وااااای باطری این گوشی معرکه س...!!عاااااالیه!!..خیلی راضی هستم از خریدش.!!!
وااااای باطری این گوشی معرکه س...!!عاااااالیه!!..خیلی راضی هستم از خریدش.!!!
rammmy جان بكاپ برا چي ميخواي !؟نقل قول:
شما هر رامي رو كه ميخواي بريز رو گوشيت . طبق آموزش كه تو كلوپ موتورولا هست بري هيچ مشكلي پيش نمياد .
من خودم هيچ وقت از رام گوشي بكاپ نگرفتم . اين تيتانيوم بكا هم نميدونم چطور از رام بكاپ ميگيره !
مشكلي هم پيش بياد راحت ميشه به رام اصلي برگشت .
نسخه جدید رام زیبای miui
MIUI ROM 2.2.17
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا سلام.دوربین گوشی من سیاه نشون میده.نمیدنم چی شده؟با اینکه عکس و فیلم میگیره ولی خودم صفحه رو سیاه میبینم.عکس رو نشون میده ولی هیچ کلیپ یا فیلمی رو نشون نمیده.فقط صدای فیلم هست.حتی wipe cash و wipe reset factory کردم ولی فایده نداره.من هنوز هیچ رامی روش نصب نکردم و رام خودش 2.2 امارات هست.باید چکار کنم؟
یبار ریستارت گن ببین درست میشه . اگر نشد فکتوری ریست کن
هادی جان این مورد ها رو انجام دادم ولی درست نشد.راستی اگه ممکنه یه اس ام اس به من بزن یا تماس بگیر.چون شمارتو ندارم!!نقل قول:
چشم عزیزنقل قول:
احتمالا کاری کردی که رام مشکل پیدا کرده . چیزی نیست حل میشه ایشالا
دوستان در مورد Motorola DEFY+ سوالی داشتم .
منوش فارسی یا عربی می شه * مهمه *
و نسبت به قیمتش چطوره یا همون معمولیش بهتره " فیلم مقایسشون دیدم پلاس خیلی سریعتر و بهتر بود حتی توی صفحه لمسی بهتر ظاهر شد "
درود.نقل قول:
دوست عزیز در مورد منو که اطلاعی ندارم ولی با توجه به قیمت دیفای معمولی و ساپورت بهتر دولپورها ازش من خرید دیفای اصلی رو بهتون پیشنهاد میکنم.(سی پی یو دیفای پلاس 1 هستش که در دیفای اصلی و مثلا روی رام سیانوژن کلاک هسته ی سی پی یو روی 1 قرار داده شده و نباید تفاوت آنچنانی باشه)
سلام
اول از همه تشکر میکنم از unknown47 برای جواب کاملش
اگر کسی براش ممکنه لینک آموزش روت کردن رو برای من پست کنه ممنون میشم.