یک فایلی تو محل نصب بازی هست بنام base این رو برنامه winzip باز کننقل قول:
بعد برو تو فایل vehicle/truck و فایل کامیون مرد نظرت رو پیدا میکنی
Printable View
یک فایلی تو محل نصب بازی هست بنام base این رو برنامه winzip باز کننقل قول:
بعد برو تو فایل vehicle/truck و فایل کامیون مرد نظرت رو پیدا میکنی
كسي سيو كامل بازي را دارد
نصب میشه ولی اون Mod و بقیه چیزایی که باید نصب کنم رو نصب میکنم اجرا نمیشه.اون صفحه ای که قبل از بازی میاد زبان رو انتخاب میکنی و رزولوشن اصلا نمیادنقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
اما این رو میدونم خیلی بیشتر از این چیزا میدونم.در حدی که کامیون اسکانیای ژرمن تراک رو به طور کامل وارد بازی haulin کردم یا مثلا همین اسکانیا رو به طور حرفه ای ایدیت کردم.:21:
تو بازی [truck & trailer] نوع فایلهای pmg فرق میکنه و از تو خود سایت Zmodeler خوندم که zmodeler حتی تا خود نسخه آخرش فایلهای [truck & trailer] رو پشتیبانی نمیکنه ولی احتمالا یه برنامه تبدیل براش وجود داره که تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بخش مود های ژزمن تراک دقیقا کابین اسکانیای T&T رو وارد ژرمن ترک کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس احتمالا یه برنامه تبدبل براش وجود داره تا بشه اسکانیای تراک و تریلر رو وارد ژزمن تزاک کرد.
اگه شرکت Zmodeler پسوند جدید pmg بازی رو بعدا در اختیار مردم نگزاره هیچ مدلی برای Euro Truck 2 ساخته نمیشه.
نقل قول:
این سیو رو مطمئن نیستم کامل باشه ولی اگه کامل هم نباشه آخراش هستش
کد:http://www.mediafire.com/?if6u54a7p7t7c6r
آقا شما که تو تبدیل دستی داری بگو که با چه برنامه هایی این ماشینا رو تبدیل میکنی تا بقیه هم یاد بگیرننقل قول:
من خودم دست و شکسته یه کارایی میکنم ولی انگار شما واردتری
مدل رو با برنامه ی زدمودلر import میکنی البته دز زمان ایمپورت کردن تو پنجره ی باز شده آدرس فایل کلی bace استخراج شده رو میدی تا متریال هاش رو هم باز کنه.نقل قول:
حالا اگه میخوای چیزی رو از توی 3D MAX وارد زدمودلر کنی با پسوند 3ds اون روذخیره کن بعد توی زدمودلر ایمپورتش کن.قرار دادن تکسچر و Smooth رو بهتره توی 3D MAX انجام بدی.
اگر هم میخوای مدلها رو از توی زد مودلر وارد 3D MAX کنی اون رو با همون پسوند 3ds اکسپورت کن {البته یادت نره که برای اکسپورت کردن 3ds با زدمودلر به تمام اجزای مدلت اسم بدی تا درست اکسپورت بشه}.
سوال دیگه ای هم بود در خدمتتیم داش!:5:
مرسدس آکتروس mp4 رو بزارین برای دانلود
ممنون :11:
لینک دانلود بنز mp4نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کامیون برای Euro Truck طراحی شده حالا نمیدونم به درد شما میخوره یا نه!
عکسش رو هم ببین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باری جرمن تراک بنز سری جدید.
روی هر عکس کلیک کنید شروع به دانلود میکنه:46: