ﺧﺐ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻭﺻﻞ ﺷﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﯿﮕﻢ ؟
Printable View
ﺧﺐ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﻣﻮﺩﻡ ﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﻟﭗ ﺗﺎﭖ ﻭﺻﻞ ﺷﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻣﯿﮕﻢ ؟
am2:
صدا بیشتر سخت افزایه.به بازر صدایی که برای گوشی گذاشتن مربوطه...کمتر نرم افزاریه دوست من...اگه نرم افزای بود که غصه نبود!...
گوشی رو تاره گرفتم دارم تستش میکنم .
دیشب شارژش تموم شد هر چی میزنم به شارژ فقط چراغ قرمز روشن و خاموش میشه !
پس کی شارژ میشه ؟
از همون اول که میزنی تو شارژ اگه زیر 10 درصد رفته باشه چراغ قرمز روشن میشه.شارژش به بالای 10 که رسید نارنجی میشه.به 90 که رسید سبز میشه و در نهایت به صد میرسه.فقط یک نکته اینکه وقتی نوشت 100 درصد مطمئن نباشید که کامل شارژ شده.من به شخصه تا نیم ساعت هم بیشتر میزارم تو شارژ باشه.2.5 ساعت در واقع.
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
این هم اضاف کنم که 2 تا مارکت هستن که بدون مشکل میشه ازشون استفاده کرد و نسبتا بهتر از بقیه هستن:
applanet market
black market
یعنی سخت افزاری مشکل داره؟نمیدونم والا..من فکر میکردم نرم افزاریه راستشنقل قول:
am2:
صدا بیشتر سخت افزایه.به بازر صدایی که برای گوشی گذاشتن مربوطه...کمتر نرم افزاریه دوست من...اگه نرم افزای بود که غصه نبود!...
نقل قول:
این اپی که میفرمایید چی هست اسمش؟
LouderVolumeHack
از توی xda دیدم این -- وجود داره...من نصبیدمش به نظرم یکم بهتر میشه صدا...پیداش نکردی بگو برات اپ کنم
ممنون میشم اگه لینک تاپیکش رو بهم بدی.درسته که سخت افزاری هست ولی فکر کنم باز با نرم افزار خود شرکت بتونه بیشترش کنه.اگه بخواد البته!
ادیت:
COMPATIBLE
T-Mobile G1 / HTC Dream
T-Mobile MyTouch 3G / HTC Magic / HTC Sapphire /
T-Mobile Touch / HTC Hero
T-Mobile Pulse
HTC Droid Eris
HTC Tattoo
All (i think) HTC Devices prior to the Nexus
NOT COMPATIBLE
Nexus One
Desire
Acer A1
Dell Streak
The LG Optimus range
All Motorola Devices
All Samsung Devices
All Sony Ericsson Devices
Everything Else
بوت لودر ترکیده :دی 100% این مشکلش هم حل میشه :دی
فقط صبر کنید
من این نرم افزار رو نصب کردم ( LouderVolumeHack ) فکر نکنم تغییری توی صدا ایجاد کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید ... شاید من نتونستم درست استفاده کنم !
فرسوده جان چرا چرت می گی :دینقل قول:
من دست هر کی دادم ، وقتی قیمتشو شنید ، گفت یه دونه باید بخرم =)))نقل قول:
خیلی گوشی توپیه... همه عاشقش می شن... ولی بازم من آیپادمو بیشتر دوست دارم :40::40::40:
دوستان يكي از شروط استفاده از louder volume ---- اينه كه رام كاستوم روي گوشي باشه!
پس بيخود تلاش نكنيد