ایا میتونیم ابدیت های کمودو را ازسایت خودش دانلود کنیم وبعدا به صورت افلاین به سیستمی دیگری که کمودو داره منتقل کنیم
اگه میشه لینک دانلود دتابیس برای اینترنت سکیورتی (اخرین ورژن )رابزرید البته نسخه رایگانش
Printable View
ایا میتونیم ابدیت های کمودو را ازسایت خودش دانلود کنیم وبعدا به صورت افلاین به سیستمی دیگری که کمودو داره منتقل کنیم
اگه میشه لینک دانلود دتابیس برای اینترنت سکیورتی (اخرین ورژن )رابزرید البته نسخه رایگانش
میتونی به این پست مراجعه کنی:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5169795&postcount=8[/HTML]
دوستان مشکل DNS کومودو با up.--------.com حل نشد؟ من وقتی گزینه Continiue رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و مرورگر منتظر جواب سرور می مونه.
شاید مشکل حل شده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه دوستانی هم که ااز comodo DNS استفاده میکنند IP خود را عوض کنند
مرور گر دراگون در مقایسه با کروم بهتره از لحاظ سرعت و امنیت؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون توی انجمن مخصوص خودش کسی به واردی شما نیست و تخصصی حرف نمیزنه..ممنون..اگه مربطو نبود پاک کنید سوالمو
سلامنقل قول:
سوال شما با موضوع تاپیک تناقض نداره ولی با تالار چرا.
مرورگر کروم تاپیک جداگانه داره و مطلع هستم که کسی پاسخ نمی ده اونجا.
منتظر نظر ناظر تالار آنتی ویروس ها باشید تا ببینیم می شود پاسخ داد یا خیر.
پی نوشت:
چون مرورگر کروم متن باز هست احتمال اینکه فقط دستکاری کروم باشه هست(فقط احتمالش) و من عکسش رو دیدم و از روی عکس این نظر رو گفتم(متاسفانه امکان دانلود برام نبود.)
نظر من اینه که از آخرین نسخه نهایی کروم استفاده کنید.
با سلامنقل قول:
در ادامه این بحث
از کجا باید متوجه بشم که کدوم سرویس یا برنامه inbound است و کدوم در حالت outbound ؟
چون من روی دو قسمت که کلیک کردم سرویسها و برنامه های در حال ارتباط با اینترنت درست شبیه به هم است
با تشکر
یه مقدار دقت نکردید ،نقل قول:
اول خط رو بخونید نوشته TCP out , TCP in
سلام
آیا تو مراحل نصب اگه تیک آنتی ویروس رو برداریم Defense+ هم نصب میشه؟
یعنی اگه بخواییم فقط فایروال نصب بشه باید از سایت دانلود کنیم یا با همین اینترنت سکیوریتی میشه فقط فایروال رو نصب کرد؟
با سلام و تشکر دکتر جاننقل قول:
منظور از این tcp چیه
والان من دارم با ای دی ام دانلود می کنم چرا به صورت outbound است ؟نقل قول:
مثلا IDM وقتی دانلود می کنه میشه inbound ولی وقتی با مرورگر کار می کنید هم inbound دارید هم outbound.
با تشکر