جــــان ؟؟؟ روزی 10 گیگ ؟ آبــــودان .....:n25:نقل قول:
Printable View
جــــان ؟؟؟ روزی 10 گیگ ؟ آبــــودان .....:n25:نقل قول:
لعنت خدا به مخابرات.امروز از صبح تا عصر اینترنتم قطع بود.حالا که وصل شده باید واسه یه صفحه یه ساعت صبر کنم تا بالا بیاد.آخه اسنم شده اینترنت پرسرعت:n21:
2 مگ مرکز رجایینقل قول:
باز نمیدونم مخابرات چه مرگش شده از دیروز سرعت خرابه , الان همین تستی که نقل قول کردی برام باز نمیشه ! فکر کنم بخاطر 3 شنبه پیش رو باشه
کلا مخابرات جدیدا خیلی نوسان داره یه روز خوبه 10 روز خراب , اتفاقا خودم داشتم به این فکر میکردم که بیام اسیاتک شنیدم 8 ساعت شبانه با سرعت خوب داره :n13:
سلام دوست عزیز من هم از سوسنگردم ولی وضعیت سرعتم افتضاحه تو 256 نامحدود داری و سرعتت میگی 120 و من سرغتم 512 نامحدود و این روزا 20/30 میزنه علتی داره؟نقل قول:
اصلا کلا اگه بخواییم سرعت این دو رو با هم مقایسه کنیم 256 تو و 512 من باید یه اختلافی تو سرعت داشته باشن مثلا قبلا من 256 نامحدود میگرفتم تو روزای خوبش بیشتر از 34 نمیشد و 512 باید 60 به پایین باشه نه اینکه الان 256 میزنه 120.......
الان علتی داری سرعتت خوبه پهنای باند بهت دادن یا چیز دیگری؟
البته خوش به حالت ما که بخیل نیستیم موفق باشی دوست عزیز سوسنگردی چون این 3ماه اوضاعم بده این سئوالا رو ازت کردم و امشب تموم میشه البته تمدیدش کردم چکار کنم بی اینترنت ادم نمیتونه زندگی کنه .مرسی
سلام همشهرینقل قول:
واقعیتش اینه که منم نمیدونم دلیل بالا رفتن سرعت چیه!!! ولی از هر کی بپرسم میگه سرعتم خفن رفته بالا.سرویس 128 و 256 سرعتشون 120 میزنه، 512 و1میگابایت تا 200 میرسه. 2مگابایت هم دیگه نگو 500 کیلو بایت میزنه. جهت اطمینان از دوستم که سرویس 128 داره پرسیدم اونم سرعتش بالا رفته واسش 100 میزنه.
برادر مودمت رو ریست کن کانکشنت رو هم حذف کن و دوباره بساز.
همین الان دارم ویندوز 8 که نسخه جدیدش رو سایت دانلودهاست رو دارم دانلود میکنم.
دعا میکنم سرعتت بهتر شه.
مال ما که ریدس .کلا این مخابرات انگار با گوگل مشکل همیشه گوگل رو کند باز میکنه جالبه ایرانسل با این سرعت کمش گوگل و یاهو رو مثل فشفشه باز میکنه.
سلام دوست عزیز ولی من همین چند روز ویندوزمو عوض کردم و اینترنت من کانکشن نمیخواد مستقیم و اتوماتیک وصل میشه و مودممو هم هر روز خاموش روشن میکنم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ولی شاید تازه یکی از کاربران مخابرات شدی و ADSL +2 یا PLUS+ 2 گرفتی که جدیده و میگن کبفیت بهتری داره چون من اشتراکم مال 6 ماه قبله...میتونی شمارتو برام با پیام خصوصی این سایت بدی حتما منو میشناسی یه خصوصیتی دارم که هیچ کس نداره حتما میشناسیم.مرسی لطفا ببین حرفایی که بالا زدم به کجا میرسه.......باید چکار کنم
چرا گوگل رو اینقدر کند باز میکنه وقتی سرچ میکنیم ؟؟:n13:
دوباره سلامنقل قول:
شرمنده شمارمو نمیتونم بدم
راستش من مشترک جدیدم و تازه اینترنتمو فعال کردم. هر مشکلی واسم پیش بیاد با اوپراتور تماس میگیرم و مشکلمو برطرف میکنند فقط باید بلد باشی چطوری باهاشون حرف بزنی.
کانفیگ مودم منم رو حالت اتوماته.
از من میشنوی سرویستو عوض کن بزار دوباره رانژه کشی کنن واست ولی باید دو ماه بدون ایینترنت بمونی و فعالش نکنی.سیاستشون اینطوریه که اگه کسی بخواد سرویسشو تحویل بده باید دو ماه صبر کنه.
موفق باشی
برا من که با دومگ در حالت نرمال حدود 280 هستنقل قول:
مشکل مخابرات اینه که سرعت ها رو کاملا ناهمگون میبنده