یوزر و پسورد کجای مودمه. طرف گفت من یادم رفت. زیر مودم چهار پنج تا چیز نوشته. نمی دونم کدومشهنقل قول:
Printable View
یوزر و پسورد کجای مودمه. طرف گفت من یادم رفت. زیر مودم چهار پنج تا چیز نوشته. نمی دونم کدومشهنقل قول:
یه چیز دیگه اینکه الان تو Ecare نوشته demo . حالا بعد چه مدت اکانت خودم فعال می شه؟
نقل قول:
اولا مبارک باشه.
یوزر نیم و پسورد روی برچسب سفیدی روی جعبه مودم نوشته شده که روش لاک گرفتن (مثل کارت شارژ) وقتی اون لاک رو بتراشی چند کد نوشته که URL همون یوزرنیم شماست و پسورد هم که نوشته شده. الان شما یه دموی خیلی کم حجم داری (128 مگابایت ) که میتونی استفاده کنی و سرویس اصلی هم نهایتا 4 روز دیگه وصل میشه.
یعنی از وقتی که حجم دمو تموم بشه تا چهار روز بعد از اینترنت خبری نیست!:18:نقل قول:
مثل این می مونه که یه آدم پر خور رو ببندی به صندلی بذاریش جلوی یه میز پر از خوراکی... برای چهار روز:18:
به سلامتی،نقل قول:
کارهایی که نصاب کرد رو خودمون نمی تونیم بکنیم، که دیگه یارو رو تا مخفیگاه زیرزمینیم نکشونمش؟:5:
امروز یه نرم افزار پیدا کردم که خواستم در بخش دانلود فروم معرفی کنم ولی اجازه پست زدن بهم داده نشد. اینه که اینجا معرفیش میکنم.
Internet Cell Boost یک نرم افزار شتاب دهنده و بهبود دهنده اینترنتی هستش که یک نکته جالب در اون هست. در این نرم افزار برای اولین بار (تا اونجایی که من دیدم) از کانکشن وایمکس هم پشتیبانی میشه و در بخش تنظیمات میتونید وایمکس رو انتخاب کنید تا تنظیمات بر اساس اون انجام بشه. در مورد نتیجه کار هم بدک نیست. معجزه نمیکنه ولی یکم گیج زدنای معمول اینترنت رو کم میکنه .
از لینک زیر میتونید این نرم افزارو دانلود کنید:
کد:http://www.softpedia.com/get/Internet/Other-Internet-Related/Internet-Cell-Boost.shtml
الان که شب شده باز هم سرعتش کم شده.
بله متاسفانه. البته شایدم زودتر وصل شه. نهایتا 4 روزهنقل قول:
منم اومدم تو جمع مبین نتی ها
خودم مودمو فعال کردم
دقیقا مراحلی که باید طی بشه برای تنظیمات مودم را میگم دوستان استفاده کنن(برای مودم 80 تومنی)
1-اول مودم رو میزنی به برق و کابل شبکه را بهش وصل میکنی و اون سر کابل رو هم به pc
2-صبرمیکنی چند لحظه و یه صفحه اینترنت باز میکنی
3-میری به این سایت ]http://178.131.3.1:9080/nser/login/loginToECAction.do?method=init
4-یوزر نیم و پسورد که انتهای مودم نوشته شده را داخل سایت وارد میکنی(یه چیزی تو این مایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزرنیم:
پسورد:123456
5-وارد صفحه اکانتت میشی و log out می کنی و دوباره log in میکنی
6-اکانت شما فعال شد
همین الان از نمایندگی اومدم، رفته بودم مودم رو بگیرم که مسئول بی مسئولیتش یه مشت ... به خوردم داد که نصف حرف هاشو نفهمیدم و آخر سر گرفتیم که چند روز دیگه (به گفته خودش فردا) نصاب خودش باید بیاد نصبش کنه (چون که تعرفه استفاده کردم!).
هنوز مودم رو نگرفته شخصیتشون رو شد چه برسه چند ماه دیگه.