***** یعنی چی؟نقل قول:
Printable View
***** یعنی چی؟نقل قول:
عزيز *****معناي خاصي نداره.فكر كنم اسم ويندوز هستش.مثلا مال من بجاي *****-amir هستش.نقل قول:
شايد مال تو بجاي *****- m باشه.يا اصلا همونYour Account Name
اصلا پيچيده نكنمش آقا توي My Documentsوقتي ميري به پوشه ي ea games/thesims2 و ميري توي پوشه ي
Storytelling بعضي از عكس هايي كه گرفتي هستش و بعضي نيستش!ميخواستم بدونم جاي ديگه اي هستش كه عكس ها توي اون باشن؟؟؟يا اصلا چرا اينجوري ميشه؟؟؟
با تشكر.
امير
دوستان پرسیده بودند چطور ریش و سبیل بسازیم؟
Bodyshop رو باز کنید و روی Create Parts کلیک کنید و حالا روی Start New Project کلیک کنید , حالا اون چیزی رو که میخواید ادیت کنید انتخواب کنید
ساخت رنگ چشم, رنگ پوست , مو روی Create Genetics کلیک کنید
ساخت ریش, آرایش و عینک روی گزینه ی دوم کلیک کنید
و برای ساخت لباس روی Create Clothing کلیک کنید
بعد از انتخواب هر چیزی رو که میخواهید ادیت کنید Export کنید!!! روی عکس پوشه (پایین پنجره ی Bodyshop ) کلیک کنید تا Export انجام بشه...
حالا به این آدرس برید:
C:\Documents and Settings\Your Account Name\My Documents\EA Games\The Sims 2\Projects
و روی پوشه اون ریش یا لباس یا... کلیک کنید و برید توش حالا چند تا فایل Alpha میبینید (سیاه و سفید) اون ها رو با فوتوشاپ ادیت کنید و سیو کنید و دوباره با Bodyshop Import کنید تا وارد بازی بشه...
همین!!!
به قول فرنگستونی ها Thats All
خيلي ممنوم دوست عزيزم.نقل قول:
دوستان ديگه سوالي هست؟؟به همين را حتي.
باز اگه توي فتو شاپ photo shop مشكلي داشتين تورو خدا اينجا نگين....اينجا ديگه آموزش فتوشاپ نميدن!
شايد حافظت پر شده يا سيوو يادت ميره بزني
ببخشيد اما ايني كه داديد طريقهي نصب بيا سيدي بود من دانلودش كردم
مرسي.نقل قول:
خب عزيز شما اگه بلدي از حالت فشرده درش بياري درش بيار در غير اين صورت بگو تا اينم برات بگم.
خب اگه تونستي از حالت فشرده درش بياري طبق راهنماي نصب من برو.ولي ديگه برات autorun باز نميشه.خودت بايد بري توي نصبش و طبق مال من پيش بري.
با تشكر.
امير.
راستي اگه مشكلي بود درخدمتيم!!
عزیز جان اون اسم کامپیوتر هستنقل قول:
عکسات ضربدر شده.نقل قول:
منم نمیدونم موضوع چی بود. میتونی بری پستی رو که نقل قول کردم رو ببینی.نقل قول:
چیزی گفتی؟نقل قول:
یادش بخیر:40::11:نقل قول:
دقت نكردمنقل قول:
--
باشه
--
نه!!!چيزي نگفت..فقط گفت ميخواد عكس بذاره و چقدر هم گذاشت!!!
--
نمای بیرونی از جلو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمای بیرونی از پشت:
این بیرونشم که یه ساختمون بلند هست بالاش تلسکوپ گذاشتم و اینا که باهاش عروسی میکنن.:31:
نمای داخلی از جلو:
فقط نمیدونم چرا این یکی تار شده.
اما این همون خونه هس که میخوام هی ادامشون بدم. اگه قبرهاشون رو اون ته دیده باشین میفهمین. راستی اگه تونستم واضح همین رو میذارم. اون عقب دو تا گیاه آدم خوار هست که وسطشون تلویزیونه. خیلی از همسایه هام رو همینجوری کشتم :31::31: الانم یه پسر فضایی که گیاهی هم هست با سگش اینجان. بعدا زنش میدم.:31:
میخوام گرگ هم بکنمش اما دارم زور میزنم. با 5 تا سگ از اون سیاه چشم زردا دعوا کردم و 100 در 100 با هم دشمنن . هر وقت میان در خونم همش میخوام بهشون feed terat یا همون give love بدم قبول نمیکنن اما حمله هم نمیکنن. چیکار کنم؟