اینکه دوست داشته باشی بخری دیگه میل خودته...بهر حال هر کسی از دید خودش نگاه میکنه و نظر میده..نمیشه حرف من نوعی را حکم صد در صد بدونی..من بر اساس این عکسها و نوشته ها نظر دادم و میدونم خودت که از نزدیک دیدی خیلی بهتر میتونی ببینی که ارزش داره یا نه؟
اما کلا در مورد هر پروژه ای اولین مسئله اینه که کار نیمه تمام نماند و ادامه پیدا بکنه.مثلا اگر 3 یا 3.5 یا 4 خریدی و همه وسائل را هم داد تازه اول کاری و باید برای بازسازی درست و حسابی برنامه و البته بودجه در نظر بگیری..حدودا چیزی بین 5 تا 8 تومان برای یه بازسازی مرتب در نظر بگیر(با توجه به عکسها گفتم) اگر این مبلغ را بصورت نقد نداری پس باید جوری باشه که حد اقل هر یک یا دو ماه بخشی از ماشین را بازسازی بکنی.مثلا اول موتور..دو ماه دیگه بدنه..یک ماه بعدش سیستم تعلیق..اینجوری کم کم پول مورد نیاز رو جمع میکنی و فشار کمتری میاد اما مدت زمان بیشتری وقت میگیره..اما البته به شرطی که بتونی در طی اون مدت مشخص پول مورد نظر را جور بکنی(که دیگه به زندگی خصوصی خودت و وضع در آمد و ..بر میگرده)
اما اگر هیچ کدام از این روش را نمیتونی داشته باشی پس یعنی ماشین مدت زیادی باید بخوابه..و این یعنی اگر واقعا دوست داری بخری باید در فکر نگهداری اون در یک مکان مناسب باشی و این حداقل کاریه که میشه انجام داد که از گزند باد و باران و آفتاب و افراد متفرقه و..دور باشه تا زمانی که بازسازی را شروع بکنی وگرنه از این هم خرابتر میشه..
این همان فرمول قدیمی خرید و تعمیر خودرو و نگهداری از اون هست که بارها نوشتم..
و اما در نهایت تصمیم باز هم به عهده خودته..چون بهترین تصمیم را هر کس برای خودش در همان لحظه میگیره..
موتوری که من دیدم 350 بود..حال شاید فروشنده منظورش همان 400 بوده که جداگانه قراره همراه ماشین بفروشه..در هر صورت هرچی لوازم داره باید بگیری چون خیلی راحت برا ی یه پیچ ممکنه روزها بگردی و باقیمت بسیار زیادی بخری..شما هم که توی کار یدکی هستی کاملا میدونی من چی میگم...
در مورد ریویرا از جناب rami_hemi متشکرم...البته وضعیت اون که هنوز معلوم نیست..اگر واقعا وضعیتش مناسب بود و قیمت مناسبی هم میداد در موردش فکر میکنم.البته تصمیم نگرفتم چون وقتی تصمیم بگیرم صد در صد عمل می کنم.