دوستان لینک دانلود کنکور سراسری خارج از کشور رشته ریاضی دارین بذارین 86 87 88 .
tnx
Printable View
دوستان لینک دانلود کنکور سراسری خارج از کشور رشته ریاضی دارین بذارین 86 87 88 .
tnx
مگه خارج و داخل یکی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه یکی نیست.نقل قول:
مگه خارج و داخل یکی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان لینک دانلود کنکور سراسری خارج از کشور رشته ریاضی دارین بذارین 86 87 88
سنجش آخر گاج منتشر میکنه دیگه.شاید تو سایته گاج باشه.
سلام. من اين آزمون ترازم 6800 شد. نسبت به آزمون فبل پيشرفت داشتم ولي از همه دوستام كمتر شدم:41: بقيه همه بالاي 7500 شدن. پشت سريم تو كلاس شد 8100. كم كم دارم نااميد ميشم:41:
به من بگن بمیر ولی نگن آهنگ گوش نکننقل قول:
البته از آزمون 24 ام شرکت کننده ها بیشتر میشه چون خیلیها آزمون امروز رو نرفتن!نقل قول:
چیزی که زیاده یوزره .. با یه یوزر دیگه پیداش میشه!:46:نقل قول:
اینا سایتای خوبی هستن:نقل قول:
www.pedrambook.ir
www.adinebook.com
فرقشون چیه؟اونوقت چه جوری رتبشون حساب میشهنقل قول:
مثلا رتبه 1 طرف بشه بهش میگن رتبه 1 ِ کجا؟
اگه بگن منطقه 3 وخب اونوقت چه جوری با منطقه 3 ی ایران میسنجن؟ یعنی رتبه 1 ِ اونا چی میشه؟
چه پیچیده شدا....:19:
اِ اِ اِ اصلاً ناراحت نباش چیزی نشده کهنقل قول:
سلام. من اين آزمون ترازم 6800 شد. نسبت به آزمون فبل پيشرفت داشتم ولي از همه دوستام كمتر شدم:41: بقيه همه بالاي 7500 شدن. پشت سريم تو كلاس شد 8100. كم كم دارم نااميد ميشم:41:
بخون واسه ازمون بعدی مطمئن باش خوب میشی همه همینن
انقدر داریم که اولش خوبن بعد میان پایین برعکسش هم زیاده
به هیچ کس نگاه نکن چون اصلا معیار های مناسبی نیستن
با ارامش بخون حسابی هم بخون عمقی با کیفیت همه چی حله مطمئن باش
سایت محاسبات دات کامنقل قول:
مدرس آقای امیر حسین دربندی:11::11:
سلام. خوبین همه؟من برگشتم.امروز اومدم خونه فوتبال و ببینم (کاش نمیومدم)خانواده مارو به زور نگه داشتن.(کلا بچه ها خانواده خیلی چیزه خوبیه:31:)
چند تشکر:فرنوش جان ممنون 1 سوال پرسیدم که فقط شما جواب دادی.تبسم خانوم و سهیل جان از شما هم ممنون این صفحه ها رو که میخوندم شما مطالب خیلی مفیدی گذاشته بودید.سامان جان واقعا خوشحالم کردی ایشالله آزمون بعد 8000 میاری.(100%میاری)من امروز رفتم سر جلسه که امتحان بدم دیدم واسم پاسخ نامه نیست.اول گفتن ثبت نام نکردی،بهشون گفتم بابا کردم.بعد 1 ورقه َA4بهم دادن گفتن تو اون گزینه ها رو بزن.گفتن 3شنبه کارنامت میاد.حدودا مثل سامان زدم.
1اعتراض:مدیر جان چرا پیمان رو بن کردی؟درسته که بر خلاف قوانین (که شاید خود قوانین اشتیاه باشه)عمل کرده ولی تذکر و برای کی گذاشتن؟؟؟؟جدا از اون به نظر من این سیاست های سایت در طول زمان بهش صدمه میزنه.
1پیشنهاد:دوستانی که لطف میکنن نتایج آزموناشونو میگن لطفا خود کارنامه رو بزارید آخه اینجوری برای بقیه خیلی مفیدتره
نه یکی نیست ضمنا خیلی هم مهمه .در کنکور های چند سال اخیر مشابه سوالاش(100% یا حدودی) رایج بوده.نقل قول:
سلام:11:
1_ اقا سهیل بله ولی من که چیزی نگفتم حرفایی که همه میدونن محض تکرار و یاداوری
2_ سوال:
از زبان فارسی اومدم مغزم متلاشیه :31: این که گفتین یعنی سوالات امسالش بسیار شبیه کنکورهای سال های قبل بوده؟نقل قول:
بعد جواب اون سوالم که پست قبلیه در مورد رتبه هاش و اینها رو هم میدونین ؟ ممنون میشم لطف کنید:11:
بازم معرفت ِ جوجو ِ :27:نقل قول:
کارنامه....:25:
من خیلی وقت کم اوردم...تا حالا اینجوری نشده بود...
وقتی گفت 10 دقیقه مونده فیزیک 3 و هندسه 2 رو هنوز شروع نکرده بودم!
شروع کردم فیزیک زدم ، دیدم مراقبه داره میاد جمع میکنه!
تا اومد بالا سرم گفتم جوجو رو نیگا!:31:
تا برگشت جوجو رو نیگا کنه یه دونه هندسه زدم!
ایشالا آزمون بعدی...
کارنامتون رو دیدم خیلی خوب بود دیفرانسیل و زبان 100 درسته ؟ اینکه عالیه شیمی اینا هم 90 بود حالا یه چیزی:
1_ دیفرانسیل و تو اختصاصی ها بالا نگه داشتن که فوق العادس کنارش با یه زحمت کم بتونی
شیمیت رو هم بیاری بالا فوق العاده میشه فیزیک هم که نرسیدی
2_ کارنامت بنظرم بیشتر ضعف تست زنی رو نشون میده تا ضعف درسی
این رو از اختلاف درصد ها میشه فهمید یعنی هر درسی که سرش بودی و خوب زدی
3_اگر بتونی سرعتت رو بیشتر کنی (برای اینکار میتونی تو خونه هم تستای زمان دار بزنی)
ضعف زمانی ، قوّت درسیت رو از بین نمی بره
موفق باشی:11:
--------
درضمن: من هم ازمون میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااام :((
دوستان این منابع امتحانات کنکور کی اعلام میشه
بدجور منتظرش هستم
کتابام قدیمی هست به همین دلیل میخوام منابع کنکور رو بدونم و طبق منابع جلو برم
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنه