با سلام به دوستان اصفهانی
لطف کنید یه شرکت به بنده معرفی کنید
که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب ارائه بده.
با سپاس
Printable View
با سلام به دوستان اصفهانی
لطف کنید یه شرکت به بنده معرفی کنید
که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب ارائه بده.
با سپاس
دوستان سلام. من تصمیم دارم سرویس adsl بگیرم.
آسیا تک تو اصفهان سرویس داره؟
نقل قول:
سرویس های خلیج فارس فن آوا بی شک بهترین نامحدوده اصفهانه-قیمت عالی سرعت بی نظیر کیفیت عالی هیچ شرکتی از نظر سرویس نا محدود به گرد پاش نمیرسه
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
نقل قول:
من که نشنیدم تاحالا شایدم باشه
سلام دوستانمن تا 6 ماه پیش شاتل (ECO 128) داشتم و راضی بودم ازش و بعد از اون تا الان 128 پیشگامان استفاده میکنم ولی این اواخر یکم بی ثبات شده و تو وب گردی کند عمل میکنه و فکر کنم پینگش هم بالا رفته (برای بازی آنلاین) حالا میخوام ببینم اگه eco128 شاتل مثل قبلا هست برم بگیرم.لطفا کسایی که eco128 دارن یه نظری بدن.
سلام
دوستان پیشگامانی، دیشب سرعت شما هم خیلی افتضاح بود؟ من که تا صیح فقط 200 مگ دنلود کردم!
نه واسه من تقریبا عادی بوده.1.84 دانلود داشتم.
کلا شبها دیگه مثل قدیم نیست.قبلاً ها واسه من 2.4 گیگ رو شاخش بود اما الان حداکثر میشه 2.
ممنون از شمانقل قول:
من مخابرات آزادی هستم
آیا کیفیت سرویس های خلیج فارس فن آوا
در این مخابرات هم عالیه؟
چه سرویس این شرکت رو پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:
مشکل پینگشه که وقعا بالا رفته شده 400
شاتل که شبانشو محدودیت گذاشته چرا حالا شاتل صبا و پارس که خیلیییی بهترند
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
نقل قول:
من که نفهمیدم چه قدر شد اما توی 60 ساعت گذشته دقیقا 7.9 گیگ دانلود داشتم-8 گیگ حلال در حلال-امروز دلم برا مودمم سوخت از صبح تا 5 هم دانشگاه بودم گفتم تا عصر به مودم یه استراحتی بدم که حالا میبینم دوباره پولی شده امیدوارم برای باره سوم رایگان شه
نقل قول:
مرکز های مخابراتی رو نمیدونم اما در کل کیفیت سرویس هاش خیلی خوبه و اکثرا راضیند
این فوروم بشتر بچه ها فن آوا دارند
اینم سایت فن آواکد:http://forum.persiantools.com/t69707-post3210662.html
مخصوصا که مدیر مسئول فناوا هم توی این فوروم هستکد:http://fanava-isf.ir/
به هر حال هر چی پول بدید آش میخورید طبیعتا کیفیت سرویس های 128-512 بیشتره 64-512 هست
و اینم در نظر بگیرید سرعت همیشه 50-60 نیست و میتونه تا 16 افت کنه چون خودشون گفتند 128 تا 512 اما معمولا بالست سرعت و کمتر پایین میاد
پیشنهاد میکنم از بچه های اونجا هم بپرسید اکثرا دیدم تقدیرو تشکر میکنند و راضیند مخصوصا اینکه 3 ماه 45 تومن واسه یه سرویس نامحدود خیلیییی خوبه و هیچ جای ایران همچین سرویسی نمیدند با این کیفیت
حالا فکر نکنید من برو بچ داخلی فن آوا هستما فقط نظرات دیگرانو توی اون فوروم دیدم گفتم خوبه--آخه خیلی تعریف کردم خودم به خودم شک کردم
ممنون؛نقل قول:
راستی از کجا میفهمی رایگان شده؟