چطوری میشه ایکون lol رو آورد توی لیست lan games ؟ HoN هم فکر کنم بشه آورد
Printable View
چطوری میشه ایکون lol رو آورد توی لیست lan games ؟ HoN هم فکر کنم بشه آورد
تا جایی که یادمه توی خود Garena Plus قسمت مخصوص داشت.نقل قول:
من مدت ها توی گارنا لول زدم و فقط میشه گفت که به درد نمیخوره.مثل افلاین بازی کردن WoW هستش و من شخصا ترجیح(ترجیه؟) دادم که اصلا لول نزنم تا توی گارنا بازی کنم(مدت هاست که توی لول الکی الکی DC میشم همیشه.به ساپورت هم تیکت دادم یارو نتونست مشکلو حل کنه چون نه پینگم بده نه مشکل Time out هست)
در کل پیشنهاد میشه که شما بری سرور اصلی خود ریوت.
مشکلات گارنا:
از نظر آپدیت عقبه
جمعیتش خیلی بالا نیست
برای من حداقل لگش بالا بود
نصفشون نمیتونن انگلیسی حرف بزنن.تنها چیزی که بلدن ایناست:
Me mid
ks
me play good you bad
(جدی اینا رو دیدم که میگما : دی)
یه بارم به یکی گفتم L2 Speak English که فرمودن wat؟ : دی
نقل قول:
دقیقا مشکل من با EU همینه خخخخخ ببین در چه حد مشکل داشتم باهاشون که حاضر شدم لگه NA رو به جون بخرم ولی NA بازی کنم!
می خواستم برم ببینم که این lol و hon توی گارنا چند نفر آنلاین داره؟ می خوام ببینم چرا طرفدار های دوتا رفتن!نقل قول:
چون تا همین یه ماه پیش هم 200 هزار نفر آن داشت (قبلا که تا 300 هزار هم میومد) ولی الان آخرش 100 هزار نفر، بعضی موقع میشه 30 هزار!!
شما نمی دونید این طرفدار های دوتا کجا رفتن!؟ عجیب چون تا 2ماه پیش هم بودن.
وگرنه خواستم بازی کنم ، گذاشتم برای دانلود تو یه روز 1 گیگ هم دانلود نکرد بیخیالش شدم کلا. می خواستم تستش کنم ولی نشد
هه هه ، اینجا رو خیلی جالب گفتی!! : دینقل قول:
مشکلات گارنا:
از نظر آپدیت عقبه
جمعیتش خیلی بالا نیست
برای من حداقل لگش بالا بود
نصفشون نمیتونن انگلیسی حرف بزنن.تنها چیزی که بلدن ایناست:
Me mid
ks
me play good you bad
(جدی اینا رو دیدم که میگما : دی)
یه بارم به یکی گفتم L2 Speak English که فرمودن wat؟ : دی
Me Mid
Me Nab (ترجمه im noob :دی)
My nab :دی
Me not problem
habla espanol? :دی
اصولا هم کسایی این جوری حرف میزنن که اسپانیایی هستن و انگلیسی بلدن نیستن ویا کسایی که زبان اسپانیایی رو تو مدرسه به انگلیسی ترجیح میدادن : دی :دی
نه من نمیخوام که از طریق گارنا بازی کنم فقط میخواستم متفابت تر باشه هرکی که روی اسمت کلیک کنه اون پایین عکس بازی ها میات خیلی شاخه یارو فکر میکنه پرو ایی چیزی هستم:n19:
کلمه "idiot" هم تو یه بعضی سرورهای wow زیاد می گن بعضیا :دینقل قول:
اوه اوه روس ها رو جا انداختم !! اصلا حساب اونا جداست : )))))) بحث رو هم باز نمی کنم که شخصا علاقه ای به نوشتن کتاب ندارم : دی
در اینجاست که باید گفت:نقل قول:
شما نمی دونید این طرفدار های دوتا کجا رفتن!؟ عجیب چون تا 2ماه پیش هم بودن.
DotA 2
خودمم اونجا هستم(البته به دلیل مشکل اینترنت مخابرات با استیم مدت هاست بازی نکردم ولی قدیما که شاتل داشتم خیلی خیلی زیاد بازی میکردم و 80 ساعت Playtime دارم در عرض یک هفته و نیم : دی )
بیشترین مشکل زبان رو با فیلیپینی ها داشتم من.روس ها و اسپانیایی ها در حدی که بفهمن و بفهمونن بلدن ولی فیلیپینی ها کلا از بز سوادشون کم تره گویا : دی
(در ضمن سعی نکنید اینا رو اسکل کنید چون ممکنه بلایی مثل بلایی که سر دانیال اومد و عکسشو چندین صفحه پیش گذاشت سر شما هم بیاد.همون sag too roohet رو میگم.واسه من متاسفانه خیلی بدترش پیش اومده :n28: )
دانیال از عواقب تقدیم کردن آواتاره ها !! بفرما تحویل بگیر :خخخخخنقل قول:
What dafuq did I just see?!نقل قول:
لول.شما دو تا با این آواتاراتون :n08:
______
در جواب تیکتم گفتند که مشکل از خودتونه :|
و گفتن که ببخشید جواب بهتری نداریم ولی پیشنهاد میکنیم تا وقتی که مطمئن نشدید که DC نمی شید وارد بازی نشید.(کلی هم دلداری داده بود یارو که پیش میاد این جور چیزا و من خودمم شده به خاطر DC از بازی Leave بدم : دی )
در کل هیچ!هنوزم مشکل پابرجاست.
کسی راهی نداره برای DC های متوالی؟
ها؟ چی ؟ نفهمیدم چی شد؟ ((:نقل قول:
یعنی میگی جا به جا گرفته؟ خخخخخنقل قول:
من که نفهمیدم چی شد:31:نقل قول:
dc که برای من بیشتر تو CLIENT هست تا خود بازی. تو رنک queue میدم پدرمو در میاره! میبینم رندوم پیک کرد خخخخخ