سلام ،بچه ها من امروز اوبونتو ٩/٠٤ رو كنار ويستا راحت نصب كردم،الان كه مي خوام برم توش صفحه لاگين هم مياد يوزرو پس هم ميدم بعدش صفحه سياه ميشه فقط پوينتر موسم معلوم ميشه هر چيم صبر كردم همونطور موند،كسي ميتونه كمكم كنه درست بشه؟راه حلي هست؟
Printable View
سلام ،بچه ها من امروز اوبونتو ٩/٠٤ رو كنار ويستا راحت نصب كردم،الان كه مي خوام برم توش صفحه لاگين هم مياد يوزرو پس هم ميدم بعدش صفحه سياه ميشه فقط پوينتر موسم معلوم ميشه هر چيم صبر كردم همونطور موند،كسي ميتونه كمكم كنه درست بشه؟راه حلي هست؟
احتمالا کارت گرافیکتون باید جدید باشه ! کارت گرافیکتون چیه ؟ آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با livecd سیستم رو بوت کنید تا به همه ی پارتیشن ها از جمله پارتیشن اوبونتو دسترسی داشته باشید. درایوری که دانلود کردید رو در پوشه ی خانگی (home) پارتیشنی که اوبونتو در آن نصب هست کپی کنید. سیستم رو ریست کنید و در حالت recover mode بوت کنید. در حالت ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo sh filename.run
* به جای filename اسم فایل درایور رو تایپ کنید.
* برای تایپ اسم فایل ابتدا حرف اول فایل رو ( با توجه به بزرگ و کوچک بودن ) تایپ کنید و کلید Tab رو دو بار بزنید تا اسم فایل کامل بشه.
ممنون دوباره ريختم درست شدش راحت الان بالا اومدش ،ممنون
من چطور می تونم دستگاه هایی مثل دوربین دیجیتال و گوشی موبایل و پلیر ها رو به اوبونتو بشناسونم.
راستی از کجا می تونم دستورات ترمینال رو یاد بگیرم
ممنون
دوستان دیدی که 9 ثانیه وقت دارید انتخاب کنید که با وین بوت شید یا اوبونتو
من می خوام ویندوز بیاد اول (انتخاب اول) که دیگه حواسم پرت شد نره تو اوبونتو
نقل قول:در فایل باز شده در خط default=0 به جای صفر , 1 قرار بدیدکد:sudo gedit /boot/grub/menu.lst
ممنون ولی اینا رو کجا باید بزنم ؟ :10:نقل قول:
تمام دستورات متنی رو در ترمینال بزنید که از هم منوی application می تونید ببینیدش و هم system دنبال terminal باشید :46:نقل قول:
در ضمن با تغییر مکان نوشته ها هم می تونید ترتیب منو رو عوض کنید.
موفق باشید
سلام ، کسی هست که بتونه یک کار انسان دوستانه در جهت فراگیر کردن لینوکس انجام بده ؟
البته این کار باید توسط کاربری انجام بشه که یک کامپیوتر قوی با رم 4 گیگ داشته باشه .
راستش من امروز میخواستم ورژن جدید Ubuntu رو از سایتش دانلود کنم ولی دیدم حجمش خیلی زیاده ، بنابراین گفتم توی انجمن
پی سی این مسئله رو مطرح کنم که اگه کسی نرم افزار KGB داره بوسیله اون حجم Ubuntu رو پایین بیاره و به 10 مگابایت
برسونه و روی هاست رایگان آپلود کنه ، تا بقیه هم از این نرم افزار استفاده کنند ، خوب من این مسئله رو میگم به خاطر اینکه CD
ابونتو توی شهر ما گیر نمیاد .