مطمئنی ساند استریم خوراک ویبره هستش ؟نقل قول:
آخه شنیده بودم که میگم ساند بیس خشک داره !
بعد آمپی هم که گفتی مونو هستش ، من دنبال 4 کانال هستم ، دیگه اگه نشد و مجبور شدم دو کانال !
:11:
مطمئنی ساند استریم خوراک ویبره هستش ؟نقل قول:
آخه شنیده بودم که میگم ساند بیس خشک داره !
بعد آمپی هم که گفتی مونو هستش ، من دنبال 4 کانال هستم ، دیگه اگه نشد و مجبور شدم دو کانال !
:11:
سلام
چه جوری میشه ECO MODE رو توی 206 از کار انداخت؟ دوست ما وقتی میخواد بدون روشن کردن کامل ماشین ضبط رو روشن کنه (یعنی فقط نیم سوییچ میکنه که ضبط روشن بشه)، بعد از چند دقیقه همه چیز خود به خود خاموش میشه.
سلام
ساند سابهاي فوقالعاده اي داره pw15 هم بد نيست اما خوب هم نيست كيفيت ساختش آشغاله البته اين جديدا آمپ هم 8104 آمپ خوبيه به نظر بنده يه چيز ديگه بگير من تجربه اين ساب رو داشتم
خوب نگاه کن عزیزم این دوستمون گفت با 200 تومن میخواد هم ساب بگیره هم آمپ! ارزش 80 تومن پولو که داره! لا اقل تو این رنج قیمت بهترین 15 اینچی که میشه پیدا کرد. من خودم این ساب رو داشتم با باکس 100 لیتری ولوم بالای 20 کل ماشین میلرزید !! آمپ شما چی بود؟نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
من این حرفو نزدم! گفتم تو این رنج قیمت بهترین سابی که میشه واسه لوو بیس گرفت همینه!!!!نقل قول:
خوب اگه یه ساب بهتر باشه با این پول ، اما 12 اینچ باشه چطور میشه ؟ :rolleye:نقل قول:
یه آمپ خوب هم در نظر بگیرید برام ، ترجیحا" 4 کانال ، فعلا" یدونه ساب رو حسابی راه بندازه ، تا بعد ...
pw15s ویبره ی خوبی میزنه
بستگی به باکس هم دارهنقل قول:
میشه باکس رو طوری طراحی کرد که ویبره بیشتری هم بزنه
من که با 8104 و Xpro12 ویبره وحشتناکی دارم
می تونی همونی که دوستمون گفت ورداری Mtx T4512-04 ولی 200 وات بیشتر نمیتونی بهش بدی!
ویبره ای که 15 اینچی میزنه قابل مقایسه با 12 اینچی نیست! حالا درسته میشه تا حدودی با باکس حلش کرد!نقل قول:
در مورد آلپاین سری e و مارک earthquake چی ؟
گرون در میاد ؟