من نقره ای دارم ..... ولی رنگ D-Padش نرفته ..... با اینکه حدود یکسال هست که گوشیمو دارم ...... :20:نقل قول:
Printable View
من نقره ای دارم ..... ولی رنگ D-Padش نرفته ..... با اینکه حدود یکسال هست که گوشیمو دارم ...... :20:نقل قول:
ببخشید می خواستم بدونم برنامه های مختلف به راحتی روی n82 نصب می شه یا نه؟
بله .... اگر گوشیتون رو هک کنید ، هر برنامه ای رو به آسانی و بدون نیاز به ساین میتونید نصب کنید ......نقل قول:
اگر هم هک نکردید ، برنامه رو ساین می کنید و سپس نصب می کنید .....
جندروز بیش مشکلی با گوشیم n82 پیداکردم گفتم باهاتون مطرح کنم ببینم نظزتون چیه گوشی اگه بعضی وقتا مسیجی براش می اومد ریستارت میشد زیاد جدی نگرفتم باتوجه به اینکه این چیزا تو n82 ابگوشتشه ولی چند روز بعد هی پیغام میداد که مموری کارت ایراد داره مموری رو در اوردم دیگه اون پیغام رو نداد و دیگه هم رستارت نکرد به خاطر همین رفتم و یه رم 1 گیگ گرفتم 4 تومن بعد از اون عین یه ببر بنگال داره ماشالله کار میکنه حالا نظرتون چیه
دوستان این n82 تو بخش اس ام اس مثل گوشی های سونی آدمک هارو با آیکونشون نشون میده یا کاراکترهاشونو نشون میده؟
یا انیمیشن تو اس ام اس داره ؟
اگه نداره برنامه ای هست که آدم نصب بکنه و دنیای اس ام اس سیاه و سفید رو به یک دنیای رنگی و جالب تبدیل بکنه ؟
اون ریست رو نمیدونم جریانش جیه ولی با آپدیت حل میشه ...... گوشیت ورژن چنده ؟؟؟نقل قول:
کلا" رم های n82 مشکل دارن ....... اینم یکی از اون مشکلاتش ......
مال من یه زمانی گوشی رو به هنگ میداد .... :دی ..... البته الان خیلی وقته بچه ی خوبی شده ....... :دی
بد بختانه گوشیم اپدیت شدس من بزرگترین اشتباهو کردم گوشی که ورزنش 20 بود به 30 تندیل کردم حالا به هیج وجه من الوجوح هک نمیشه ولی باز به خاطر دوربینش جای تحمل کردن داره که مقداری از مشکلاتش رو نادیده بگیری
دوستان الان معتبرترین گارانتی نوکیا کدومه ؟
n82 سیاهشو با اون گارانتی تو تهران بگیرم چند میشه ؟
و آیا با گارانتی بگریرم 100% اصل فنلاندو بهم میدن یا اونا هم مورد دار هستن ؟
قیمت n82 تو نمایندگی های تهران نسبت به نمایندگی های دوبی چه فرقی داره ؟
( هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت و اصل بودن )
شما بودید از کجا می گرفتید گوشیتونو ؟
حدود360تا90نقل قول:
n82 سیاهشو با اون گارانتی تو تهران بگیرم چند میشه ؟
اصل فنلاند که خیلی کم شده ولی شاید باشه ولی رفیق تو مطمئن باش که اصل چین با فلاند مثل هم هستن.....نقل قول:
و آیا با گارانتی بگریرم 100% اصل فنلاندو بهم میدن یا اونا هم مورد دار هستن ؟
گوشی که بی مورد پیدا نمیشه واین بستگی داره تا از نظر تو مورد چی باشه ولی من فکر نمیکنم موردی باشه....
فق فوقش 50 تومنتا 80 تومن فرقشه دیگه بیشتر نیست...ولی از لحاظ کیفیت نمیدونم فکر نکنم فرقی کنن...نقل قول:
قیمت n82 تو نمایندگی های تهران نسبت به نمایندگی های دوبی چه فرقی داره ؟
من از یزد خودم میگرفتم از سر کوچه دی:
دوستان علاقمند به ویندوز 7
یه تم خیلی زیبا پیدا کردم با حجم 1.91 مگابایت
این لینک غیر مستقیم:
این هم لینک مستقیم:کد:http://rapidshare.com/files/184297116/Windows7.zip
کد:http://sahasoft.persiangig.ir/Windows7.zip