-
ما یه مودم داریم وایرلس با یه هاب و ۱۰ تا کامپیوتر...که با کابل شبکه از مودم و از مودم به هاب و از هاب به سیستم ها وصل میکنیم...مشکل اینجاست که وقتی داریم کار میکنیم یهو شبکه قطع میشه و ایکون شبکه پایین کامپیوتر اون پایین یه مثلث زرد میاد باز فرداش درست میشه مشکل چی مینونه باشه؟
-
-
سلام بر دوستان
در مورد فایروال ها اطلاعات کاملی و جامعی میخواستم، در این زمینه اگر بنده را راهنمائی کنید ممنون میشوم.
با تشکر
-
سلام
دوستانی که اشنایی دارن لطف کنن بگن فرق مودم روتر با مودم روتر و هاب چی هست؟
الان لینک زیر هم مودم روتر داره و هم یهقسمت به نام مودم روتر و هاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه سوال دیگه درمورد وایرلس
الا یه مودم وایرلس اینترنت رو پخش میکنه یه وایرلس لپ تاپ هم اون رو میگیره حالا برعکس اسن امکان پذیر هست؟مثلا یه لپ تاپ با لن اینترنت بگیره و با وایرلسش پخش کنه و بعد یه مودم وایرلس اون رو بگیره؟ و مثلا با لن بده به یه کامپیوتر؟ اگه نمیشه پس کارکرد اینا با هم متفاوت هست پس اسماشون باید فرق کنه مثلا یه کارت وایرلس که میخریم دریافت کننده هست یا پخش کنند؟
با تشکر
-
سلام.
گفتم اينجا بپرسم و تايپينگ جدايي ايجاد نکنم.
فرض کنيم در يک سيستم شبکه اي که بر اساس دومين هست و با شماره IP ثابتي هم دريافت کرده به اينترنت وصل شده است (IP Static) . يکي مياد و به بعضي از رمزها دست پيدا مي کنه حالا شماره آي پي کامپيوترش رو عوض مي کنه و مثل يک کامپيوتر شخص خاصي مي گذاره (سيستم طرف خاموشه و مشکل کانفيگ پيش نمياد) و با نام و پسورد اون هم وارد شبکه ميشه و به اينترنت متصل ميشه و کاري انجام ميده و در اون طرف اينترنت شماره IP ثبت ميشه (جايي که تغييري ايجاد شده که مجزا از سيستم شبکه داخلي اين محل هست) . حالا اين شماره IP شماره IP سيستم خودش هست يا شماره IP سرور اينترنت شبکه که به يوزرها خدمات داده ؟
( خلاصه اينکه مي خواهم بفهمم داشتن اون شماره IP کمکي به شناسايي فرد متخلف و سيستمش مي کنه يا نه ؟ يعني اصلا لزومي داشته شماره IP سيستمش رو عوض کنه و با يوزر کس ديگري وارد بشه يا نه ؟ ) .
اگر کمک کنيد و دقيق جواب بدهيد خيلي ممنون مي شوم .
-
خسته نباشید.جناب ما 8 تا pc را می خوایم با مودم وایرلس شبکه کنیم واسه بازی. تو وب سایت ها اکثرا گفتند ازad hoc شبکه کنیم .وقتی آموزشاشونو میدیدم ی سری هاشون بعد از کانکت شدم به ad hoc گفتند برید به هر کدوم از سیستم ها Ip بدید ی سری هاشون چیزی نگفتند .الان سوال من اینه که لازمه دونه دونه به لپ تاپ هاIp بدیم یا نه؟
-
-
سلام دوستان.....
عرض شود که من یه دامین رایگان دارم که وصل میشه به یه DNS .... حالا اگر من ادرس DNS یه سایت چیل تر رو براش بذارم(مثلا فیس بوق) ایا کار میکنه؟؟؟
راستش قبلا دیده بودم که کسی چنین کاری رو با یه سایت دیگه کرده بود و کار میکرد... ولی الان من اینکار رو انجام دادم، شدنی نیست.... سایت مربوطه پیغام داده بود که ممکنه تا 48 ساعت تغییرات عملی شدنشون طول بکشه و الان تو روز سوم هستیم....شایدم هنوز دو روز تموم نشده ولی هر کاری میکنم کار نمیکنه....
همچنین غیر از فیس بوق، یه سایت فی ل تر دیگه رو هم امتحان کردم که بازم جواب نمیده!
-
با سلاممن یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
-
سلام.
یه فایل در ویندوز 7 شِـــیر شده ولی در ویندوز XP اجازه نمیده بازش کنم .
ولی وقتی میریزیش توی C/:USER میخونش یعنی فایل هایی که اونجاست رو میخونه .
مشکل چیه ؟