه من:خرید وینگر های زیاد به طوری که ناواسو هالک رو میشه گفت الکی گرفتم.
برای عکس ترکیب تیمتون یا از تو بازی عکس بگیرید یا تو سایت زیر بچینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]